Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και σαγηνεύουν με τις πόζες τους το πλήθος

Βίκυ Καγιά, Josephine, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ιωάννα Μαλέσκου, Δανάη Μπάρκα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ανδρομάχη, Ιφιγένεια Τζόλα. Μελίνα Μακρή με το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει η Βίκυ Καγιά, εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το super model, που φέτος είχε επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση, πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ σε φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Josephine απολαμβάνει τα καλοκαιρινά μπάνια, όπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από την παραλία, στην οποία φοράει ένα φωσφοριζέ, πράσινο μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ξαπλώνει στην άμμο και κάνει ηλιοθεραπεία.

«Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι αλλιώς», έγραψε στην ανάρτηση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ερέτρια της Εύβοιας μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια, που ανέλαβε φέτος την παρουσίαση του ριάλιτι #TVQueen, φαίνεται να χαίρεται μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει. Σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται και η κόρη της ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, της οποίας το κεφάλι καλύπτει ένα μεγάλο καπέλο.

«Έτοιμη για βραβείο Pool-ιτζερ», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να λατρεύει τους γιους της και να περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μαζί τους, παράλληλα όμως, έχει και την ανάγκη να περάσει χρόνο με τους φίλους της κάνοντας πράγματα που αγαπούν.

Το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός είχε κάνει αρκετές αποδράσεις με τους γιους της, Κίμωνα και Μάξιμο, με τους οποίους πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί, τώρα που και εκείνοι έχουν απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις του σχολείου.

Αυτή τη φορά όμως, σειρά είχαν οι φίλοι για την Κατερίνα Παπουτσάκη και κάνοντας ένα διάλειμμα από τα οικογενειακά της καθήκοντα, πέρασε χρόνο με αγαπημένους την παρέα της, χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε ξέγνοιαστη και χαρούμενη στις διακοπές με τους φίλους της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε για δουλειές στην Μύκονο αλλά φρόντισε να περάσει καλά τον ελεύθερο χρόνο της στο νησί των Ανέμων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει μια μίνι κρουαζιέρα μαζί με τις φίλες της στα καταγάλανα νερά. Η κάμερα του #MykonosLiveTV την απαθανάτισε πάνω στο σκάφος να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα κοιτώντας το κινητό της, να βγάζει φωτογραφίες και να συζητάει με τις φίλες της.

Κατά την αποβίβαση της έπεσε πάνω στους φωτογράφους τους οποίους χαιρέτησε και στους οποίους πόζαρε χαμογελαστή.

Η Μελίνα Μακρή απολαμβάνει τις διακοπές της με τον γιο της στη Νέα Αρτάκη.

Η τραγουδίστρια δεν μοιράζεται συχνά, στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και φροντίζει να προστατεύει το παιδί της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά ωστόσο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από στιγμιότυπα, με τους δυο τους στη θάλασσα. Ο μικρός βρίσκεται στην ακτή της θάλασσας, ενώ πίσω του είναι η μητέρα του, η οποία τον κρατά, καθώς ένα κύμα έρχεται κατά πάνω τους.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Το καλοκαίρι μας ξεκίνησε. Σε αγαπώ τσουπάκο μου».

Μια νέα φωτογραφία με μαγιό δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Mega, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από τη Σέριφο.

Η Δανάη Μπάρκα επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί των Κυκλάδων, καθώς εκεί βρίσκονται αγαπημένοι της φίλους, με τους οποίους περνάει πολλές μέρες του καλοκαιριού.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, η Δανάη Μπάρκα είχε ανάγκη να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη σεζόν.

«Το νησί, όλα τα γιατρεύει. Σεριφούλα μου, η ομορφιά σου, η καθαρότητα σου, η αυθεντικότητα σου, η απλότητα σου, η άνθρωποι σου, η γαλήνη σου, η ενέργεια σου δεν θα αλλάξουν ποτέ, οτιδήποτε κι αν συμβεί 16 χρόνια και δεν σε αλλάζω με τίποτα».

danai-barka-large

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από λίγες ημέρες, φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα, θα πάρει το όνομα του μπαμπά του, Βασίλης ενώ ο πρώτος γιος έχει πάρει το όνομα του παππού του, Βλάσσης.

Αυτές τις ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στο σπίτι με τα δύο παιδάκια της και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, με ένα νεογέννητο μωρό αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα, από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας πως εκείνο ήταν και το τελευταίο της μπάνιο πριν γεννήσει.

«Η τελευταία βουτιά μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

spirospouloy-3-large

Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ανδρομάχη και ο αγαπημένος της, Γιώργος Λιβάνης, καθώς μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η τραγουδίστρια περιμένει αγοράκι και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή.

Η Ανδρομάχη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, και μοιράστηκε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο στιγμιότυπο τη βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα.

Φήμες για νέο δεσμό πυροδότησε η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα με τον Νίκο Κοσώνα, σε πισίνα.

Οι δύο ηθοποιοί από τη σειρά #ΓητηςΕλιάς έχουν αποκτήσει δημοφιλία και θαυμαστές χάρη στην επιτυχία του σίριαλ και έχουν προκαλέσει απορίες σχετικά με τη σχέση τους.

Η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται τη Βασιλική και ο Νίκος Κοσώνας, o οποίος είναι γιος της Δάφνης Μπόκοτα, υποδύεται τον Μιλτιάδη.

Στη φωτογραφία, οι δύο τους βρίσκονται μπροστά σε μια πισίνα. Ο Νίκος κρατάει την Ιφιγένεια ψηλά στον αέρα, ενώ εκείνη κρατάει στην αγκαλιά της το σκυλάκι της, την Κανέλα

Δειτε Επισης

Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner
Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024
Εξιτήριο μετά το χειρουργείο για την Χριστίνα Κοντοβά – Το μήνυμα της: «Όλα είναι καλά, αλλά με πολύ πόνο»
Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά - Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση
Τommy Hilfiger και Stray Kids στην Νέα Υόρκη για την φθινοπωρινή καμπάνια 2024
Η Βίκυ Καγιά περπάτησε και στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024!
Η iconic γαζελα, Naomi Campbell τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με το λευκό μπικίνι της!
#VeniceFilmFestival 2024: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην glam πρεμιέρα με ταινία του Τim Burton
#VeniceFilmFestival 2024: Οι αφίξεις των celebrities και τα looks που ξεχώρισαν