Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους ή και... όχι και πόζαραν στον φακό κάτω από τον ήλιο!

Η Έλενα Χριστοπούλου γυμνή και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρίζα Ρίζου, Ευγενία Σαμαρά, Κλέλια Ανδριολάτου, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χριστίνα Μπόμπα, Κάτια Ταραμπάνκο και Σοφία Παυλίδου με τα μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έπειτα και από την ολοκλήρωση του #TvQueen, όπου και βρέθηκε στην κριτική του επιτροπή, η Έλενα Χριστοπούλου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Μέσα από τα social media, μάλιστα, η γοητευτική Artist Manager Founder συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφα στιγμιότυπα.

Ένα από αυτά θέλησε η Έλενα Χριστοπούλου να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, δημοσίευσε μια εικόνα όπου και ποζάρει πλάτη στον φωτογραφικό φακό δίχως να φοράει τίποτα στο πάνω μέρος του κορμιού της.

Στο κάτω μέρος, δε, η Έλενα Χριστοπούλου μόνο το σεντόνι έχει αφήσει να την αγγίζει και το… θερμόμετρο του διαδικτύου εκτοξεύτηκε στα ύψη! «Ρ Α Σ Τ Ω Ν Η, Κουφονήσι 2024» έγραψε λιτά στη λεζάντα της νέας της δημοσίευσης στα social media.

Και βεβαίως λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να πέσουν «βροχή» τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους! «Είναι λίγα τα λόγια ΤΙΡΙΝΙΝΙ. «Είσαι ενός ζωντανός πίνακας» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται στην Κρήτη, με αφορμή τη συναυλία της στα Χανιά.

Εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως, η τραγουδίστρια απολαμβάνει και μερικές στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα, δράττοντας της ευκαρίας να εκμεταλευτεί μια από τις πιο ωραίες παραλίες της περιοχής.

Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της στη θάλασσα στην παραλία της νήσου Χρυσής, νότια της Ιεράπετρας. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη φορά το ολόσωμο μαγιό της και τα γυαλιά ηλίου της, καθώς έιναι ξαπλωμένη στην άκρη μιας φουσκωτής βάρκας και απολαμβάνει τον ήλιο.

Στη δημοσίευσή της, αποθέωσε τις ομορφιές της Κρήτης, γράφοντας: «Κρήτη μου με τα όμορφά σου νησάκια που είναι στην αγκαλιά σου. Εδώ στη Χρυσή 7,5 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας... ανασύνταξη ψυχικών και σωματικών δυνάμεων».

Στην Κένυα συνεχίζει τις διακοπές της η Ευγενία Σαμαρά με την ηθοποιό να ενημερώνει τους followers της στο Instagram για τις εμπειρίες της.

Στο τελευταίο σετ φωτογραφιών η ηθοποιός του «Σασμού» ανήρτησε μια σειρά καρέ με την ίδια να αναζητά τον... παράδεισο.

«Η ιστορία της κοπέλας που έψαχνε που θα απλώσει την αράδα της στον παράδεισο» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών με την ίδια να φορά ένα καφέ χρώματος μπικίνι.

Μια ημέρα νωρίτερα, δε, είχε αναρτήσει ένα βίντεο από τις παραλίες της περιοχής γράφοντας στη λεζάντα «Και όπως λένε εδώ Welcome Home. Sixth stop Mombasa».

Η Μαρίζα Ρίζου κατάφερε να αναστατώσει τους followers της στο Instagram με τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Η Μαρίζα Ρίζου είναι αρκετά ενεργή στα social media και αγαπά να ενημερώνει το κοινό της σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά της, είτε αυτό αφορά στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η όμορφη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με την καλοκαιρινή της εξόρμηση παρέα με τους φίλους της.

Η φωτογραφία όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι εκείνη που η Μαρίζα Ρίζου ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο και φορά ένα υπέροχο κρεμ μπικίνι και πράσινο παρεό.

Photo-by-Mariza-Rizou-on-July-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-lake-and-water.

Στην Αθήνα φαίνεται πως παρέμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του #HappyDay, μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, έχει ανάγκη να περάσει χρόνο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους.

Μέχρι να ξεκινήσει τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά της. Το πρωί της Κυριακής 7/7 φόρεσε το μαγιό της και μαζί με τα παιδάκια της πήγαν στην παραλία για να απολαύσουν τις βουτιές τους και να χαλαρώσουν. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στην αμμουδιά ενώ παίζει με τα παιχνίδια των παιδιών της. 

stamatina-5-768x1365

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στα social media με νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

Στη δημοσίευση της στο Instagram, πόζαρε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της, φορώντας το επάνω μέρος ενός ροζ μπικίνι, το οποίο συνδύασε με μια λευκή μακριά φούστα. Φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και στα χέρια της κρατούσε, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Μέσα από τη λεζάντα της δημοσίευσής της, αποκάλυψε ότι πήγε για περπάτημα, κάτι που τόνισε ότι της αρέσει πολύ και ευχήθηκε καλό Σαββατοκύριακο στους διαδικτυακούς της φίλους

Η Κλέλια Ανδριολάτου διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, με τις φωτογραφίες που αναρτά έχουν μεγάλη απήχηση στους 360.000 ακολούθους της.

Εν μέσω των καλοκαιρινών της διακοπών, η «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο #Maestro μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της σχεδόν σε καθημερινή βάση, στιγμιότυπα από τις αποδράσεις της στα νησιά και τα μπάνια της στη θάλασσα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα Κουφονήσια, το νησί που επιλέγει τα τελευταία χρόνια να παραθερίσει. Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός κρατά ένα σταυρόλεξο, που έχει στο εξώφυλλό του τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και ποζάρει με μπλε μπικίνι μπροστά στη θάλασσα

Στη Νάξο βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους.

Από την ημέρα που βρέθηκαν στο νησί των Κυκλάδων, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται καθημερινά αρκετά στιγμιότυπα μέσω των οποίων μας δείχνει πώς περνούν τον χρόνο τους.

Η Instagrammer φαίνεται πως έχει λατρέψει το νησί, αφού την περισσότερη ώρα της ημέρας την περνάει στις καταγάλανες θάλασσες μαζί με τις μικρές της, οι οποίες απολαμβάνουν τις βουτιές τους.

H Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της στη θάλασσα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το μοντέλο δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής, να απολαύσει καλοκαιρινές διακοπές, αφού ακόμα και τις φορές που επισκέφτηκε την παραλία, βρέθηκε εκεί για κάποια φωτογράφιση ή γύρισμα.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από το πρώτο της -επίσημα- μπάνιο στη θάλασσα.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το μοντέλο, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Επίσημα, χωρίς να έχω κάποιο γύρισμα, φωτογράφιση κλπ, το πρώτο ήρεμο μπάνιο. Και του χρόνου».

Η Σοφία Παυλίδου πόζαρε με το στιλάτο ολόσωμο μαγιό της και μας έδειξε τις υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες της που μας ξεσήκωσαν για... διακοπές!

Η Σοφία Παυλίδου τόλμησε και μας έβαλε όλους σε ένα απόλυτο καλοκαιρινό mood!

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ευρώπη και δε διστάζει να μοιραστεί στιγμιότυπά της με τους followers της στο Instagram από το ταξίδι της στη Νότια Γερμανία.

«Ο Ιούλιος μυρίζει φύση, γυμνά πόδια στο γρασίδι,ηλιοκαμένο δέρμα, απογευματινές βουτιές στο δροσερό νερό και την ηρεμία της λίμνης! Καλό μήνα να φτιάξουμε!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της και μας αναστάτωσε.

Μάλιστα, στη νέα της ανάρτηση απολαμβάνει το μπάνιο της στη λίμνη Schwansee και ποζάρει με το στιλάτο ολόσωμο μαγιό της.

Δειτε Επισης

Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024
Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της γυναικείας συλλογής με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner
Η Tommy Hilfiger αποκαλύπτει τον Patrick Schwarzenegger και την Abby Champion ως τα απόλυτα it-faces της καμπάνιας Φθινόπωρο 2024
Εξιτήριο μετά το χειρουργείο για την Χριστίνα Κοντοβά – Το μήνυμα της: «Όλα είναι καλά, αλλά με πολύ πόνο»
Στο νοσοκομείο η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά - Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση
Τommy Hilfiger και Stray Kids στην Νέα Υόρκη για την φθινοπωρινή καμπάνια 2024
Η Βίκυ Καγιά περπάτησε και στο κόκκινο χαλί του #VeniceFilmFestival 2024!
Η iconic γαζελα, Naomi Campbell τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με το λευκό μπικίνι της!
#VeniceFilmFestival 2024: Τα πιο εντυπωσιακά looks στην glam πρεμιέρα με ταινία του Τim Burton
#VeniceFilmFestival 2024: Οι αφίξεις των celebrities και τα looks που ξεχώρισαν