Η Sharon Stone έχασε 18 εκατομμύρια δολάρια μετά από το σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό επεισόδιο το 2001

Η Sharon Stone περιγράφει όσα έζησε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, το 2001 και συγκλονίζει - 32 χρόνια μετά, αναβιώνει το θρυλικό σταυροπόδι στο #BasicInstist

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Sharon Stone μιλά στο Hollywood Reporter και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

«Είχα αποταμιεύσει 18 εκατομμύρια δολάρια λόγω όλης της επιτυχίας μου, αλλά όταν επέστρεψα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, όλα είχαν φύγει. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, όλα ήταν στα ονόματα άλλων ανθρώπων.

Είχα μηδέν χρήματα. Ένας βουδιστής μοναχός μου είπε ότι είχα μετενσαρκωθεί στο ίδιο μου σώμα. Είχα μια εμπειρία θανάτου και μετά με έφεραν πίσω. Αιμορραγούσα στον εγκέφαλό μου για εννέα ημέρες, έτσι ο εγκέφαλός μου έπεσε στο μπροστινό μέρος του προσώπου μου. Δεν ήταν τοποθετημένο στο κεφάλι μου εκεί που ήταν πριν. Και ενώ συνέβαινε αυτό, όλα άλλαξαν», είπε η Sharon Stone.

Και συνέχισε: «Η όσφρησή μου, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Τα πράγματα ήταν τεντωμένα και έβλεπα χρωματικά σχέδια. Πολλοί πίστευαν ότι θα πέθαινα. Αποφάσισα να μην μείνω κολλημένη στην πικρία ή στον θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν έχετε πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη είναι το μέγεθος ενός κόκκου μουστάρδας, θα επιβιώσετε».

Όσο για τα παιδικά της χρόνια είπε: «Ο μπαμπάς μου έβγαζε 14.000 δολάρια το χρόνο και είχε τέσσερα παιδιά και θεωρούμασταν πλούσιοι στην κοινότητά μας επειδή είχα σχολικά παπούτσια και παπούτσια για παιχνίδι. Μεγάλωσα σε ένα μέρος χωρίς φανάρια. Υπήρχαν 87 άτομα στην τάξη μου. Τα παιδιά οδήγησαν τα τρακτέρ τους στο σχολείο αφού έκαναν τις δουλειές τους. Αλλά ξέρετε τι, μόλις έμαθα ότι έχω βασιλικό γαλλικό αίμα. Μόλις έκανα αυτή την εκπομπή στο PBS, Finding Your Roots , και αποδεικνύεται ότι είμαι συγγενής με τον Καρλομάγνο. Είμαι από μια μακρά σειρά βασιλιάδων στη Γαλλία».

Μπορεί μια σκηνή λίγων δευτερολέπτων να εκτοξεύσει την καριέρα ενός ηθοποιού; Η απάντηση είναι φυσικά ναι.

Από τα πιο τρανά παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν είναι είναι σίγουρα το πλάνο με το σταυροπόδι της Sharon Stone στην τεράστια επιτυχία του 1992, «Βασικό ένστικτο». Μια σκηνή που έχει μείνει στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου και δύσκολα την ξεχνάει κανείς.

Το πιο σέξι σταυροπόδι ever

Στα 66 της χρόνια η σταρ αποφασίζει να αναβιώσει τη σκηνή. Ποζάρει καθιστή με κόκκινα δαντελένια εσώρουχα κι ένα εντυπωσιακό κολιέ στον λαιμό.

Με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπλε έντονο χρώμα κοιτάει κατάματα την κάμερα καθώς αναβιώνει το πιο σέξι σταυροπόδι στην ιστορία του σινεμά, που εκτόξευσε την καριέρα της. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το σενάριο η ηρωίδα, δεν φορούσε εσώρουχο στην επίμαχη σκηνή.

Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η Sharon Stone στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»