Τα on stage δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και τα φιλιά του Βασίλη Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε 30 χρόνια καριέρας στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το γιόρτασε με μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τα δυο της παιδιά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Τετάρτης 10/7 για τη Δέσποινα Βανδή. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε το… απόλυτο live μπροστά στο κοινό της και τους ξεσήκωσε όλους ερμηνεύοντας τα τραγούδια της.

Τα social media γέμισαν με βίντεο από την συναυλία, με το θέατρο να έχει «βουλιάξει» από κόσμο.

Η Δέσποινα Βανδή δεν κατάφερε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα» το οποίο, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

«Το κουπλε αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου, και είναι δύσκολη η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δε θα τον ξαναδείς, δε θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, δε θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο.

Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Δέσποινα Βανδή καθώς στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στο χώρο, άρχισαν να προβάλλονται μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της. 

Η βραδιά τα είχε όλα για τη Δέσποινα Βανδή. Πέρα από χορό, και χαμόγελα, είχε και αρκετή συγκίνηση αλλά και μια μεγάλη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι συνεργάτες της.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος θαυμαστής της, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έφτασε στο θέατρο μόνος του και αμέσως βρέθηκε στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή, με την οποία πόζαραν μαζί στον φακό.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να την τιμήσει.

Σε αυτή, ποζάρουν και οι δύο, στέλνοντας φιλιά στον φωτογραφικό φακό, σε μια selfie. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε και στην κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

«Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει τα 30 της χρόνια στο τργαούδι και όλοι οι φίλοι της που είμαστε μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού, μαζί της. 30 χρόνια μαζί», έγραψε.

Στη χθεσινοβραδινή συναυλία και η Μαρία Σολωμού βρισκόταν στις πρώτες σειρές και διασκέδαζε με τα τραγούδια του ράπερ Mente Fuerte, ενώ τραγούδησε και την «Πανσέληνο» που εκείνος της είχε αφιερώσει λίγες εβδομάδες πριν.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη