Josephine: «Ήμουν 7 ετών. Καταλάβαινα πως δεν ήθελαν να είναι μαζί οι γονείς μου. Δεν αισθάνεσαι ωραία»

«Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δυο χρόνια αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδελφός μου, Ερρίκος, που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τις επερχόμενες καλοκαιρινές της εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, η Josephine έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη.

Σε αυτήν, ωστόσο, η εκρηκτική ποπ σταρ θέλησε να γυρίσει πίσω στον χρόνο μιλώντας από καρδιάς για την διαχείριση στο διαζύγιο των γονιών της.

Πόσο ήσουν όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς σου;

Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί. Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δυο γιατί ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολλοί νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 χρονών. Αλλά τον έβλεπα συνέχεια.

Έχεις και δυο ετεροθαλή αδέλφια.

Ναι. Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δυο χρόνια αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδελφός μου, Ερρίκος, που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Οι τρεις μας είμαστε πολύ αγαπημένοι. Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέλφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους.

Θέση, μεταξύ άλλων, στη νέα συνέντευξη της τραγουδίστριας είχε και η Eurovision καθώς επιχείρησε να συμμετέχει σε αυτήν πριν από περίπου 10 χρόνια.

Θα ήθελες να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στην Eurovision; Το είχες προσπαθήσει και το 2014.

Τότε ήμουν το ξεκίνημα μου. Ήταν μόλις τρεις μήνες που είχα υπογράψει με την Panik, όταν συμμετείχα στον ελληνικό τελικό που είχε διοργανώσει η ΕΡΤ. Μπορώ να πω ότι δεν ήταν καλή στιγμή για μένα. Αυτό όμως με έκανε πολύ δυνατή. Με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί η Eurovision θέλει πολλή δουλειά. Δέκα χρόνια ύστερα από εκείνη την εμπειρία, πιστεύω ότι είμαι πιο έτοιμη από ποτέ.

Θεωρώ κιόλας ότι, αν επιλεγώ να πάω, θα είναι και ένας κύκλος που θα ολοκληρωθεί για μένα. Γιατί μέσα από αυτό που έγινε, μπορώ να πω ότι έχω δουλέψει πολύ και έχω κάνει πολλή προσπάθεια να φτάσω στο σήμερα. Θα ήθελα πάρα πολύ να εκπροσωπήσω είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο με ελληνικό στοιχείο και να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται.

Μέσα σε όλα, δε, η νεαρή ποπ σταρ αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «έρωτας» και τις δεύτερες ευκαιρίες που δίνει όταν η ίδια είναι ερωτευμένη.

Όταν είσαι ερωτευμένη, δίνεις δεύτερη ευκαιρία;

Ναι, δίνω.

Αν κάποιος σε πληγώσει, τον συγχωρείς;

Ναι, πάντα. Αν αναγνωρίζεις το λάθος που έχεις κάνει, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ζητάς «συγνώμη», να το συζητάς με τον άλλο και να τα ξαναβρίσκεις. Θεωρώ ότι με τη συζήτηση λύνονται τα πάντα. Έτσι έχω μάθει.

Μπορείς να μου πεις τρία πράγματα που σε έχουν κερδίσει στο Νίνο;

Σίγουρα η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνεια του.

Στον έρωτα πως λειτουργείς;

Δεν θα μιλήσω γενικά. Θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα που βρίσκομαι δίνομαι ολοκληρωτικά. Το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό σου το βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του. Μπορείς να καταλάβεις αν αυτό που ζεις είναι ξεχωριστό ή παροδικό.

Με τον Νίνο καταλαβαίνω ότι ζείτε κάτι ξεχωριστό. Μάλιστα, ύστερα από ένα σύντομο διάστημα, αρχίσατε να ακολουθείτε ξανά ο ένας τον άλλο στο Instagram. Να υποθέσω ότι είστε ξανά μαζί;

Ναι, είμαστε. Ε, τι να πω. Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο τώρα. Νομίζω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι επιτρεπτά. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για μας. Να μην το βλέπει κανείς.

Τον προηγούμενο καιρό είχατε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση σας;

Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι η διάθεση να θέλεις να είσαι με τον άνθρωπο σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη.

Δειτε Επισης

«Θυμωμένο αγόρι» ο Χάρι-Αναζητά θαυμασμό και αναπολεί το παρελθόν
Στη δημοσιότητα η αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ Λόπεζ-Αιτία οι ασυμβίβαστες διαφορές
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Μαρία Βοσκοπούλου-«Δεν έχει καμία σχέση με έμενα, κάντε αναφορά»
Άσχημη εξέλιξη με την υγεία της Κοκκίνου-«Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να...»
Η πρώτη ειρωνική ανάρτηση του Δήμου μετά το επεισόδιο του Power of Love
Η οικειοθελής αποχώρηση, το ξεμπρόστιασμα Σωτηρίας-Πελετιέ και το ξεγύμνωμα του Δήμου
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της Έλλης Κοκκίνου
Βαρύ πένθος για τον Απόστολο Γκλέτσο-Η δημόσια έκκληση του
«Πάντα είχα φίλους γκέι, δεν με απασχολούσαν ποτέ οι προτιμήσεις των άλλων»
Χαμογελά στην αγκαλιά του συντρόφου της η Κατερίνα Καινούργιου