Αίθρα Λυκουρέζου: «Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά στα 90 σου; Συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια…;»

Η εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου χέρι χέρι με εντυπωσιακή ηθοποιό και η αντίδραση της κόρης του: «Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να συνοδεύεται από εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της επιθεώρησης του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά την είσοδό του στο θέατρο του Πεδίο του Άρεως, πιασμένος χέρι χέρι με την γυναικεία συντροφιά.

667e7aeec645a.width-800

667e7aed42d0b.width-800

Πρόκειται για την Τζένη Οικονόμου, είναι ηθοποιός, ωστόσο αυτή την περίοδο δεν εργάζεται σε κάποια παράσταση.

Η απάντηση της κόρης του

Μετά τις φωτογραφίες από τη δημόσια εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Τζένης Οικονόμου οι χρήστες στα social media έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από ανάρτηση που έκανε η κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου στο Tik Tok.

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον οποίο υποστηρίζει για άλλη μια φορά δημοσίως, τονίζοντας ιδιαίτερα στοιχεία του βιογραφικού του και της προσωπικότητάς του.

«Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτήσαμε την άποψή σας, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε.

Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει, έχεις υπάρξει με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, τη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι; Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα, έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο.

Έχεις κάνει τις καλύτερες αγορεύσεις στην Ελλάδα που έχουν μείνει στην ιστορία. Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στην Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία, ε και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών. Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή, ντροπή δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό.

Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους. Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένεια μου, το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος γιατί δεν έχεις βρεθεί εσύ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε shhh» είπε η Αίθρα Λυκουρέζου, με σαρκαστικό ύφος.

Το πρωί της Δευτέρας, το θέμα σχολιάστηκε στο #HappyDay, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να σχολιάζουν χαρακτηριστικά:

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ένας άνθρωπος στα 90 έχει διαφορετικές ανάγκες».

Δημήτρης Παπανώτας: «Για αυτό παίρνεις τη σύντροφο; Έχεις νοσοκόμα αν θες».

Όλγα Λαφαζάνη: «Μια γυναίκα του χρειάζεται στα 90;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μια παρέα τη χρειάζεσαι».

Όλγα Λαφαζάνη: «Μια γυναίκα μπορεί να αποδώσει στα 90;»

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Σεξουαλικά αν μπορεί να αποδώσει; Με τη σωστή καθοδήγηση και βοήθεια, και ο άνδρας το ίδιο».

Δημήτρης Παπανώτας: «Αυτά δεν έχουν ημερομηνία λήξης»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η πιο πικάντικη ερώτηση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Φαντάζομαι ότι σε αυτή την ηλικία δεν είναι ο πρώτος στόχος σου να βρεις έναν άνθρωπο να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου δραστηριότητα αλλά να έχεις μια ωραία παρέα, να πεις μια κουβέντα, να πας μια βόλτα».

Τίνα: «Η σύντροφος είναι πολύ νέα, φαντάζομαι δεν έχει ανάγκη μόνο από παρέα».

Στις φωτογραφίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου χέρι – χέρι με εντυπωσιακή ηθοποιό αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο #ToPrwino

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας δικαιούνται να έχουν σύντροφο και συνεχάρη την κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου που τον στηρίζει.

«Γιατί να μην το δικαιούται ο Αλέξανδρος; Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι ο ηλικιακός. Είναι φοβερό πράγμα! Γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο; Πρέπει ο άλλος να είναι μαγκούφης σε ένα σπίτι και να βλέπει τηλεόραση; Μπράβο που η ίδια του η κόρη τον στηρίζει» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή της απάντησης της κόρης του, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε ακούσει τα εξ αμάξης και όταν είχε εμφανιστεί με την Νατάσα Καλογρίδη λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Και το πένθος και το πώς αισθάνεται κάποιος μέσα του, είναι καθαρά υποκειμενικό. Μία ζωή την έχουμε, οι άλλοι πάντα ζηλεύουν την ευτυχία των συνανθρώπων μας. Δε ξέρω άνθρωπο που να χαίρεται με την ευτυχία του άλλου πραγματικά. Όλοι κράζουν!».

Δειτε Επισης

Νίκος Καρβέλας: «Το πρόβλημα είναι η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο»
Ο Θάνος Μαρίνης νίκησε τον καρκίνο: «Δε θα πω f** cancer, δε θα πω love cancer! Oι ευχές σας έπιασαν τόπο»
Στην αγκαλιά του Νίνο η Josephine! Η σπάνια φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο τραγουδιστής
Η Izabel Goulart δεν σταματά να αναρτά σέξι φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο
Δώρισαν τα όργανά του Αίαντα Μανθόπουλου μετά τον θάνατό του – Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του
Ματίνα Παγώνη: «O Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο»
Μυρτώ Αλικάκη: «Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι»
Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχουμε πάρα πολλές απαράδεκτες απόψεις που λένε «ας τα βρούνε», είναι φρικτό»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος άνοιξε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο!
Η Britney Spears incognito στην Ελλάδα – Οι φωτογραφίες στην Πάρο