Οι αγαπημένες μας celebrities, αντιμετώπισαν τον καύσωνα στην παραλία και φορώντας το μαγιό τους

Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα, Σμαράγδα Καρύδη, Ζέτα Μακρυπούλια, Κατερίνα Λέχου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Χριστίνα Μπόμπα, Ιωάννα Τούνη, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Μπακοδήμου, Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Παππά, Αντιγόνη Νεοφύτου, Τζούλια Νόβα και η Ιωάννα Τούνη φόρεσαν το μαγιό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και οι Ελληνίδες celebrities φέτος φόρεσαν από νωρίς τα μαγιό τους, κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές στην παραλία.

Οι διακοπές του Πάσχα μόλις λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του καλοκαιριού, χάρισαν χαλαρές στιγμές με αρκετές επώνυμες Ελληνίδες να κάνουν τις πρώτες τους αποδράσεις σε νησιά ποζάροντας με μπικίνι.

Δεν είναι βέβαια και λίγες οι κυρίες οι οποίες ξεκίνησαν τις πρώτες βουτιές από την αρχή της άνοιξης, σε παραλίες της Αττικής, είτε σε κάποια πισίνα στην οποία βρέθηκαν για τις ολιγοήμερες αποδράσεις.

Η Άννα Βίσση κατάφερε να βάλει "φωτιά" στο Instagram με μία μόνο φωτογραφία της!

Η Απόλυτη, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, απολαμβάνει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, είτε από την επαγγελματική, είτε από την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα της στην Εκάλη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αναστάτωσε τα social media με το μαύρο - σέξι μπικίνι της.

anna-vissi

Τη νέα της ανάρτηση στο instagram έκανε η Σοφία Καρβέλα η οποία μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στην Αμερική με τα παιδιά της.

Η γνωστή σχεδιάστρια και κόρη της Άννα Βίσση, προετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αφού κάθε χρόνο βρίσκεται για μεγάλο διάστημα πίσω στην Ελλάδα όπου και επισκέπτεται τα αγαπημένα της

Σπάνιο στιγμιότυπο αφού δεν είναι λάτρης των social media ωστόσο αυτή τη φορά η Κατερίνα Λέχου έκανε τη διαφορά!

Η όμορφη ηθοποιός πρόσφατα έκανε μια μίνι απόδραση και μας χάρισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα εξαιρετικό στιγμιότυπο.

Πόζαρε μέσα στην πισίνα με θέα την Πύλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αποθεώθηκε από τους followers της!

«Πολύ ευγνώμων.. κάπου στο τελευταίο πόδι της Πελοποννήσου στην αγκαλιά ενός υπέροχου κόλπου.. απέναντι απ την Πύλο ..μια εμπειρία φιλοξενίας , ευγένειας και " ψιθυριστού" γούστου , σπάνια.. έστω και για μια φορά.. έστω για λίγο .. είναι πολύ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα.

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πλέον και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έκανε μια απόδραση στη θάλασσα.

Μάλιστα, μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από αυτή την ημέρα, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει μέσα στο νερό, φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε: «Ό,τι χρειάζομαι 🌊💦».

Στην Κύθνο υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk γνωστοποίησε τις μίνι διακοπές με της μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε τον Ιούνιο στην Κύθνο και με νέα ανάρτησή της στο instagram μοιράστηκε τις ανέμελες πόζες της από την Κύθνο με το μαντήλι στα μαλλιά της.

« Δεν γίνεται να πας Κύθνο και να μην περάσεις από την γαιδουρόμαντρα. Απλώς, δεν γίνεται. 🙌 », έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στους Παξούς βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη για να απολαύσει τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε και στα γυρίσματα του #Maestro, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν θα τη δούμε σε guest ρόλο στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η Σμαράγδα Καρύδη εκμεταλλεύτηκε τον άκρως καλοκαιρινό καιρό και έκανε τις πρώτες βουτιές της στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

«Πρώτο μπάνιο στον Παράδεισο επί της γης» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες της από την παραλία.

Μέσω Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στιγμιότυπα από το μπάνιο που έκανε στη θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ποζάρει η ίδια από την ξαπλώστρα της, φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι. Σε story, η Αθηνά Οικομάκου έδειξε και το παιχνίδι των παιδιών της στην άμμο

Στους Παξούς και η Μαρία Μπακοδήμου

« Hey W, you were amazing😉🤍 » έγραψε στην ανάρτηση της από το Costa Navarino η Δανάη Παππά

H Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας και δημοσίευσε απίστευτες φωτογραφίες της με μπικίνι στο instagram και φυσικά από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα βρέθηκε στη Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, πόζαρε με μπικίνι εντυπωσιάζοντας τους followers της στο Instagram.

Η Χριστίνα φόρεσε ένα μαύρο μαγιό, που αναδείκνυε το κορμί της και τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά.

Μάλιστα και ο Σάκης σχολίασε τις φωτογραφίες της γράφοντας: «Αγάπη μου εσύ» με τη Χριστίνα να απαντά: «το σχόλιο που περίμενα ❤️».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η πρωταγωνίστρια της #ΓηςτηςΕλιάς πέρασε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς στη Σύρο.

Η τηλεοπτική Μαρίνα δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι followers της την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους.

Η ηθοποιός μπορεί να χώρισε, όμως περνά καλά με τους φίλους της και ο Ιούνιος τη βρήκε να απολαμβάνει τις πρώτες της βουτιές για αυτό το καλοκαίρι στη Σύρο.

«Επιτέλους το καλοκαιράκι είναι εδω ❤️ Ώρα για παραλία 🥰» έγραψε η Τζούλια Νόβα

« I am sorry April 🌼 but it feels like August ☀️» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Μύκονο με τις κολλητές για φωτογράφιση @bubblegun_world και πάμε να σας δείξουμε μερικά από τα αγαπημένα μας μαγιό 🥳🩷Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου; έγραψε η Ιωάννα Τούνη

Δειτε Επισης

Η Calvin Klein επιμελείται την εμφάνιση του Jeremy Allen White στην Πρεμιέρα της Σειράς #TheBear στο Λος Άντζελες
Οι αγαπημένες μας celebrities, φόρεσαν το μαγιό τους και φωτογραφήθηκαν
Ο χορός της Σίλια Κριθαριώτη με τη Νaomi Campbell στο Victoria and Albert Museum του Λονδίνου
Ο Σπύρος Στεφανουδάκης παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιάννη Τράκα - Στο πλευρό τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
#MadVMA 2024: Οι εμφανίσεις των celebrities στο πράσινο χαλί
Η Tommy Hilfiger γιορτάζει το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ με μια Capsule συλλογή από την Sofia Richie Grainge
Ο Tommy Hilfiger πρόσφερε την ιδανική καλοκαιρινή απόδραση στην Μύκονο - Μαζί του η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Πρόβα για τον γαμπρό Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τι αποκαλύπτει για το κοστούμι ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρος
Η Calvin Klein παρουσιάζει την καμπάνια 2024 This Is Love Pride με την Cara Delevingne και τον Jeremy Pope
Τα Marks & Spencer ανακοινώνουν την αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία με τη Sienna Miller!