Η μάνα του Στέφανου Τσιτσιπά ΔΕΝ είναι σίγουρα η πεθερά που ήθελες να έχεις - Φαρμάκι για την Πάουλα Μπαντόσα

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε δημόσια για τη σχέση του γιου της με την Πάουλα Μπαντόσα: «Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση, Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι η σχέση του γιου μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπα, Τζούλια στην εκπομπή #ToPrwino και τη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου.

Η μητέρα του επιτυχημένου τενίστα, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του γιου της, για τη σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα, αλλά και για τον σύζυγό της, Απόστολο Τσιτσιπά.

«Ακολουθώ τον Στέφανο, είμαι στο Παρίσι και πηγαίνω στο ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών, πηγαίνω στις προπονήσεις του. Του δίνω συμβουλές και κάποιες φορές ακούει. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι και τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε τόσο κοντά», είπε αρχικά η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Και συνέχισε: «Ο γιος μου μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην “κανονική” ζωή είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα». 

Όσον αφορά στη σχέση του τενίστα με την Πάουλα Μπαντόσα, η Τζούλια Αποστόλη ανέφερε: «Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση και για την ακρίβεια δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις, είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Όταν χρειάζονται τη στήριξή μου θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους». 

«Είναι μια δύσκολη συνθήκη, γιατί είναι στην ίδια δουλειά και έτσι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, αλλά τα μεγάλα διαστήματα που περνούν από απόσταση τους κάνουν να νιώθουν ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Μόνος ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση», συμπλήρωσε κλείνοντας η Τζούλια Αποστόλη.

Δειτε Επισης

O Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε χέρι – χέρι στο θέατρο με εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιό
Νίκος Κοντορούσης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του: «Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό»
Πέννυ Μπαλτατζή: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου φοβήθηκα πάρα πολύ, ένιωσα ότι με... χάνω»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν είμαι υπόλογος, Απολογείται ο ένοχος!»
Ματίνα Παγώνη: «Οι επιπλοκές του Δημήτρη Κόκκοτα υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, στην όραση & στα υπόλοιπα»
Όλγα Λαφαζάνη: «Μου ήρθε ένα μέιλ από το σχολείο που έλεγε: σήμερα η κόρη σας θα γυρίσει σπίτι κουρεμένη»
Στο γήπεδο η Αθηνά Οικονομάκου φορώντας τη φανέλα με το όνομα του συντρόφου της, Bruno Cerella
Ιουλία Καλλιμάνη: «Δεν ήξερα τι πάει να πει πατέρας, τι είναι αυτό το πρότυπο. Δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα»
Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο και ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν»
Trannos: «Είμαι ρεμάλι, δεν με θέλουν οι γονείς της κοπέλας μου! Eύχομαι πεθερέ κάποια στιγμή να με θέλεις»