Ιάκωβος Μυλωνάς & Γιώργος Λαμπάτος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αλαζονική συμπεριφορά του

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Όταν αποκτήσει ξανά δύναμη, θα εκδικηθεί όλους όσους τον κατηγόρησαν» - Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο, τον φοβάμαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μιλάει στην εκπομπή #PrwinoSousou για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκάλυψε τη συμπεριφορά του στις νέες ηθοποιούς.

«Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα. Ήξερα ότι κυνηγούσε πιεστικά και έντονα τα κοριτσάκια. Αλλά αυτό εμένα δεν με αφορούσε, ήταν η προσωπική του ζωή», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Μου το έχουν πει συνάδελφοι αυτό. Τα κορίτσια. Αλλά από εκεί και πέρα είναι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην έχουν δύναμη να πολεμήσουν. Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος».

«Άλλο το να φλερτάρεις και άλλο τα άλλα. Δεν θα δούλευα ποτέ με τον Φιλιππίδη», ξεκαθάρισε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

O Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για την πιο δύσκολη συνεργασία που έχει βιώσει.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα μια εμπειρία αρκετά μεγάλη, γιατί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη ξεκινήσαμε. Υπήρχαν δυσκολίες, πολλά προβλήματα, πιστεύω ότι του έδωσε η ζωή την ευκαιρία για πολλά χρόνια. Επειδή γρήγορα έγινε θιασάρχης, του έδωσε απλόχερα η ζωή τα πάντα».

Και υπογράμμισε: «Αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί, η συνεργασία ήταν προβληματική. Είχε συμπεριφορά αλαζονική, είχε μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, φωνές, έκανε διάφορα. Ο χαρακτήρας του ήταν επιθετικός γενικά προς όλους, όχι μόνο σε εμένα. Πέρασα δύσκολα, είχε μια ψυχολογία που μεταβαλλόταν. Δεν θα δούλευα μαζί του. Έχω τρομοκρατηθεί με αυτόν τον άνθρωπο, τον φοβάμαι και τον φοβόμουν από πριν. Φοβόμουν τη συμπεριφορά του, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει. Μια φορά είχε δει μια φωτογραφία που είχε τον Μπιμπίλα και έλεγε “Οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ” και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τόσα χρόνια στο θέατρο, δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά. Να σπάει πόρτες, να έχει τόσο βίαιη συμπεριφορά. Φταίμε κι εμείς που τα ανεχτήκαμε»!

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»