Το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ και για καλό σκοπό!

Μετά από 6 χρόνια απουσίας το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ επανέρχεται για 8η φορά, αυτή τη φορά, μεγαλύτερο, πιο εντυπωσιακό και πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το πολυαναμενόμενο πάρτι μικρών και μεγάλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, από τις 15:00 - 20:00, στον χώρο του εργοστασίου της ΚΕΑΝ, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο παιδότοπο όπου θα στηθεί ένα σκηνικό τρελής διασκέδασης με κυνήγι θησαυρού, ταχυδακτυλουργικά, παιχνίδια του λούνα παρκ, νοστιμιές, λιχουδιές, πολλή μουσική, ασταμάτητο χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσφορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που στηρίζουν ανθρώπους -και ιδιαίτερα παιδιά- με προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, φέτος όλα τα έσοδα από προϊόντα προς πώληση και παιχνίδια με χρέωση θα δοθούν αυτούσια στο Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου για πρόωρα νεογνά, το οποίο συνδράμει στον τομέα της βελτίωσης της ζωής των πρόωρων μωρών και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν από την πρόωρη γέννηση, καθώς επίσης και το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων – Το Σπίτι του Μάριου, που σκοπό έχει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες στο μέγιστο βαθμό, με απώτερο στόχο την ένταξή τους στην κοινωνία ως παραγωγικά άτομα.

Επίσης για όλα τα ΚΕΑΝΙΤΟ - μέλη….

Ετοιμάστε την ΚΕΑΝΙΤΟ-Κάρτα μέλους σας, βρείτε το περίπτερο του ΚΕΑΝΙΤΑ kids Club και σας περιμένει μια έκπληξη! Αν δεν την έχετε, η ομάδα της ΚΕΑΝΙΤΑ θα σας βοηθήσει να την βρείτε στο κινητό σας!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλια της αγαπημένης σας ΚΕΑΝΙΤΑ σε ένα ΚΕΑΝΙΤΟ-πάρτι για καλό σκοπό που θα σας μείνει αξέχαστο!

Δειτε Επισης

Έρχεται ένα μοναδικό Wave Pool Party στο Waterworld Waterpark Ayia Napa
Iσμήνη: Μόνο με τον θάνατο μου μπορώ ποτέ να τη φτάσω
Θέατρο Σκάλα: «Ημερολόγιο μη συμβάντων» του Κώστα Μαννούρη
Με Έλενα Παπαρίζου η συναυλία της Κυριακής του Κατακλυσμού στον Πρωταρά
Το Hope For Children ανακοινώνει τη λειτουργία Θερινού Σχολείου για 2η συνεχή χρονιά!
Things to Do – Paradox Museum Limassol Κάτι Περισσότερο από ένα Μουσείο
4η Ανοικτή Συζήτηση του Προγράμματος "Άκου Το Σώμα Σου" - Μιλάμε για την βιώσιμη πρόληψη του καρκίνου.
Στις 15 Ιουνίου η συναυλία Ρέμου – Φουρέιρα στο ειδυλλιακό Nammos Limassol - Η συναυλία της χρονιάς
Θέατρο Γέλιου με την Όλγα Ποταμίτου - «Ού χαττάν που πάθαμεν»
Λύμπια Καλοκαίρι 2024, powered by Epic: Ένα Epic Μουσικό Καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες