Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε o Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του λίγο πριν φύγει από τη ζωή

«Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν "θα το βάλεις στην βιογραφία" όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον βιογράφο του Βασίλη Καρρά, Θάνο Κανούση, φιλοξένησαν στην εκπομπή #Faystime, με τον ίδιο να αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή.

Μεταξύ άλλων ο Θάνος Κανούσης αποκάλυψε το συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Όταν βγήκε πρώτη φορά από την εντατική, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Όταν ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά, πόναγε τόσο που ούτε τα παυσίπονα έκαναν δουλειά. Ο Βασίλης δεν έχανε ποτέ το χαμόγελο και την αισιοδοξία του, ότι στο τέλος θα κερδίσει τον καρκίνο».

«Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν "θα το βάλεις στην βιογραφία" όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ», είπε ο Θάνος Κανούσης και συμπλήρωσε:

«Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια»,

5d84cc2c445d1_200919-125508

Ενώ τόνισε τη μεγάλη φιλανθρωπική του δράση: Ο Βασίλης απαγόρευε να μιλάμε για τις φιλανθρωπίες του. Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν δούλευε στο Διογένη, έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Καβούρι. Είχε δει απέναντι έναν άστεγο και ένα βράδυ πήγε και του άφησε τον φάκελο με το νυχτοκάματο. Τότε ο Βασίλης έπαιρνε πολλά λεφτά, ήταν πρώτο όνομα»

Και το λόγο που ο Βασίλης Καρράς δεν τραγούδησε ποτέ στην Τουρκία αποκάλυψε στη Νάσια Μανέντη ο Θάνος Κανούσης, ο βιογράφος του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Ο Βασίλης Καρράς όταν ήταν δέκα ετών αναγκαζόταν να ξυπνάει στις 3 τα ξημερώματα για να πουλάει κουλούρια και λαχεία. Όταν ρώτησα τον Βασίλη γιατί δεν πάει να τραγουδήσει στην Τουρκία, αφού του κάνουν προτάσεις, μου είπε “δεν μπορώ αδερφέ να πάω στον τόπο που μαρτύρησαν οι πρόγονοί μου”», είπε αρχικά ο Θάνος Κανούσης.

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια