#MasterChefGR: Θρίαμβος για την Χριστίνα Χριστοφή! Η 26χρονη Κύπρια διεκδικεί τις 100.000€ στον Τελικό!

#MasterChefGR: Η υπέροχη, σε όλα της, Χριστίνα Χριστοφή κατάφερε τα ακατόρθωτα! Είναι η τέταρτη γυναίκα (μετά την Μαργαρίτα, την Σπυριδούλα και την Μαρία) που περνά ποτέ στον τελικό και η δεύτερη Κύπρια (μετά τον Σταυρή)! Της ευχόμαστε, να είναι η πρώτη νικήτρια από το νησί μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τη Χριστίνα και τον Ηλία τρία πιάτα, δυο αλμυρά και ένα γλυκό, με τον χρόνο, που θα έχουν στη διάθεσή τους, να χωρίζεται σε τρία μέρη.

Όμως οι κριτές τους είχαν και μία έκπληξη! Οι παλιοί παίκτες επέστρεψαν στο πλατό για να εμψυχώσουν τους διαγωνιζόμενους και να τους στηρίξουμ σε αυτή τη δοκιμασία!

Μόλις ο Ηλίας και η Χρίστινα είδαν τους φίλους τους ενθουσιάστηκαν και έπεσαν στην αγκαλιά τους!

H τελευταία τους καθοριστική μαγειρική μονομαχία, που θα κρίνει ποιος από τους δυο θα πάρει το δεύτερο χρυσό εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του MasterChef!

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τη Χριστίνα και τον Ηλία τρία πιάτα, δυο αλμυρά και ένα γλυκό, με τον χρόνο, που θα έχουν στη διάθεσή τους, να χωρίζεται σε τρία μέρη.

Στο τέλος των πρώτων 60 λεπτών θα πρέπει να παρουσιάσουν στους κριτές το πρώτο αλμυρό πιάτο. Μετά από 30 λεπτά θα πρέπει να παρουσιάσουν το δεύτερο αλμυρό πιάτο και μόλις συμπληρωθούν 120 λεπτά θα πρέπει να παρουσιάσουν το τρίτο, το γλυκό πιάτο.

Μαζί τους στον εξώστη θα βρίσκονται, μετά από καιρό, όλοι οι συμπαίκτες τους, που τους συνόδεψαν από την αρχή στον φετινό μαγειρικό μαραθώνιο.

Από αυτούς, η Χριστίνα και ο Ηλίας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν βοηθό για να ολοκληρώσουν μαζί τη μαγειρική δοκιμασία. Ο βοηθός τους, σε περίπτωση νίκης, θα φύγει πλουσιότερος από την κουζίνα του MasterChef 2024 κατά 10.000 ευρώ!

Η Χριστίνα διάλεξε τον Μάριο και ο Ηλίας τον Κώστα!

Η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου αναμετρήθηκαν στην τρίτη και τελευταία φάση του Ημιτελικού!

Οι επίδοξοι chef έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες τεσσερις φόρες στο παρελθόν με τον Ηλία να έχει σημειώσει τρεις νίκες.

Η σημερινή αποστολή τους ήταν να ετοιμάσουν τρία πιάτα, δύο αλμυρά κι ένα γλυκό, με τη συνδρομή ενός παλιού παίκτη της επιλογής τους, που σε περίπτωση νίκης τους, θα έπαιρνε 10.000 ευρώ. Η Χριστίνα επέλεξε τον συμπατριώτη της, Μάριο, ενώ ο Ηλίας τον φίλο του, Κώστα.

Οι κριτές ανακήρυξαν μεγάλη νικήτρια της δοκιμασίας τη Χριστίνα, η οποία εξασφάλισε το δεύτερο «χρυσό» εισιτήριο του τελικού. Η 26χρονη Κύπρια θα διεκδικήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ μαζί με τον Λευτέρη, που θα είναι ο αντίπαλός της.

«Χάρηκα πάρα πάρα πολύ, νιώθω ότι κατάφερα αυτό που ήθελα. Ήταν η μόνη μέρα που δεν το πίστευα, άκουγα όλη την ώρα στα αυτιά μου πως ο καλύτερος είναι ο Ηλίας», δήλωσε η Χριστίνα, μετά την πρόκριση. 

Από την άλλη, ο Ηλίας σχολίασε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης: «Είμαι πολύ περήφανος για την τρίτη θέση. Στεναχωριέμαι εννοείται, ήθελα πάρα πολύ να μπω στη δυάδα του τελικού, δεν το καταφέραμε, θεωρώ όμως ότι κατάφερα πολλά περισσότερα σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και ως άνθρωπος και ως μάγειρας. Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τον διαγωνισμό, δεν πίστευα ότι θα το πω όταν τον έβλεπα, είναι μοναδικό τέλος!».

Όπως εκμυστηρεύτηκαν οι παίκτες στους κριτές είχαν προβλέψει ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι θα έφτανε μέχρι το τέλος. Οι υποστηρικτές της Χριστίνας μιλούν για ένα φυσικό ταλέντο, ενώ του Λευτέρη για μια μαγειρική διάνοια. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κριτές θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς πρόκειται για δύο από τους καλύτερους μάγειρες στην ιστορία του MasterChef!

Trailer Δευτέρα 10.6.2024 - Τελικός 1η Φάση

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»