Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τη συνάντηση με τη Σκορδά: «Δεν είδα τη Μπάρκα, δεν ξέρω αν θα χαιρετούσα»

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το «ευχαριστώ» στη Φαίη Σκορδά και ο δικηγόρος που θα αναλάβει την υπόθεση Κάκκαβα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στα «Ποσειδώνια 2024» παρευρέθηκε χθες το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου, όπου εκεί συνάντησε τη Φαίη Σκορδά, Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Μπεκατώρου, ενώ αναφέρθηκε στη συνάντησή της με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha, δεν πρόσεξε αν βρίσκεται εκεί κι η Δανάη Μπάρκα, αλλά δεν θα τη χαιρετούσε και να την έβλεπε.

«Μου φάνηκε ότι είδα την Ελένη Μενεγάκη με ένα λευκό φόρεμα, δεν είμαι σίγουρη. Είχε πολλά τηλεοπτικά ονόματα. Είδα τη Μαρία Μπεκατώρου από μακριά, είδα τη Φαίη Σκορδά με ένα ωραίο κοντό φόρεμα κι ήταν μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα και μάλιστα είπα ότι θα τη χαιρετήσω κι ήταν πολύ ευγενική.

Τη φίλησα και της είπα: Φαίη μου όταν τελειώσει η σεζόν, να πάμε για ένα φαγητό οι δυο μας. Μου είπε με μεγάλη μου χαρά κι ήταν πολύ ευγενική κι όμορφη. Με τη Φαίη μίλησα πιο πολύ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου κι όταν ρωτήθηκε για τη Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα. Μπορεί να της έκανα νεύμα αλλά…»

«Σε αυτή τη ζωή έχουμε το δικαίωμα να χαιρετάμε και να μιλάμε αυτούς που θέλουμε και να κάνουμε το αντίθετο σε αυτούς που δεν θέλουμε. Τα υποκριτικά ότι χαιρετιόμαστε όλοι με όλους να τα αφήσουμε πίσω κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να τα έχουμε καλά όλοι με όλους» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Πάντως χάρηκα για τη Φαίη γιατί δεν είχαμε βρεθεί από κοντά και καθόταν διακριτικά και δεν θα μπει μέσα να κάνει θόρυβο. Με τη Φαίη έχουμε βρεθεί τόσες φορές κι έχουμε μιλήσει. Δεν είχαμε βρεθεί όλο τον χρόνο» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ευχαριστεί την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ για τον χειρισμό του θέματος με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα και τον δήμο Σαρωνικού.

«Θα μου επιτρέψεις κι εγώ δημόσια τη Φαίη. Μέχρι εδώ. Τους ευχαριστώ όλους, όλοι έχουν καταλάβει τι έχει γίνει. Τώρα θα καταλάβουν και οι ενδιαφερόμενοι γιατί έχει αναλάβει ο κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν να θίγει την τιμή σας.

Οτιδήποτε επιδικαστεί θα πάνε όλα στα ΚΑΠΗ του Δήμου Σαρωνικού» ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος.

Δειτε Επισης

Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καυτό ήλιο
Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψαν στην Κένυα
Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί»
Josephine: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Aυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»