Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά της Super Κικής - Βολές κατά της Προέδρου

«Με το που μπήκε μέσα η Super Κική, η πρόεδρος χαριετιζόταν μαζί της και της έλεγε ότι η κόρη της είναι μεγάλη φαν. Αισθάνομαι ανακούφιση που έφυγα από την Ελλάδα και είμαι στην Κύπρο. Ντρέπομαι να μιλήσω στην Ιλάειρα. Πώς θα πάω να κοιμηθώ δίπλα της, τι ασφάλεια θα νιώθει αυτή η γυναίκα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε βάρος της Super Κικής, για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube και είχε αφήσει υπονοούμενα αναφορικά με το παιδί που περιμένουν με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο Νίκος Αλετράς μίλησε στην εκπομπή #ToPrwino και εξήγησε:

«Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει αιτιολόγηση, επομένως, αυτό που μπορώ να εικάσω είναι και να φανταστώ και να θεωρήσω σαν δεδομένο είναι ότι οι ισχυρισμοί που διατύπωσε η πλευρά μας, έπεισαν τον δικαστή. Τα ασφαλιστικά μέτρα σε προσωρινή διαταγή είναι από μονομελές δικαστήριο.

Η βασική αιτιολόγηση η δική μας, είναι ότι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την αντιδικία, ουσιαστικά με τον τρόπο ζωής του και με τις επιλογές που έχει κάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο, αυτοεκθέτει τη ζωή του. Και είναι δικαίωμά του, αλλά πώς μετά βγαίνει και λέει ότι θίγεται»

Δείτε όσα ειπε η Βάσια Καπερνάρου, δικηγόρος Μαυρίκιου Μαυρικίου στο #ΤοPrwino.

«Θα συνεχίσουμε κανονικά τη δικαστική διαδικασία, θα προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Είναι μια απόφαση που εγώ τη χαρακτηρίζω ως μεροληπτική, κατάφορα άδικη και επικίνδυνη», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου.

O Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή #PrwinoSousou ήταν καταγγελτικός

«Είναι ντροπή! Ντροπή μου αφαιρούν το δικαίωμα, το δικαστήριο, να προστατεύσω την οικογένειά μου. Είναι κοσμοϊστορική στιγμή, δεδομένουν ότι ο καθένας μπορεί πλέον να ανοίγει ένα κανάλι και να λέει ότι θέλει, χωρίς κανέναν όριο. Αισθάνομαι πολύ πληγωμένος, πικραμένος, είμαι στα όρια της απόγνωσης», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε:

«Το δικαστήριο της δίνει το δικαίωμα να σχολιάζει την ταυτότητά μου, επειδή έχει σπουδάσει ηθοποιός; Έχει κάνει ένα βίντεο δημόσια, που λέει ότι μέχρι να πεθάνει θα συνεχίσει να με σχολιάζει, όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν στέλνω».

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μη με λιντσάρετε, αλλά αισθάνομαι ανακούφιση που έφυγα από την Ελλάδα. Είμαι στην Κύπρο, είναι λες και με πλήγωσε τόσο πολύ η Ελλάδα, που δεν ισχύει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, γιατί νιώθω ευνουχισμένος ως προς τον τρόπο που μπορώ να προστατεύσω την οικογένειά μου», τόνισε.

«Είναι τρομερό το μήνυμα που βγαίνει ως συμπέρασμα. Η Ιλάειρα με πήρε δυο φορές τηλέφωνο και ντρέπομαι να της μιλήσω. Πώς θα πάω να κοιμηθώ δίπλα της, τι ασφάλεια θα νιώθει αυτή η γυναίκα;», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Για το αν έχει προσπαθήσει να μιλήσει με τη Super Κική, απάντησε: «Είχαμε κάνει μια προσπάσθεια και η πρότασή της ήταν να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να ακολουθήσω τη νομική οδό. Δεν έχω σχέση με τέτοια υποκείμενα, ακόμα και το καλημέρα που λέει, βρίζει» είπε και αποκάλυψε:

«Η απόφαση είχε βγει πριν ξεκινήσει η συζήτηση. Με το που μπήκε μέσα η Super Κική, η πρόεδρος χαριετιζόταν μαζί της και της έλεγε ότι η κόρη της είναι μεγάλη φαν. Υπήρχε η αναγνώριση, η πρόεδρος ήταν φαν, αυτό μου μεταφέρθηκε από μάρτυρες στην αίθουσα».

«Θα κάνω ό,τι με συμβουλεύσουν οι νομικοί μου σύμβουλοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα υπάρξει δικαίωση. Είναι τρομερό έχω τρομάξει. Σε 5 εβδομάδες γεννάμε και πρέπει η Ιλάειρα να είναι ήρεμη, πώς να την κρατήσω ήρεμη;».

Για την προσωρινή διαταγη απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Super Κικής, από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, μίλησε και η δικηγόρος του, Βάσια Καπερνάσου

«Είναι μια μεροληπτική, κατάφορα άδικη και επικίνδυνη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά η κ. Καπερνάρου.

«Πρέπει να γίνει αντιληπτή η σοβαρότητα αυτής της απόφασης. Υπήρξε μια αλλόκοτη διαδικασία που με οδήγησε σε αυτό το συμπέρασμα. Στο πέπλο της σάτιρας και του χιούμορ, μπορεί όποιος εκτίθεται, ο οποίος είναι γνωστός, να καθίσταται αυτόματα και αντικείμενο σχολιασμού, ανεξέλεκτα και χωρίς περιορισμό», τόνισε.

«Όσοι εκτίθεστε δημοσίως, όσοι προβάλλετε ότι εσείς κρίνετε από τη ζωή σας, πρέπει να είστε δεκτικοί στο τρολάρισμα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δικαστήριο», δήλωσε και συνέχισε:

«Αμφισβήτησε την πατρότητα του τέκνου του, τη σχέση με τη νόμιμη σύζυγό του. Ανοίγει δρόμους να έρθει μια νέα κοινωνική κατάσταση, μια νέα γεννιά που θα πλουτίζουν και θα αποκτούν δημοσιότητα, προσβάλοντας τιμές και υπολήψεις».

O Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε και στην εκπομπή #ΤοPrwino

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τα εξής: «Θα σου κάνω μια ερώτηση η οποία θα είναι ακραία, σε προειδοποιώ. Θέλω να μου πεις πως αισθάνεται η γυναίκα που ξαπλώνει μαζί σου και γεννάει σε ένα μήνα, να ακούει να λένε πως ο άντρας της δεν είναι κανονικός άντρας;», με τον Μαυρίκιο να απαντά: «Δε μπορώ να σου απαντήσω, συγγνώμη. Είναι τραγικό, πρέπει να σταματήσει αυτό, γιατί πραγματικά δεν... Γιώργο δε μπορώ, να σταματήσουμε».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»