Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για την κυκλοφορία παράνομου βίντεο της από τη Μύκονο: «Είστε ξεφτίλες»

«Aπό κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας. Βρε παλιοπ… έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγo;» - Πέτρος Νάζος: «Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει τηλεφωνικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ιωάννα Τούνη, μετά την ολιγοήμερη απόδρασή της στη Νάξο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, ταξίδεψε στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή instagrammer βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για να πραγματοποιήσει τη φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει και μαζί της ήταν φίλες και συνεργάτιδές της.

Η instagrammer το βράδυ βγήκε σε νυχτερινό μαγαζί με την παρέα της για να διασκεδάσουν. Κάποιος από την παρέα, κατέγραψε την Ιωάννα Τούνη να χορεύει μέσα στο αποκαλυπτικό ροζ σύνολο που επέλεξε, με το βαθύ ντεκολτέ. Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε μέσω story και η Ιωάννα Τούνη το αναδημοσίευσε.

Η κάμερα του #MykonosLiveTv και ο Πέτρος Νάζος απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη στη βίλα όπου μένει μαζί με την παρέα της, κάτι που φαίνεται να εξόργισε τη γνωστή instagrammer και τις φίλες της.

Ωστόσο, το βίντεο αυτό φαίνεται να τραβήχτηκε χωρίς η Ιωάννα Τούνη και οι συνεργάτιδές της να το γνωρίζουν και να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους κι ενώ βρισκόταν στον ιδιωτικό χώρο που είχαν νοικιάσει.

Φορώντας ένα σέξι ολόσωμο μαύρο μαγιό, η instagrammer φαίνεται σε βίντεο του #MykonosLiveTv που προβλήθηκε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, να ποζάρει μπροστά από ειδικό εξοπλισμό για φωτογράφιση μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες, που φορούσαν επίσης μαύρα μαγιό.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα στο 00:45' ΕΔΩ

Untitled

Η Ιωάννα Τούνη που ενημερώθηκε από την τηλεόραση για το εν λόγω απόσπασμα δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την παράνομη βιντεοσκόπηση αλλά και τα σχόλια του δημοσιογράφου. Έτσι, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ξέσπασε δημόσια.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση.

Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν.
Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας;

Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη κατά του δημοσιογράφου, Πέτρου Νάζου θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη 5/6.

«Πίστευα ότι η Ιωάννα Τούνη γνώριζε για την κάμερα. Και εμείς το δείξαμε το βίντεο και φιλοξενήσαμε και τον Πέτρο. Για τα σχόλια που έκανε ο Πέτρος έχει δίκιο και εκεί διαφωνήσαμε και εμείς μαζί του, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν ενήμερη. Δεν γίνεται να βάλει βίντεο από ιδιωτικό χώρο χωρίς να έχεις ενημερώσει τον άλλο. Ο Πέτρος είναι τόσα χρόνια επαγγελματίας φαντάζομαι ότι θα γνωρίζει τις νομικές κυρώσεις, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου». 

Και συνέχισε: «Την καταλαβαίνω για αυτά που είπε, γιατί στο βίντεο δεν είναι μόνο η ίδια. Ήταν και άλλα κορίτσια, με τα μαγιό τους και μπορεί να μην ήθελαν να βγει προς τα έξω. Εμείς αντιδράσαμε σε αυτά που είπε ο Πέτρος γιατί δεν υπάρχουν μαγιό για μαμάδες. Αυτό με ενοχλεί και σε δικές μου περιπτώσεις. Όταν είμαι κάπου έξω δεν με νοιάζει αν θα δείξουν εμένα, αλλά τον άλλον που είναι δίπλα μου τον ρώτησε κανείς αν θέλει να φανεί; Ίσως ήταν ένα μεγάλο φάουλ του Πέτρου και πρέπει να της ζητήσει συγγνώμη».

Ο ιδιοκτήτης του #MykonosLiveTv, Πέτρος Νάζος το πρωί της Τετάρτης 5/6 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή #HappDay και μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως ο σχολιασμός του για το συγκεκριμένο βίντεο ήταν λάθος.

«Πριν κάποια χρόνια όταν η Ιωάννα Τούνη δεν ήταν ακόμα γνωστή είχε έρθει στο νησί και την είχαμε φωτογραφήσει γιατί τότε είχαμε μια ενότητα με τα καλύτερα μαγιό της σεζόν. Όταν ανέβασα το βίντεο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο σε μισή μέρα. Τότε λοιπόν την είχα πλησιάσει και την είχα ρωτήσει αν θα ήθελε να γράψω το όνομά της και μου είχε πει ότι δεν είναι γνωστή. Εκείνη την εποχή ήθελαν πολλά άτομα να μου δώσουν λεφτά, μόνο και μόνο για να μπουν στο κανάλι μου. Ακόμα και σήμερα είναι το μοναδικό κανάλι που έχει τέτοια πρόσωπα, παγκοσμίως γνωστά», είπε αρχικά ο Πέτρος Νάζος. 

Και συνέχισε: «Με την Ιωάννα Τούνη έχουμε κάνει άπειρα βίντεο και συνεντεύξεις και καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει επωφεληθεί από αυτό το πράγμα. Το φάουλ που έκανα εχθές και είπα να βάλουν ένα Α για ακατάλληλο, το είπα χαριτολογώντας. Την Ιωάννα την έχω αποθεώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ένας καλός μου φίλος τη βρήκε στα Ματογιάννια και το συζήτησε μαζί της. Είχε δίκιο και ζητάω συγγνώμη για το σχόλιό μου. Δεν είμαι ένας δημοσιογράφος που θα βάλει μεγάλους τίτλους ή θα κράξει. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει τηλεφωνικά. Το να με βρίζει έτσι ενώ έχει επωφεληθεί όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω». 

«Είμαι στεναχωρημένος για το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη, ήμουν ο πρώτος που την έβγαλε στο κανάλι μου», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Νάζος και στο #PrwinoSousou.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή από τον δικηγόρο της Ιωάννας Τούνη, Αναστάσιο Ντούγκα.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»