Super Κική: «Με κυνηγάνε στο δικαστήριο, κάνουν σαν μανιακοί. Λες και έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο»

Ξεσπά η Super Κική μετά τις αντιδράσεις για τoν χαμό που δημιούργησε, στα δικαστήρια για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε βάρος της: «Οι δημοσιογράφοι έκραζαν τους παρουσιαστές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική της απάντηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αποφάσισε να δώσει η Σούπερ Κική στις αντιδράσεις των παρουσιαστών για τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης 4/6 στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα δικαστήρια. 

«Ρε, είστε τρελοί όλοι. Όλοι εδώ πέρα, είστε τρελοί. Το τόσο το κάνετε τόσο. Είστε τρελοί. Δεν είναι κανείς καλά. Είστε παλαβοί. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε;» ήταν τα λόγια της Σούπερ Κικής που εξόργισαν τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η youtuber, παρακολουθώντας όσα ειπώθηκαν, απάντησε μέσω μιας σειράς βίντεο στο προφίλ της στο Instagram στα οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με παίρνουν χθες όλοι οι δημοσιογράφοι. Τους είπα ότι δεν έχω σκοπό να πω κάτι, δε θα μιλήσω, ότι το θεωρώ γελοίο το γεγονός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Τους είπα να ασχοληθούν με κάτι όντως σημαντικό και αν δε θέλουν να παίξουν κάτι δραματικό, να παίξουν κάτι διασκεδαστικό αλλά που να έχει νόημα.

Μου λένε, “ρε Κική, κάνεις 30αρια και 40αρια και κάνουν 7-8 τη μέρα και λένε ότι πήγαν καλά, είναι λογικό αν κάνεις 30αρια και 40αρια”. Λέω όχι, δε θέλω. Τέλος πάντων, με κυνηγάνε στο δικαστήριο, κάνουν σαν μανιακοί. Λες και έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο. Τέτοια φάση. Και μετά, θέλουν να βγουν κι από πάνω, ότι είναι δουλειά. Αυτό δεν είναι δουλειά, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό. 

Μεταξύ μας όλοι ξέρουμε τι γίνεται, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ξέρει, ότι όλα είναι ένα πανηγύρι. Έξαλλοι όλοι, ότι, Χριστέ μου τι έχει γίνει στην Ελλάδα. Δε σέβονται τον κόσμο λίγο ρε. Οι άνθρωποι που τους βλέπουν όντως έχουν προβλήματα και θέλει όντως λίγο να διασκεδάσει η ψυχούλα τους. Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν ο Μαυρίκιος και η Σούπερ Κική. Πόσω μάλλον ο Μαυρίκιος».

Η Σούπερ Κική συνεχίζει λέγοντας: «Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Και μετά, ήρθανε όλοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς κάμερα, και μου κράζανε τους παρουσιαστές τους για να με πάρουν με το καλό. Για να δείτε τι γίνεται. Και τους λέω, “ρε παιδιά, με τι στομάχι την κάνετε αυτή τη δουλειά;”. Πρέπει να έχεις στομαχάρα. Άνιωθοι άνθρωποι με τα μικρόφωνα. Ντροπή αλήθεια.

Εν τω μεταξύ λέει ο Λιάγκας, από τα αποσπάσματα που είδα, “είχαμε εμείς τη καήλα της Σούπερ Κικής”, κι έχει στείλει ο ίδιος συνεργείο. Δηλαδή, ώρες ώρες αναρωτιέμαι ποιον δουλεύουν από όλους. Τους εαυτούς τους, τον κόσμο; Δεν έχω καταλάβει. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να βγάζουν το ψωμάκι τους. Αλλά, μέσα από την καρδιά μου ρε παιδιά, δεν είμαι καμιά σοφή γριά, αλλά όσο πιο τίμια το βγάζεις, τόσο πιο καλά σε πάει. 

Όσο έχεις στομαχάρα και αντέχεις να κάνεις που@@@@@@κια για να βγάζεις λεφτά, τόσο θα είσαι δυστυχισμένος, όσα και να πετύχεις στη ζωή σου».

Το πρωί της Τετάρτης 5/6, προβλήθηκαν στο #ΤοPrwino τα όσα υποστήριξε η Σούπερ Κική, με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται on air.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κυρία Λιτσάκη θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτό που είπα ότι δεν έχω καμία σκορδοκαΐλα για εσάς, το εννοώ. Είμαι ένας άνθρωπος που ουδέποτε, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, σας έχουμε ζητήσει συνέντευξη για να προβάλλω τις θέσεις σας, γιατί εμένα τουλάχιστον δεν με αφορούν. Κι επειδή έχω το τελικό πρόσταγμα αυτής εδώ της εκπομπής, θεωρώ ότι δε θα αφορούν ούτε τους τηλεθεατές μας. Άλλες εκπομπές το κάνουν. Εικάζω όμως ότι σας καλούν, όχι επειδή τους ενδιαφέρετε εσείς αλλά σας καλούν γιατί ξέρουν ότι θα βρίσετε εμένα και δυο τρεις άλλους, οπότε ο τίτλος «Ο Λιάγκας είναι @@@», και από τον τελευταίο να είναι, είναι εμπορικός. Γιατί δεν είναι ποιος το λέει, αλλά ένας τίτλος ότι το λέει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Χθες στείλαμε την κάμερα γιατί γνωρίζαμε ότι υπάρχει ένα θέμα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, μία δικαστική διαδικασία, μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος σας που την κερδίσατε και μπράβο σας. Εκεί δεν είναι σκορδοκαΐλα αλλά δουλειά. Η σκορδοκαΐλα που αναφερθήκατε είναι για τις θέσεις σας που μου είναι παγερά αδιάφορες. Δικαίωμά μου. Για το κοκόρεμα που είπατε ότι κάνετε 30άρια στην τηλεόραση, λυπάμαι που δεν σας έχει ανακαλύψει κάποιος να σας δώσει μία δική σας εκπομπή να σκίσετε».

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη