Ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιο και τη μεταβατική φάση: «Σε όλα τα παιδιά ο χωρισμός αφήνει παράπονο»

«Έχω πολλές εκκρεμότητες, έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, μεγαλώνουν και το βάρος μου το ρίχνω εκεί. Έχω τρία βράδια τα παιδιά. Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θοδωρή Μαραντίνη: «Αν ήμουν γκέι, θα ήθελα πολύ να κάνω δεσμό μαζί σου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο #The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στους «Onirama», τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και τα σχόλια που δέχεται συχνά για την εμφάνισή του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δέχθηκε ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο από τον παρουσιαστή.

«Είσαι πάντα πάρα πολύ κομψός, πάρα πολύ όμορφος. Θα σου πω κάτι: αν μου άρεσαν οι άντρες, αν ήμουν γκέι, θα μου άρεσε πολύ να έχουμε δεσμό μαζί», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, υποδεχόμενος τον καλεσμένο του.

«Θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι, πού και πού μαγειρεύω», απάντησε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Όλα αυτά που δεν κάνεις εσύ τα κάνω εγώ. Θα μου άρεσε που δεν ροχαλίζεις και θα είχα θέμα αν κοιμόσουν πιο νωρίς από μένα. Πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι», τόνισε με χιούμορ ο παρουσιαστής, ενώ σε… παρέμβαση της συντρόφου του, Νάνσυς Αντωνίου, από το control της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:

«Η Νάνσυ, το ξέρετε ότι έχω μία σχέση εδώ και πολλά χρόνια μαζί της, μου λέει από το ακουστικό: αγάπη μου, μού το φέρνεις τώρα σιγά-σιγά; Νάνσυ, όχι. Ακόμα είμαι μαζί σου, μου αρέσουν οι γυναίκες. Αν κάτι αλλάξει, θα βγω να το πω».

Ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία να ξέρεις. Δεν ροχαλίζω, δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι, πού και πού μαγειρεύω».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά του

Σχετικά με τον χρόνο που περνά με τους γιους του: «Έχω πολλές εκκρεμότητες, έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, μεγαλώνουν και το βάρος μου το ρίχνω εκεί. Έχω τρία βράδια τα παιδιά. Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα», ανέφερε αρχικά για τους γιους που απέκτησε από τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μέσα από το διαζύγιο μπήκε η προτεραιότητα τα παιδιά μου και επειδή είναι η φάση που μεγαλώνουν, να δώσω το βάρος μου εκεί. Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να είμαι εκεί στα παιδιά μου. Σε όλα τα παιδιά ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

marantinhs-scaled

Θοδωρής Μαραντίνης – Η απάντηση για το ύψος του

Σχετικά με την ερώτηση που δέχεται συχνά: «Μια φορά μπήκα στη google να ψάξω κάτι για εμένα που δεν το είχα. Πατώντας στην αναζήτηση το Μαραντίνης είδα ότι ψάχνανε “διαζύγιο”, “σχέση” και το δεύτερο που έβγαζε είναι το “ύψος”. Και καμιά φορά σε μηνύματα όταν κάποιος θέλει να με βρίσει θα πει: “Α, τον κοντό”», είπε για τα σχόλια που λαμβάνει για το ύψος του.

«Δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν ξέρω τι έχει γίνει…», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα μέτρησε on air τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος έχει ύψος 1.76.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»