Γιώργος Λιάγκας: Η στενή παρέα με τη Μαρία Αντωνά, οι φήμες και η φωτογραφία από δημόσια εμφάνιση

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Είναι ζευγάρι;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άλλες πληροφορίες λένε ναι, άλλες λένε όχι, ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τη Μαρία Αντωνά και συγκεκριμένα ότι η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Το σαββατοκύριακο, στην εκπομπή #GeiaSou, έγινε λόγος για σχέση της Μαρίας Αντωνά με πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο.

Σήμερα, λοιπόν, ο Νάσος Γουμενίδης έγραψε πως πρόκειται για τον Γιώργο Λιάγκα, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία.

7D5DDA23-6BEC-432E-8563-DBC69F76D83B-758x1642

Η πληροφορία αυτή διακινείται εδώ και κάποιες ημέρες, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay, το πρωί της Τρίτης 4/6 και πρόσθεσε: «Είμαι σε συχνή επικοινωνία  με τη Μαρία, ειδικά και στον χωρισμό της. Δεν έχει τύχει όμως να μιλήσουμε τις τελευταίες 15 ημέρες, για να τη ρωτήσω».

Το πρόσωπο που φέρεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της ραδιοφωνικής παραγωγούς είναι ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Νάσου Γουμενίδη, το οποίο παρουσίασε στο #HappyDay η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν ξέρω αν ισχύει όντως σαν σχέση. Ο Νάσος Γουμενίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας το κουτσομπολιό ότι αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν. Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει. Ο Γιώργος έχει επιλέξει μετά το διαζύγιό του, να μην επιβεβαιώσει ποτέ σχέση του και είναι δικαίωμά του. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν στενή παρέα. Μπορεί να είναι και φίλοι και να κάνουν παρέα», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Στο κάλεσμα ήταν μαζί ο Πάνος Καλίδης με τη Λεάννα Μάρκογλου και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, οι φίλοι της Μαρίας Αντωνά», υπογραμμίστηκε στην εκπομπή.

«Βλέπουμε δύο νέους ανθρώπους να κάνουν παρέα. Ο Νάσος λέει ότι είναι μια σχέση στο ξεκίνημά της», ειπώθηλε.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος κάνει πολύ παρέα με τη Μαρία Αντωνά, ένιωσε αμηχανία σε ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ χαρακτηριστικά απάντησε: «Όταν κάνουν παρέα το ξέρω»!

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μιλήσει για μία πολύ ωραία προσέγγιση που είχε δεχτεί η Μαρία Αντωνά από κύριο που βλέπει καθημερινά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το #HappyDay.

Ειδικότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μιλήσει για τη Μαρία Αντωνά, λέγοντας πως αν βγει κάτι που την αφορά, θα γίνει χαμός. «Αν κάτι έτσι που θα βγει, θα γίνει χαμός! Γενικότερα το λέω» είχε πει το μοντέλο, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον ρωτά αν αυτό αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Μία προσέγγιση που έχει… Ο άνθρωπος που τη προσέγγισε, μέσω της πράξης που το έκανε, γιατί μας βλέπει κι εσύ είσαι αγαπημένη του, τον εκτίμησα πάρα πολύ» είχε προσθέσει χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Σήμερα, η φωτογραφία που δείχνει τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τι έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας ένα μήνα πριν

Η Μαρία Αντωνά το τελευταίο διάστημα είχε συζητηθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο, λόγω του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη και δεν ήταν λίγες οι φορές που και ο Γιώργος Λιάγκας χρειάστηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις και τη στάση της.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, είχε εκφράσει και τη διαφωνία του με τους ρεπόρτερ που την ακολουθούσαν, λέγοντας πως δεν είναι και η Ελένη Μενεγάκη. 

«Είναι υπερβολή, αν είναι να το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Αντωνά που δεν είναι. Εννοώ δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα που την κυνηγάνε από πίσω οι 10 κάμερες», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Είκοσι σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή για τον Αντώνη Ρέμο
Επίθεση Ρέμου στις Αρχές-«Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»
Ο Αντρέας Γεωργίου ποζάρει με μαγιό τον φακό της Σιμώνης Χριστοδούλου
Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»
Η Δέσποινα Μοιραράκη πρωταγωνίστησε σε σκηνικό καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας πριν το τροχαίο;
Στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων Παράνομης Δραστηριότητας δύο τραγουδιστές & παρουσιάστρια
Η Ελένη Καστάνη για τον χωρισμό της: «Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»