Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο. Πλέον υπάρχουν όρια. Ζω με καλοψυχία»

Μελίνα Ασλανίδου: Οι μεγάλοι σταθμοί της καριέρας της, τις κορυφαίες συνεργασίες στη μουσική, η περίοδος της απομόνωσης, οι διακυμάνσεις στα προσωπικά της και η ζωή της σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε καλεσμένη στο #The2NightShow με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της, τη δημόσια εικόνα της αλλά και τις αλλαγές στη ζωής της τα τελευταία χρόνια

«Πέρασες διάφορε διακυμάνσεις με τη ζωή σου και τα προσωπικά σου. Τώρα σε βλέπω σε μια πιο ήρεμη φάση…» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Μελίνα Ασλανίδου.

«Είμαι μια χαρά, πολύ ήρεμη και πιο καλά από ποτέ θα έλεγα. Αυτό που μένει πάντα είναι αυτή η δίψα και η αγάπη για ζωή. Αυτό το πάθος και αυτή η φλόγα», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Για το διάστημα που είδε μεγάλες αλλαγές: «Τις ημέρες της πανδημίας που ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια και νιώθαμε ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου, ξαφνικά βγάλαμε όλοι έναν άλλον χαρακτήρα και ξαφνικά είδαμε τα ταλέντα μας που έχουμε τα βγάλαμε προς τα έξω. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιμετώπισα, έστρεψα τα φώτα μέσα μου. Είχα ξεχάσει πως ζωγράφιζα και άρχισα να ζωγραφίζω ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι».

«Πάντα ήμουν σπιτόγατα, αλλά βγαίνω αναγκαστικά για τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Κουράστηκα την περίοδο της πανδημίας, εκεί μου βγήκε όλη η κούραση, όλων των χρόνων που δεν είχα σταματήσει καθόλου», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Σχετικά με τον χαρακτήρα της:

«Είναι πολύ συνειδητό να ζω έτσι, να έχω καλοψυχία. Αυτή τη γραμμή την έχω πάρει από τους γονείς μου. Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, θέλω να δίνω στον κόσμο πόσο μάλλον στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Πλέον όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο», εξομολογείται η Μελίνα Ασλανίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την εκπομπή της «Νύχτα Στάσου», στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου

«Μ΄αρέσει η παρουσίαση, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Με πήρε ο μαέστρος και μου είπε θέλεις να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή και του είπα “ό,τι θέλεις εσύ”» είπε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Έχω κάνει The Voice, Χ Factor. Μ΄αρέσει. Όταν μου πρότεινε ο Γιάννης Λάτσιος το The Voice, του είπα “μπα, έχεις μπερδευτεί”, ότι δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση».

«Μου είπε “πάντα φλέρταρες με την τηλεόραση”».

«Την αγαπούσα την τηλεόραση και δεν το ήξερα. Μ΄αγαπάει η τηλεόραση και εγώ την αγαπάω”».

Παράλληλα, μοιράστηκε ιστορίες από την πορεία της και τις συνεργασίες της με σπουδαίες μορφές του ελληνικού τραγουδιού.

«Γνώρισα τον Νίκο Παπάζογλου σε ένα μπαράκι όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη. Γίναμε φίλοι και ήρθε να με ακούσει μετά από πολλά χρόνια. Δάκρυσε όταν του αφιέρωσα τον Αύγουστο», περιγράφει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν άρχισα να δουλεύω στην Αθήνα συνεργάστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο που δεν πρόλαβα να κάνω είναι να τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή», παραδέχεται η Μελίνα Ασλανίδου σε άλλο σημείο.

«Υπήρχε ένα τραγούδι που το ήθελα αλλά ο Αντώνης Βαρδής έλεγε ότι δεν μου πάει, γιατί είμαι λαϊκή τραγουδίστρια. Αυτό το τραγούδι είναι τα Συνθήματα», αποκαλύπτει η Μελίνα Ασλανίδου.

Δειτε Επισης

Είκοσι σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή για τον Αντώνη Ρέμο
Επίθεση Ρέμου στις Αρχές-«Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος»
Ο Αντρέας Γεωργίου ποζάρει με μαγιό τον φακό της Σιμώνης Χριστοδούλου
Σοφία Μανωλάκου: «Ευτυχώς, πρόλαβα τη νόσο του Crohn σε πρώιμο στάδιο.. Στην αρχή όμως ήταν δύσκολο»
Η Δέσποινα Μοιραράκη πρωταγωνίστησε σε σκηνικό καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας πριν το τροχαίο;
Η Ελένη Καστάνη για τον χωρισμό της: «Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Νίκος Καρβέλας: «Σε αφυπνίζω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος. Σου λέω να πιστέψεις στον Θεό»
«Ο Αντώνης Ρέμος είναι στεναχωρημένος και αθωός. Αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση & διαρροή»
Η βραδιά της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της και ο χορός στο εστιατόριο του συντρόφου της