#MasterChefGR: Χριστίνα & Νίκος έστειλαν σπίτι του τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη της χρονιάς! Η τελική 6άδα!

#MasterChefGR: Ο Πάνος Ιωαννίδης επέστρεψε στο τελευταίο συμβούλιο του διαγωνισμού!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H στιγμή της κρίσης, μετά την τελευταία Ομαδική Δοκιμασία και οι σκέψεις και τα συναισθήματα των διαγωνιζομένων και στις δυο μπριγάδες είναι ποικίλα και έντονα.

Όλοι κρέμονται από τα χείλη των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να ακούσουν το αποτέλεσμα της μαγειρικής τους έμπνευσης. Και οι δυο ομάδες έχουν εξίσου ανάγκη τη νίκη.

Στα τελευταία επεισόδια, ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από τη θέση του κριτή, με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του εύχονται «περαστικά», καθώς ήταν άρρωστος.

O καταξιωμένος chef επέστρεψε στο πλατό και υποδέχτηκε τις δύο μπριγάδες στο τελευταίο συμβούλιο. 

Ο Πάνος Ιωαννίδης επέστρεψε στο MasterChef!

«Να καλωσορίσουμε τον Πάνο Ιωαννίδη», φώναξε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. «Επιτέλους ήρθε ο chef Ιωαννίδης να γεμίσουμε λίγο χαμόγελο, λίγο χιούμορ, λίγα αστεία. Εντάξει, μας άφησε μία, δύο, φτάνει...», δήλωσε ο Ηλίας, στον οποίο έλειψαν τα αστεία του chef Ιωαννίδη. 

«Παιδιά μου λείψατε. Βλέπω έναν λιγότερο, έχει φύγει ο Άνχελ», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο κομψός ήταν.

Τα λάθη και οι αστοχίες, που θα επισημάνουν οι κριτές, θα αφήσουν κάποιους έκπληκτους, αφού και οι δυο μπριγάδες πιστεύουν πως σε γενικές γραμμές παρουσίασαν αξιόλογες προσπάθειες.

Η Χριστίνα Χριστοφή από τη μπορντό μπριγάδα και ο Γιάννης Κούρτογλου από τη γκρι περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και αποψινός αντίπαλός τους.

Η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef 2024 εξελίχθηκε σε ντέρμπι για γερά νεύρα. Η κροκέτα έφερε τη νίκη στην γκρι μπριγάδα, η οποία επικράτησε με σκορ 3-2.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος φέρνει χαμόγελα, χαρά και ανακούφιση στους νικητές και έντονο προβληματισμό στους ηττημένους, αφού η διαδικασία της ψηφοφορίας αποδεικνύεται, για μια ακόμα φορά, δύσκολη και επίπονη.

Στην ψηφοφορία των μπορντό, το προαίσθημα του Νίκου Κυψίδη ότι θα ψηφιστεί απ' όλους τους συμπαίκτες του, βγήκε αληθινό.

Με τρεις αρνητικές ψήφους από τον Σοφοκλή, τη Χριστίνα και τον Λευτέρη, ο Νίκος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπορντό μπριγάδα. 

Στην Αντιγραφή Πιάτου που ακολουθεί, αναμένεται να δούμε σκλήρη μάχη, καθώς ο Νίκος θα αναμετρηθεί με δύο πολύ δυνατούς μάγειρες, τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Γιάννη Κούρτογλου. Ένας από αυτούς θα μείνει εκτός τελικής εξάδας. 

Στη Δοκιμασία Αντιγραφής από την οποία θα προέκυπτε η τελική εξάδα του MasterChef 2024, η Χριστίνα, ο Νίκος και ο Γιάννης, κλήθηκαν να φτιάξουν ένα μοναδικό πιάτο με έντονο το ιταλικό, αλλά και το ελληνικό στοιχείο, που έφερε την υπογραφή του καταξιωμένου chef, Luca Piscazzi.

Ο καλεσμένος των κριτών, chef Luca Piscazzi, θα βάλει τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση σε μεγάλους μαγειρικούς μπελάδες με το πιάτο που φέρνει, αφού οποιαδήποτε μικρή αστοχία ή λάθος θα τους κοστίσει τη θέση τους στον διαγωνισμό, λίγο πριν την τελική ευθεία.

Στο τέλος της ημέρας έξι διαγωνιζόμενοι θα έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στους ημιτελικούς του MasterChef 2024 και θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον μεγάλο τελικό για να κατακτήσουν τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Για ποιον θα είναι η τελευταία φορά που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024;

Ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων αντάξιο του επιπέδου τους, αλλά και της μέχρι τώρα πορείας τους στο MasterChef 2024, κλήθηκαν να αντιγράψουν η Χριστίνα, ο Νίκος και ο Γιάννης.

Ο πρώτος που ανέβηκε πάνω στον εξώστη ασφαλής ήταν ο Νίκος Κυψίδης. Ανάμεσα στη Χριστίνα Χριστοφή και τον Γιάννη Κούρτογλου εκτός εξάδας έμεινε ο Γιάννης, ο οποίος είχε το πιο αδύναμο πιάτο στη δοκιμασία αντιγραφής με καλεσμένο τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef, Luca Piscazzi. 

«Απίστευτη εμπειρία. Θα μου λείψουν αρκετά πράγματα. Θα μου λείψουν τα γέλια και τα πειράγματα με τα παιδιά στην κουζίνα και στο σπίτι.  Φεύγω γεμάτος, έχω πράγματα να κάνω έξω. Για μένα δε μετράει ο προορισμός, μετράει το ταξίδι. Το ταξίδι ήταν υπέροχο. Τώρα ξέρω και ποιος είμαι», δήλωσε ο Γιάννης Κ.

Ο Γιάννης είναι ένας έντονος χαρακτήρας που δε φοβάται να συγκρουστεί, γεγονός που αποδείχθηκε περίτρανα όσους μήνες ήταν στον διαγωνισμό. Με τη συμπεριφορά του κέρδισε συμπάθειες και αντιπάθειες. 

Ο Λευτέρης για παράδειγμα παραδέχτηκε πως με τον Γιάννη δεν τα βρήκαν ποτέ, καθώς ήταν δύο διαφορετικές προσωπικότητες. «Εγώ δεν κρατάω τίποτα από τον Γιάννη. Δεν πήρα κάτι από τον Γιάννη. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που δε θα είσαι καλά μαζί τους, δε θα ταιριάζεις, είναι κάτι πολύ νορμάλ στη ζωή», είπε με ειλικρίνεια στις κάμερες. 

Ο Γιάννης δεν έκανε προβλέψεις για τον νικητή, αρκέστηκε μόνο να πει στους top 6 πως για εκείνον «είναι όλοι νικητές».

Τrailer Τρίτη 4.6.2024 - Ημιτελικός 1η Φάση

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»