#SurvivorGR: Το ερωτικό μήνυμα της Νεφισέ στον Φάνη έφερε μάτιασμα, ήττες και ατυχήματα

#SurvivorGR: Η απάντηση του «συναισθηματικά κενού» στον Γκιουλέκα, οι απουσίες και η μάχη για την 2η ασυλία της εβδομάδας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με τους Κόκκινους να ισοφαρίζουν τις ασυλίες σε 1-1 και τους Μπλε να ρίχνουν στην αρένα των μονομάχων του ριάλιτι επιβίωσης τη Δώρα Νικολή, εκεί που βρίσκεται ήδη και ο Χριστόφορος Ταξίδης, συνεχίστηκε η 22η εβδομάδα του Survivor 2024.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/6) ο Φάνης Μπολέτσης θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Γκιουλέκα που εξαπέλυσε τα βέλη του, χαρακτηρίζοντάς τον αντίπαλό του ως τον πιο κενό συναισθηματικά άνθρωπο που έχει περάσει ποτέ από το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο παίκτης των Μπλε έδωσε τη δική του απάντηση, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στην κριτική.

«Χθες στο συμβούλιο το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Βγήκε ο Χριστόφορος. Αγωνιστικά αν το δεις, βγάζει πάρα πολύ λογική», είπε αρχικά ο Φάνης Μπολέτσης.

«Τώρα όσον αφορά τη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και το γεγονός ότι με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά… μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους. Προφανώς και με πείραξε όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που μου είπε. Ξέρω πλέον ότι αυτή είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είμαι 28 χρονών, όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου μπορεί να είναι. Έχουν χωρίσει πλέον οι δρόμοι μας», παραδέχθηκε ο παίκτης των Μπλε.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για τον αγώνα της 2ης ασυλίας με τον Χριστόφορο Ταξίδη που είναι υποψήφιος να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει λίγο ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και την Κατερίνα Δαλάκα που έχει πόνους στο χέρι να μένει εκτός μάχης. Αντίθετα ο Φάνης Μπολέτσης ανακοίνωσε ότι παρά τους πόνους του θα αγωνιστεί κανονικά.

Δαλάκα: «Πονάω πολύ, θα ήθελα να μείνω εκτός» - Θα αγωνιστεί ο Φάνης

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε το μήνυμα της Νεφισέ στον Φάνη Μπολέτση. Η Τουρκάλα παίκτρια που είναι τραυματισμένη και δεν βρέθηκε στον στίβο μάχης είχε στείλει μέσω της συμπαίκτριάς της Μερβέ μια μπλε μπαντάνα με ένα μήνυμα.

«Φάνη σε αγαπώ, περίμενέ με αύριο» είχε γράψει η Νεφισέ για τον Έλληνα παίκτη. Ο Φάνης ευχήθηκε περαστικά στη Τουρκάλα Survivor All Star και υποσχέθηκε να της αφιερώσει μια νίκη του. Ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να πειράξει τον Φάνη είπε στην Μερβέ να μεταφέρει στη Νεφισέ πως είναι ερωτευμένος μαζί της και περιμένει το καλοκαίρι να την επισκεφθεί στην Τουρκία.

Πάντως η μπαντάνα της Νεφισέ δεν έφερε γούρι στον Φάνη ο οποίος ηττήθηκε τρεις συνεχόμενες φορές

Οι Κοκκινοι είχαν αρχικά το προβάδισμα, όμως οι Μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν πρώτα σε 7-7 και μετά σε 8-8.

Μετά από μια σύντομη διακοπή στο run ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τη Δώρα Νικολή, λόγω μικρού τραυματισμού οι κόκκινοι πέρασαν ξανά μπροστά με 9-8.

Ενώ ο Atacan έδωσε έναν ακόμη πόντο στο προβάδισμα της κόκκινης ομάδας στο 10-8 απέναντι στο Φάνη. Έτσι αποχώρησαν οι All Stars και συνέχισαν οι Έλληνες παίκτες μέχρι τη νίκη στους 12 πόντους.

Στο 11-9 ο Γκιουλέκας έστειλε τον αγώνα σε run best of και συνέχισε ο Χριστόφορος εναντίον του Ντάνιελ στο 11-10.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας πήρε πάνω του το τελευταίο run για να γλιτώσει τον ίδιο και την Κατερίνα Δαλάκα από την επόμενη ψηφοφορία και με το τελικό 12-10 έκανε το 1-1 στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Φάνης Μπολέτσης βρέθηκε στο επίκεντρο αφού η Νεφισέ, δύο φορές που σχολίασε σημεία του σώματός του, εκείνος αργότερα τραυματίστηκε.

«Είχε θαυμάσει παλαιότερα και τους ώμους σου και μετά τραυματίστηκες», υπενθύμισε ο Γιώργος Λιανός.

«Μας δικαίωσαν οι επιλογές μας. Αν αλλάζαμε κάποιον θα ήταν η επιλογή του Hilmi Cem», είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας, σχολιάζοντας τον αγώνα και τις επιλογές τους.

Η ψηφοφορία των Μπλε έστειλε τη Δώρα ξανά για να μονομαχήσει την Πέμπτη 6/6.

«Δεν νιώθω έκπληξη, το περίμενα το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Αυτή είναι η διαδικασία, την έχω συνηθίσει πλέον. Θα μπω στη μονομαχία και ελπίζω να τα καταφέρω. Αγωνιστικά ίσως υστερώ, οπότε είναι λογικό. Τα παιδιά είναι και δεμένα μεταξύ τους, αν και δεν πιστεύω ότι ήταν συναισθηματικός ο λόγος», δήλωσε η Δώρα Νικολή μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Survivor.

Trailer | 04/06/2024

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»