O Πέτρος Φιλιππίδης «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την αναβολή της δίκης του στο Εφετείο

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε για δύο απόπειρες βιασμού - Στο πλευρό του η σύζυγός του - Παρούσες Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη - Σοφία Βογιατζάκη: «Άνθρωποι καλλιτεχνικά σπουδαίοι πρέπει να δουλεύουν, δεν μπορείς να κρίνεις από μια στιγμή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου είχε οριστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο - Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου

Από νωρίς το πρωί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη έδωσαν το παρών, ενώ από πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη, εμφανίστηκε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου.

Ακόμη, στο Εφετείο βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

efeteio-filippidis-4 efeteio-filippidis-5 diki-filippidi anna-maria-1 drosaki papaxaralampous-4 mpimpilas-2 efeteio-filippidis-1
efeteio-filippidis-4 efeteio-filippidis-5 diki-filippidi anna-maria-1 drosaki papaxaralampous-4 mpimpilas-2 efeteio-filippidis-1

Οι δικηγόροι του γνωστού ηθοποιού βρίσκονται εκτός Αθηνών και έτσι προέκυψε το κώλυμα για τη έναρξη της διαδικασίας.

Αναβολή για το Εφετείο του Πέτρου Φιλιππίδη. Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε το δικαστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι η 11η Νοεμβρίου 2024.

Μετά την αναβολή της δίκης του στο Εφετείο, ο Πέτρος Φιλιππίδης «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του μπροστά στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ» αρκέστηκε να πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Είναι η πρώτη φορά που ακούμε τη φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη μετά από μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από την πρώτη και βαρύτερη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση που αντιμετώπιζε, αλλά είχε κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τώρα θα δικαστεί ξανά.

Η απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και με αυτή είχε επιβληθεί κάθειρξη 8 ετών στον ηθοποίο για τις δυο πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος.

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε μάλιστα απορρίψει αίτημα του ηθοποιού για αναγνώριση δυο ελαφρυντικών αλλά του είχε χορηγήσει αναστολή στην έκτιση της ποινής του μέχρι την έφεση.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ΤοPrwino, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σπύρος Μπιμπίλας συνομίλησαν μέσα στη δικαστική αίθουσα και αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο πρώην φίλοι επικοινωνούν μετά την έναρξη του δικαστηρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα πλάνα από την άφιξη της Ελπίδας Νίνου στο δικαστήριο, θέλησε να πει δυο λόγια για τον τρόπο που αυτή η γυναίκα έχει σταθεί στον άντρα της.

«Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του συζύγου της, του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν λάκισε, δε λύγισε. Ήταν και λίγο κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της, με εξωσυζυγικές σχέσεις και διάφορα πράγματα που ακούστηκαν τα οποία δεν είναι ωραία να ακούγονται. Θα μπορούσε να κλονιστεί η οικογενειακή πίστη, η οικογενειακή αγάπη και γαλήνη. Αυτό δεν έγινε.

Η γυναίκα μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα… για να προσφέρει στην οικογένεια…» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Ελπίδα Νίνου, για μένα, πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε, “πως είναι δυνατόν να μένεις με τον βιαστή που σε κεράτωνε”. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Είναι η πρώτη γυναίκα ή άντρας που μένει και στηρίζει, παρά την απιστία; Ακόμα και όταν η απιστία γίνεται δημόσιο θέαμα. Μπορείς να πεις πως μένεις, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της και στα κάτω του» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής.

Ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη δέχτηκε για άλλη μια φορά η Σοφία Βογιατζάκη και απάντησε on camera.

Η ηθοποιός είπε ότι πολύ καλά θα κάνει να επιστρέψει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης και τόνισε ότι δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από μια στιγμή.

«Εγώ με τη στάση μου ήδη έχω απαντήσει σε όλο αυτό. Το μόνο που έχω να πω ότι είναι πολύ καλά θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει στο θέατρο. Καλή επιτυχία! Άνθρωποι καλλιτεχνικά σπουδαίοι πρέπει να δουλεύουν», είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο, μια ολόκληρη προσωπικότητα, μια ολόκληρη ζωή, από μια στιγμή. Εγώ με τη στάση μου τη δηλώνω τη γνώμη μου, δεν έχω να πω παραπάνω».

Δειτε Επισης

«Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία
Η στιγμή που ο Liam Payne επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι
«Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι»-Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του Liam Payne
Ελένη Καρακάση: «Δεν είναι ταμπού να πω ότι είμαι στην κλιμακτήριο»
Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη δημάρχου ο Γκουντάρας-«Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου»
«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη ακούγεται σε όλη την εκκλησία με το "Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα"»
Μυστήριο με το θάνατο του Liam Payne-Η περίεργη συμπεριφορά στο ξενοδοχείο και το τελευταίο βίντεο
Η πρώτη on camera εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega
Γιώργος Λιάγκας: «Σου εύχονται ψόφο, θάνατο, καρκίνο οι ηλίθιοι του διαδικτύου, είναι επικίνδυνο»
Στράτος Τζώρτζογλου: «Πέρασα μαύρη περίοδο για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω»