#J2US: Το κοινό ανέτρεψε ξανά τους κριτές και αποχώρησαν μια ανάσα πριν την τελική ευθεία

#J2US: Νίκος Κοκλώνης: «Έχω να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει. Ο Σταμάτης Φασουλής δεν θα βρίσκεται μαζί μας…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Εκτάκτως, λόγω Champions League, το J2US μεταφέρθηκε και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του Alpha.

Τα ζευγάρια κλήθηκαν και σε αυτό το νέο live να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των τηλεθεατών.

Μόλις ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ένας εκ των κριτών θα απουσιάζει στα προσεχή live και θα επιστρέψει ξανά στον τελικό.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Φασουλή!

«Έχω να σας πω κάτι που θα σας στενοχωρήσει ή θα σας χαροποιήσει γιατί για καλό είναι…».

«Πάντως για τα επόμενα δύο live μέχρι τον τελικό ο Σταμάτης δεν θα βρίσκεται μαζί μας, θα λείπει για τα επόμενα δύο live. Ξεκινάει από τις καλύτερες ίσως η καλύτερη παράσταση που θα δούμε στο Άλσος “Τότε, τώρα, πάντα”» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Κάνω επιθεώρηση μετά από πολλά χρόνια και έρχομαι με όλη τη φόρα, το στερήθηκα τόσο καιρό. Βέβαια, δεν ήθελα, παρ΄όλα αυτά έπιασα τον εαυτό μου κάτι να μαζεύει για αυτή την επιθεώρηση» εξήγησε ο αγαπημένος κριτής του σόου.

Guest stars:

Ο Γιάννης Μαλλιωτάκης σε ένα λαϊκό medley

Μαλού & Ζωή Παπαδοπούλου σε τραγούδια της Δούκισσας και τη Βίκυς Μοσχολιού

Τάνια Mπρεάζου & Γιώργος Παπαδόπουλος σε τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου και της Λίτσας Διαμάντη

Τα 8 ανατρεπτικά ζευγάρια του J2US, θα δοκιμαστούν σε διαχρονικές επιτυχίες ενώ θα απολαύσουμε και τους τραγουδιστές του show σε μοναδικά medley, που θα μας ταξιδέψουν στο μουσικό παρελθόν.

Πρώτοι που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν ο Φειδίας Ηροδότου και ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου.

Το εκρηκτικό ζευγάρι τραγούδησε το Jailhouse Rock και μοίρασε πολλαπλά εγκεφαλικά!

«Γεια σας παιδάκια μου, σαρώσατε! Αγαπούσα τον Elvis και τρελαινόμουν!. Ήσασταν καταπληκτικοί. Αρχικά φειδία δεν σε γνώρισα. Ήσασταν υπέροχοι, δώσατε την ψυχή σας στη σκηνή, ήσασταν η τέλεια έναρξη» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Σειρά είχε η Δέσποινα Βανδή.

«Εξαιρετικοί! Εδώ που φτάσαμε θα πρέπει να τι επιδιώξετε για να μην είστε καλοί. Φειδία σου πάει τρομερά έτσι το μαλλί. Σωτήρη, ήσουν πολύ καλός, είχες όλο το πνεύμα του τραγουδιού.

Υπέροχους τους βρήκε και ο Σταμάτης Φασουλής.

Αποθεωτική στα σχόλιά της και η Καίτη Γαρμπή. «Νόμιζα ότι ήρθα κατευθείαν στον τελικό! Καταπληκτικοί, εξαιρετικοί, χόρτασαν τα μάτια και τα αυτιά μου!».

«Παλαμάκια, παλαμάκια» χτύπησαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού!

Για πρώτη φορά ο Στάθης λύθηκε επί σκηνής, τον είδαμε να σπάει την… καθιερωμένη στατικότητά του και να χορεύει «τρελαίνοντας» τον Νίκο Κοκλώνη.

«Επιτέλους χόρεψε, επιτέλους!» είπε πηγαίνοντας ενθουσιασμένος προς το μέρος του.

Η ευχάριστη αλλαγή όμως δεν έδειξε αρκετή για να εντυπωσιάσει τη Δέσποινα Βανδή.

«Φτάσαμε 14ο live και ο Στάθης είναι ακόμα εδώ. Σ΄αγαπάμε. Έκανε προσπάθεια… Κοίταξε να δεις κουνήθηκες λίγο αλλά πραγματικά το ήθελες; Φαινόταν σαν να μην το ήθελες πολύ. Νιώθω ότι ντρέπεσαι, σαν να έχεις μια συστολή»

Τον λόγο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Πιστεύω ότι είσαι ένας τύπος που θα μπορούσες να ζεις σε αυτή την εποχή. Εμένα μου άρεσες, κουνήθηκε λίγο. ξεθάρρεψε λίγο. Σου λέω “μπράβο” για την προσπάθεια».

«Στάθη μου, ό,τι κι αν κάνεις έχεις μία βελτίωση. Δεν ξέρω αν μπορείς να πεις καλά αυτό το τραγούδι, αλλά είσαι αυτό το τραγούδι, σαν παρουσία, σαν στάση. Δεν το τραγουδάς, είσαι το τραγούδι» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Καίτη Γαρμπή είπε ότι δεν είδε αξιοσημείωτη διαφορά φωνητικά από τα προηγούμενα live αλλά τον έξτρα πόντο θα τον δώσει για τις χορευτικές του φιγούρες.

Για αγάπες επικίνδυνες τραγούδησαν ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου και όπως έδειξε η ετυμηγορία η επιτυχία του Στράτου Διονυσίου ταίριαξε γάντι στη φωνή του ηθοποιού.

«Είσαστε πολύ καλοί, πάρα πολύ καλοί και μ΄αρέσει πολύ ότι δεν αντιγράψατε το τραγούδι και την εκφορά, βάλατε κάτι ελάχιστα διαφορετικά και το κάνατε να λάμπει. Ήταν μία εμφάνιση οπτικά και ακουστικά τέλεια, ήταν για τελικό» σχολίασε πρώτος ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μανώλη μου, έχεις πολύ μεγάλη εξέλιξη. Τραγούδησες φανταστικά, αυτή η γεμάτη, η μεστή φωνή σου με συγκινεί κάθε φορά που σε ακούω. Ακόμα κι αν δεν έκανε τη δεύτερη φωνή η Ζωή θα ήθελα πιο πολύ να σε ακούσω μόνο σου» είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι ήταν η καλύτερη εμφάνισή του στο σόου. «Αυτή είναι η καλύτερή σου φορά από όλες τις απόψεις. Στιβαρός, γειωμένος, όλη η παρουσίαση του τραγουδιού»

Καταπληκτικό βρήκε τον ηθοποιό και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Είναι από τα πιο δημοφιλή και ταλαντούχα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από το J2US και χάρισαν ακόμη μία εκρηκτική εμφάνιση ερμηνεύοντας το Beat It από Michael Jackson.

Ο Ίαν Στρατής ήταν απλά αποστομωτικός! Οι ψηλές του αποθεώθηκαν από τους κριτές αλλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν πήγε πίσω καθώς ήταν τρομερή στο act.

«Εξαιρετικό, δεν έχω να πω τίποτα! Ίαν, δεν είσαι στα καλά σου. Ο τρόπος που δέσανε οι φωνές σας, σαν να έκαναν αεροπλάνα επίδειξη. Ήταν υπέροχο, οι στροφές σας, τα φωνήεντα, πώς γίνονταν όλα ένα» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Συγκλονιστικούς τους χαρακτήρισε και η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια! Φωνητικά ήταν υπέροχο! Ήταν πάρα πολύ όμορφο, μπράβο σας! Είχα δει την παράσταση στο Broadway, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει».

Εξίσου κολακευτικά σχόλια άκουσαν αμφότεροι και από τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Για το 14ο live ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρέαζου δούλεψαν σκληρά στις πρόβες και τα έκαναν όλα… «σκόνη και θρύψαλα» στη σκηνή του J2US!

Ζευγάρι στη ζωή και στο σόου χάρισαν μία εκπληκτική εμφάνιση την οποία ολοκλήρωσαν με ένα καυτό ενσταντανέ!

Φιλί όμως δεν έπεσε και ο Νίκος Κοκλώνης διαμαρτυρήθηκε εντόνως «Αχ, γιατί ρε παιδιά; Έπρεπε να το δώσετε το φιλί, έλα στο τσακ!».

Η Δέσποινα Βανδή εντυπωσιάστηκε με την ερμηνεία του ηθοποιού [άνω στο κομμάτι του Στέφανου Κορκολή.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο και το γρέζι που έβαλες! Σήμερα, είστε όλοι για 10!».

«Ήσουν πάρα πολύ καλός, μ΄άρεσε το γρέζι που έβαλες στο τραγούδι» ήταν το σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή.

«Αριστούργημα! Ήσασταν καταπληκτικοί, δεν βρήκα κανέναν ψεγάδι και ένιωσα αυτό που ένιωσα όση ώρα άκουγα το τραγούδι το περιγράψατε με το φινάλε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Εξαιρετικά λόγια άκουσαν και από την Καίτη Γαρμπή. «Ό,τι νιώθεις για αυτό το τραγούδι, φάνηκε μέσα από τη φωνή σου!».

Μία τεράστια επιτυχία που αγαπήσαμε από τα χείλη του Γιάννη Πλούταρχου ερμήνευσαν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η ΣοφίαΚουρτίδου

Μετά την πρόταση γάμου του προηγούμενου live το ζευγάρι κατάφερε να μας ξαναμελώσει ερμηνεύοντας το «Αχ, κορίτσι μου» μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που ταίριαζε άψογα στο ύφος του κομματιού.

«Είχε μια γλύκα η φωνή σου απίστευτη! Ήσασταν ο Παράδεισος!» ανέφερε πρώτη η Βίκυ Σταυροπούλου

Ο δε Σταμάτης Φασουλής συμπλήρωσε: «Πολύ καλοί, εξαιρετικοί, πολύ ωραία, μπράβο».

«Να ζήσετε! Εύχομαι να είστε τόσα πολλά χρόνια όσα είμαστε εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όσο εγώ με τον Διονύση!» ήταν οι ετεροχρονισμένες ευχές της κριτή στο ζευγάρι καθότι έλειπε το προηγούμενο Σάββατο.

«Ο Γιάννης τραγούδησε πολύ ωραία, τρυφερός, και πολύ καλός όταν άλλαξε τον τόνο» πρόσθεσε.

«Είστε ένα όμορφο και συνεπές ζευγάρι σε ό,τι κάνετε. Πέρα από οτιδήποτε – μπορεί να είχε μικρά ολισθήματα – αλλά αυτό που επικρατεί είναι όλο αυτό το πράγμα που μεταδίδετε. Ήταν πολύ καλό και εξαιρετική η μετατόπιση που έκανες» σημείωσε η Δέσποινα Βανδή.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη τραγούδησαν τις Εξαιρέσεις από Rous και δίχασαν την επιτροπή του J2US.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν αυτή αυτή που πήρε πρώτη τον λόγο. «Μου άρεσε που δεν είπατε ένα τραγούδι βασισμένο στο μπρίο της Γαλάτειας, κατάλαβα ότι ήσουν αγχωμένη, εκεί που έχασες τα λόγια σου. Παρόλα αυτά ήταν μία φιλότιμη προσπάθεια».

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι «είναι ένα τραγούδι με περίεργη διαμοίραση, σε είδα που μπερδεύτηκες. Πίστευα ότι για εσένα θα είναι ευκολάκι, αυτό λίγο σε δυσκόλεψε. Ίσως είχες στον νου σου τη διαμοίραση. Στα κουπλέ κάποια λάθη αλλά ήταν μια χαρά».

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε ότι ναι μεν το τραγούδι είναι εύκολο αλλά τα εύκολα τραγούδια είναι τα πιο δύσκολα. «Δεν άναψε το τραγούδι, δεν φωταγωγήθηκε, πέρα που έχασες τα λόγια σου, πέρα από αυτό έδειξες ότι δεν ήσουν άνετη απέναντί του».

Στην Καίτη Γαρμπή από την άλλη άρεσε η εμφάνιση του ζευγαριού.

Όλα στον αέρα χαρτοπόλεμος έγιναν με το act της Δώρας Παντέλη και του Αναστάσιου Ράμμου

«Σου δόθηκε ένα πάρα πολύ δύσκολο τραγούδι, με μεγάλη έκταση, γυρίσματα, αναπνοές, αξιοπρεπέστατη ήσουν, ήταν δύσκολο να φτάσεις στο τέλειο, ήσουν εκτεθειμένη σε κάποια σημεία» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Δύσκολο Δώρα μου πολύ δύσκολο, υποφέραμε λίγο στο κουπλέ, δεν ήξερα πώς να προσαρμοστώ. Και μετά στο ρεφρέν τα πήγαμε καλά, στο τέλος αστοχήσαμε πάλι, ήταν μία δύσκολη στιγμή, δεν ήταν η καλύτερή σου« έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Όπως τα είπαν τα παιδιά είναι» συμφώνησε. «Δεν έλεγχες την ένταση της φωνής σου. Φώναζες και δεν μπορούσες να το ελέγξεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κριτική της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η στιγμή της αποχώρησης ανέβασε την αγωνία στα ύψη καθώς ο μουσικός διαγωνισμός μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και αφού αποκάλυψε ότι το επόμενο live θα έχει disco vibes στη συνέχεια χωρίς χρονοτριβές αποκάλυψε ποιοι είναι αυτοί που αποχωρούν…

Στάθης Σχίζας και Μαλού ή Δώρα Παντέλη και Αναστάσιος Ράμμος;

Κόντρα στα προγνωστικά ο Στάθης και η Μαλού εξασφάλισαν το εισιτήριό του στο 15ο live με τη Δώρα και τον Αναστάσιο να αποχωρούν!

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη
Η Άννα Βίσση έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη με special guest stars τους Νίκο Καρβέλα και Μελίνα Ασλανίδου
Η συγκίνησή του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Κατράκειου: «Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω»
#MyStyleRocksGR: Αυτές είναι οι 8... fashionistas που μπαίνουν στο reality μόδας