Οι αγαπημένοι μας celebrities, ποζάρουν με τα κορίτσια τους! Ερωτευμένα αγόρια που δεν το κρύβουν!

Πάνος Μουζουράκης, Ετεοκλής Παύλου, Light, Ιωάννης Παπαζήσης, Ντάνιελ Νούρκα, Ηλίας Μπόγδανος, Άρης Σοϊλέδης, Στέλιος Μανουσάκης ζουν τον έρωτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκανε ο Πάνος Μουζουράκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό της, Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Δημαρχείο Αθηνών και στο πάρτι επιτροπής για τα Internation Emmy Awards 2024. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό.

mouzourakis-kozari1-scaled-large

Ημέρα γενεθλίων σήμερα για την Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου έσπευσε να της ευχηθεί και διαδικτυακά. 

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια καλοκαιρινή της φωτογραφία έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια.

«Σε ευχαριστω που με αφήνεις να ζω διπλα σου! Μια βουτιά στην ζωή είναι η ζωή μας , τι και αν είναι βαθιά και αχαρτογράφητα τα νερά, είναι τόσο όμορφα!

Αλλωστε εκει βρίσκονται και οι πιο σπάνιοι θησαυροι, αρκεί να τολμήσεις… και εγώ μαζί σου, νιώθω ο πιο δυνατός και τολμηρός άντρας του κόσμου.

Χρόνια πολλά Ελένη μου!», γράφει στην ανάρτησή του.

Τα γενέθλιά της είχε η Μαρία Ηλιάκη και τα πέρασε μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 47 και μάλιστα, ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια και έτσι ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, από την περίοδο που η παρουσιάστρια ήταν έγκυος.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης κάτω από τη φωτογραφία του.

iliaki-2-1-large

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Light και η σύντροφός του, Άννα Θεοδωρίδη!

Ο δημοφιλής τράπερ και η καλλονή Influencer απόλαυσαν μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς στο νησί των Ανέμων, με τον Light να κάνει ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Light και την Άννα Θεοδωρίδη σε άκρως τρυφερές στιγμές σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου. Οι δυο τους φαίνονται πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, με τον τράπερ να μην αφήνει τα χέρια του από την αγαπημένη του!

2047_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2212_LIGHT_ANA_THEODORIDI_262024 2201_LIGHT_ANA_THEODORIDI_262024 2127_LIGHT_ANA_THEODORIDI_262024 2120_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2101_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2097_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2024_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024
2047_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2212_LIGHT_ANA_THEODORIDI_262024 2201_LIGHT_ANA_THEODORIDI_262024 2127_LIGHT_ANA_THEODORIDI_262024 2120_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2101_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2097_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024 2024_ANA_THEODORIDI_LIGHT_262024

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές από νωρίς έχουν ξεκινήσει η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης, αφού έχουν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για αυτή τη σεζόν.

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο ποτάμι», μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, παράλληλα όμως δεν κρύβονται, αφού οι κοινές αναρτήσεις από τα ίδια μέρη, προδίδουν τη σχέση τους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει την αγαπημένη του, η οποία περπατά στο καράβι ενώ εκείνος την ακολουθεί.

«Παντούση και πλοίο… καλά θα πάει αυτό», έγραψε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο βίντεό του, θέλοντας να τρολάρει τη σύντροφό του.

Untitled

Ο Ντάνιελ Νούρκα ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024.

Ο 27χρονος ηθοποιός ο οποίος ξεχώρισε από την αρχή με της αγωνιστικές του επιδόσεις, το βράδυ της Τετάρτης σήκωσε το τρόπαιο του Survivor κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Στο πλευρό του η οικογένειά του αλλά και η κούκλα σύντροφός του, Στεφανία, η οποία αγκάλιασε και πάλι τον αγαπημένο της μετά από πολλούς μήνες. 

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor ο Ντάνιελ Νούρκα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο της μεγάλης βραδιάς. Σε ένα από αυτά είδαμε τον νικητή να ποζάρει μαζί με την σύντροφό του και το τρόπαιο του Survivor.

daniel-syntrofos-1152x2048

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου περνούν μοναδικές στιγμές κάνοντας... ελεύθερο κάμπινγκ!

Τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος, όσο η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι αρκετά ενεργοί στα social media και αγαπούν να μοιράζονται με το κοινό τους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, είτε αυτά αφορούν στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική τους ζωή.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί με τους followers του τρυφερές στιγμές από τις διακοπές του.

eksarxopoulou-bogdanos-(1) eksarxopoulou-bogdanos-(3) eksarxopoulou-bogdanos-(2) eksarxopoulou-bogdanos-(5) eksarxopoulou-bogdanos-(4)
eksarxopoulou-bogdanos-(1) eksarxopoulou-bogdanos-(3) eksarxopoulou-bogdanos-(2) eksarxopoulou-bogdanos-(5) eksarxopoulou-bogdanos-(4)

Καινούριο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην προσωπική του ζωή ο Άρης Σοϊλέδης, μετά το χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, αφού μία νέα γυναίκα φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του.

Ο λόγος για τη Μαριλίνα Κυπαρίσση.

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί αγκαλιά.

e6f0b0ea9dfb41debf2576d578b53827

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»