Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν έπρεπε να της επιτρέψει να ανεβάσει φωτογραφία, μόλις είχαμε πάει για το διαζύγιο»

H Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε ένα Q&A στο Instagram, όπου απάντησε (έτσι από μόνη της και χωρίς λόγο) σχετικά με την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Όπως έγινε γνωστό τον Μάιο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» χώρισε από τον ποδοσφαιριστή μετά από 8 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

Σε μία ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακό φίλο για το αν θα ήθελε να ξαναερωτευτεί, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είπε:

«Έζησα τον απόλυτο έρωτα. Ξαφνικά αναπάντεχα και απερίγραπτα. Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο. Γενικά εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου. Είμαι μπελάς».

Untitled

Σχετικά με τη στάση του πατέρα των παιδιών μετά το διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είπε:

«Δεν έχει βγει διαζύγιο ούτε αίτηση έχουμε συμπληρώσει. Ένα ραντεβού έχουμε κάνει για συζήτηση και μετά έγιναν όλα όσα ξέρετε. Το περμένω πως και πως να βγει να ηρεμήσω και όπως σας είπα δεν θέλω να αναφέρουμε για τα παιδιά. Θα γίνει το καλύτερο δυνατόν πιστεύω και από τους δύο ώστε να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και να μην επηρεαστούν αρνητικά μέσα από αυτό».

Untitled

Παράλληλα, ένας διαδικτυακός φίλος ρώτησε την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», για το πώς είναι η ζωή της χωρίς τον άντρα της. Πάνω σε αυτό, απάντησε:

«Δεν είναι η ζωή όλη ένας άντρας. Ή μάλλον μπορεί να ΗΤΑΝ η ζωή μου. Όταν συμβαίνουν κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι και σκέφτεσαι μονάχα ένα: Πως κάθε εμπόδιο για καλό.. Το διαχειρίζομαι όπως μου αναλογεί. Με αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια αντλώντας δύναμη καθημερινά από τον Θεό και τα παιδιά μου!».

Untitled

Αν γυρνούσες πίσω το χρόνο τι θα άλλαζες;

Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Στη ζωή μας οι άνθρωποι είναι κάποιοι ένα μάθημα, άλλοι ένα πάθημα, μία τιμωρία ή ένα δώρο!

3-4

Τόσο εύκολα φεύγουν τα συναισθήματα; Εξήγησέ μας το χρονικό της απάτης.

Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο επί του θέματος, ούτε να αναλύσω κάτι περαιτέρω. Και επειδή μου έχετε κάνει άπειρες ερωτήσεις σε ό,τι αφορά εκείνον και τα παιδιά, δεν θα απαντήσω άλλη ερώτηση. Δεν θα ήθελα να πω ποτέ κάτι κακό για τον πατέρα των παιδιών μου. Ούτε να αναφέρω κάτι για τα παιδιά. Είναι ευαίσθητο θέμα και λεπτή γραμμή. Όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Και θα κάνω τα πάντα για να είναι καλά όσο έχω τα μάτια μου ανοιχτά.

4-large

Πώς το διαχειρίζεσαι όλο αυτό με τη δημοσιότητα της προσωπικής σου ζωής;

Τόσους μήνες προστατεύω την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου. Δεν ήθελα ειλικρινά να συμβεί αυτό. Ήταν μία έκρηξη θυμού. Ωστόσο πρώτα με προκάλεσε η άλλη πλευρά. Δεν είναι κακό κάποιος να θέλει να εγκαταλείψει ή να προχωρήσει με κάτι άλλο στη ζωή του και ας μην έχει βγει διαζύγιο. Βασικά δεν έχουμε κάνει καν αίτηση διαζυγίου ακόμα. Αλλά θεωρώ πως όταν υπάρχει μία οικογένεια και τρία παιδιά πρέπει τουλάχιστον να κρατάμε κάποια προσχήματα. Η έκρηξη θυμού μου ήταν όταν μου έστειλαν φωτογραφία από το Ναύπλιο την συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν έπρεπε να της επιτρέψει να την ανεβάσει ενώ μία μέρα πριν είχαμε πάει στη δικηγόρο να μιλήσουμε για το διαζύγιο. Έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

6-1

Θα ξανά έκανες δεύτερο γάμο ή άλλο παιδάκι;

Θα ήθελα πάρα πολύ ένα τέταρτο παιδί. Έχω πάθει και δύο αποβολές τα δύο τελευταία χρόνια. Ίσως είναι γραφτό να μην κάνω άλλο, ίσως ο θεός ήξερε και με προστάτευσε. Γιατί για φανταστείτε μέσα σε όλα αυτά που περνάω τώρα να είχα και ένα μωρό; Πιστεύω ότι όλα ήταν να γίνουν.

1-5

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»