Γιώργος Μαζωνάκης: «Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν είμαι υπόλογος, Απολογείται ο ένοχος!»

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία. Οι ελληνικές οικογένεια, είναι ευχή και κατάρα, Από εκεί και πέρα, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν, αν είναι ευγνώμονες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, εμφανίστηκε απογοητευμένος με την οικογένειά του, αλλά αφήνει τον χρόνο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού ο ίδιος «είναι γεννημένος για το καλό, μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα».

Όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής, η υπόθεση με την αδελφή του είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτά που έχουν διαρρεύσει στα media.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έχει περάσει κατάθλιψη ενώ ανέφερε ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα σε αυτούς που κάνουν επικριτικά σχόλια γι' αυτόν για τις εμφανίσεις του στις πίστες τα τελευταία χρόνια.

«Εγώ δεν μίλησα ποτέ για την κατάθλιψη. Δεν είμαι κατά της θλίψης. Οι άνθρωποι σήμερα δεν αφήνουν να περάσουν τη δύσκολη κατάσταση που θα σε πάει στην αλήθεια. Η αλήθεια είναι πιο εύκολη, το ψέμα δεν έχει διάρκεια. Εγώ δεν πέρασα ποτέ κατάθλιψη», είπε ο τραγουδιστής.

«Είμαι άνθρωπος του ενστίκτου, της αλήθειας μου. Θα βάλω το στήθος μου μπροστά για τις πραγματικές αξίες. Δεν μπορώ να κάνω σκόντο», σημείωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Τα τελευταία τρία χρόνια ξαναβρήκα τον "λαιμό" μου. Τώρα θα μεγαλουργήσω...», επεσήμανε σε άλλο σημείο.

«Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά. Η πίστα και η πίστη με έσωσαν».

«Είναι μία υπόθεση που στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα συμβεί και όμως συνέβη, είναι μία δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω».

«Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε» τόνισε.

«Μέσα μου θέλω να ενώνω τα πράγματα, είμαι γεννημένος για το καλό, δεν θέλω να δημιουργώ κακές ενέργειες, δυνάμεις και σχέσεις.  Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα».

«Είναι πολύ στενάχωρο για εμένα, αλλά έχω φτάσει σε σημείο πολύ πιο δύσκολα. Εγώ έχω θιγεί επαγγελματικά, προσωπικά σε μεγάλο βαθμό. Αυτόό\ όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο, εγώ όμως πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

«Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις»

«Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και τον σύζυγός της. Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό».

«Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη».

Αποκάλυψε ότι έχουν έρθει σε επαφή με την αδερφή του ενώ φάνηκε πικραμένος από τη στάση που έχουν κρατήσει οι γονείς του.

«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει».

«Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις, αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένεια, όπως έχω πει είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας αι σκέφτονται ότι μας αγαπάνε με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο»

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει.».

«Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου όσον αφορά τους γονείς και τις αδερφές μου, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν».

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».

«Δεν καταστράφηκα γιατί δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ, ένα restart θα έλεγα εγώ».

Τον τελευταίο καιρό πολλοί αναφέρονται στο όνομά του κάνοντας λόγο για ακρότητες επί σκηνής. Ο ίδιος αδιαφορεί και απαντά ως προς όσα ακούγονται:

«Για ό,τι έχω κάνει δεν μετανιώνω. Δεν θα απολογηθώ σε τέτοιες ιστορίες εγώ. Το θεωρώ αστείο, ο καθένας μπορεί να λέει  ό,τι θέλει. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό».

«Στο παρελθόν με ένοιαζε πάρα πολύ τι γράφουν για εμένα».

«Δεν είχα στη ζωή μου στρατηγική, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φορέσω αυτό το ρούχο, θα πω αυτή την ατάκα για να προκαλέσω. Λένε ότι ο Μαζωνάκης προκαλεί. Δεν προκαλεί γιατί είναι συνεπής».

Ένιωσε ποτέ την ανάγκη να γίνει πατέρας;

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω ανθρώπους γύρω μου, όπου ουσιαστικά έχω παιδιά είτε είναι συνεργάτες είτε είναι αυτοί που με ακολουθούν».

«Το λιμάνι μου είναι ο θεραπότοπός μου που είναι η Σητεία της Κρήτης. Είναι το χωριό μου που έχω φτιάξει ένα σπίτι. Η Κρήτη για εμένα είναι κάτι πολύ βαθιά μέσα μου».

Τέλος, αναφέρθηκε σε θέματα πολιτικής και κοινωνίας.

«Ψηφίζω. Ζούμε σε μία εποχή που η πολιτική έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ζούμε την εποχή του καταναλωτισμού, αυτός είναι ο Θεός σήμερα. Στην Ελλάδα λέμε πάντα για τους άλλους και δεν κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας» είπε.

Δείτε το βίντεο στο 01:06' ΕΔΩ

kainourgiou-mazonakis

Δειτε Επισης

O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»
Σπύρος Δημητρίου: «Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε. Ταράχτηκα όταν το έμαθα, κατέθεσα ως μάρτυρας»