Νίκος Κοντορούσης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του: «Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό»

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετά τον ξυλοδαρμό, έκανε κανονικά τη βάρδιά του στο site που εργαζόταν παράλληλα: «Tο panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί, όχι η ίδια, δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, δικάζεται ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κοντορούσης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Ο 45χρονος πέρασε τη δεύτερη νύχτα κρατούμενος στο ΑΤ Ομονοίας ενώ μετά τις 12 θα μεταβεί στην Ευελπίδων.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο #ToPrwino του ΑΝΤ1, μετά τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος επέστρεψε στην εργασία του κάνοντας κανονικά τη βάρδιά του στο site που εργαζόταν παράλληλα με την Κρατική Τηλεόραση.

Όπως αναφέρθηκε, έκανε τη λεγόμενη ροή στην ιστοσελίδα που δούλευε, μιλούσε με τους συναδέλφους του από το σπίτι και ήταν ευδιάθετος.

Μία ημέρα αργότερα, όταν ξεκίνησε να κυκλοφορεί η είδηση για τον δημοσιογράφο και τον ξυλοδαρμό, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν προκειμένου να κάνει το σχετικό ρεπορτάζ…

Μάλιστα, τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο, ντροπαλό άνθρωπο, που ακόμη και άδεια να ήθελε να ζητήσει, έβαζε άλλους ανθρώπους να το κάνουν για εκείνον.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Κοντορούσης που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και κρατείται στο Α.Τ. Ομόνοιας έκανε μία γραπτή δήλωση στο #ToPrwino. Ο 45χρονος εξήγησε τους λόγους του καβγά και τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα για όσα έγιναν.

«Αισθάνομαι άσχημα για όσα έγιναν, είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό με τη σύντροφό μου, ο οποίος ξεκίνησε με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει στις οποίες εμφανίζομαι με την πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή μού ζήτησε να χωρίσω από την πρώην σύζυγό μου και γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησε ο διαπληκτισμός. Στο παρελθόν, ποτέ δεν την έχω αγγίξει και δεν είμαι κακοποιητής όπως με παρουσιάζουν. Με επισκέφθηκε η πρώην σύζυγός μου στο Α.Τ. Ομόνοιας, μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα, μου μίλησε ανθρώπινα και μου είπε ότι θα με στηρίξει, έχουμε δύο παιδιά και μία πολύ καλή σχέση.

Μου είπε ότι δεν ήθελε τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ και το panic button της το εγκατέστησαν οι αστυνομικοί και όχι η ίδια, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη. Θα εμφανιστεί επειδή το αίτημα τιμωρείται αυτεπάγγελτα» δήλωσε ο 45χρονος δημοσιογράφος.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος Νίκος Κοντορούσης ήταν συμβασιούχος στην ΕΡΤ και κάλυπτε το ελεύθερο και αστυνομικό ρεπορτάζ. Πρόσφατα είχε προβληθεί στο δημόσιο κανάλι και ρεπορτάζ του για τα θύματα της ενδοοικογειακής βίας. 

Μάλιστα εργαζόταν τα ίδια γραφεία με τη σύντροφό του, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό εδώ κι έναν χρόνο. Όλοι γνώριζαν ότι ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν δύο μικρά παιδιά.

Ο δημοσιογράφος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του ήταν συμβασιούχος της ΕΡΤ

Ο 45χρονος είχε επίσης εργαστεί για χρόνια στην τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Η ΕΡΤ αμέσως μετά τη σύλληψή του ανακοίνωσε την παύση της σύμβασής του, έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη. 

Όσοι τον γνώριζαν λένε πως δεν είχε δώσει ποτέ δείγμα βίαιης συμπεριφοράς και ήταν αρκετά διακριτικός, τόσο ο ίδιος, όσο και η 30χρονη σύντροφός του. 

415742889_7508052795906188_1423389054423399342_n (1)

Δειτε Επισης

O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»
Σπύρος Δημητρίου: «Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε. Ταράχτηκα όταν το έμαθα, κατέθεσα ως μάρτυρας»