Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η Χριστίνα Παππά δέχεται άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα

Θύμα επίθεσης στη Γλυφάδα έπεσε η Χριστίνα Παππά με αφορμή μία θέση πάρκινγκ - Φαίνεται ο άντρας να τραβάει την Χριστίνα Παππά και μάλιστα σε ένα άλλο σημείο την πιάνει από τον λαιμό: «Με πάτησε με το αυτοκίνητό του, ο γιος μου ήθελε να τον λιντσάρει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχτηκε στη Γλυφάδα η Χριστίνα Παππά.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας όσο βρισκόταν μέσα στο Φαρμακείο δέχτηκε λεκτική επίθεση, όταν κάποιος από τους περαστικούς ύψωσε τους τόνους διαφωνώντας για μια θέση πάρκινγκ.

Όπως καταγγέλλει η Χριστίνα Παππά βγαίνοντας από το φαρμακείο, ο άνδρας της επιτέθηκε, με την ίδια να ζητά βοήθεια από περαστικούς. 

Η εκπομπή #LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρόβαλε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Όπως θα δεις στο παρακάτω απόσπασμα, ο άνδρας σπρώχνει στο καπό του αυτοκινήτου τη Χριστίνα Παππά συνεχίζοντας να την πιάνει από το χέρι με βίαιες κινήσεις.

Το χρονικό της επίθεσης

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν δέχθηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο αναλυτικά το περιστατικό συνέβη χτες, όταν η Χριστίνα Παππά πήγε σε ένα φαρμακείο της Γλυφάδας, όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ.

Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος της έκανε, αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.

Τι ανέφερε στο story της στο Instagram η Χριστίνα Παππά

«Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά από το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου βρέθηκε για να καταγγείλει το περιστατικό.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί γιατί είναι τεράστιο το πάρκινγκ. Άρχισε έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο, με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα, του λέω ‘ρε παλιοαλήτη’ θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο», περιγράφει η Χριστίνα Παππά.

«Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Α.Τ. Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση, ωστόσο όπως η ίδια ανέφερε στα stories της στο Instagram: «Το αν σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου, με το να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός στα λόγια και στις πράξεις αλλά και τόσο ερειστικός και κακός, το ένα φέρνει το άλλο. Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται.

Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, με ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», κατέληξε.

Η μαρτυρία της στο #LiveNews

«Εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Όταν ένας άνθρωπος επιτίθεται τόσο χυδαία, τα νεύρα ξεφεύγουν. Κάθισα μπροστά του για να μη φύγει, γιατί είχα καλέσει την αστυνομία. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη και μπήκε μέσα και με πάτησε», είπε η Χριστίνα Παππά.

Όπως είπε η ίδια, ένιωσε έντονο πόνο μία μέρα μετά την επίθεση.

Η μαρτυρία της στο #Tlive

Μόλις λίγα λεπτά μετά τις αναρτήσεις της Χριστίνας Παππά, το #Tlive επικοινώνησε με την ίδια η οποία εμφανίστηκε σοκαρισμένη στην εκπομπή και περιέγραψε αναλυτικά το χρονικό της επίθεσης.

«Πήρε φόρα και με πάτησε (σ.σ. με το αυτοκίνητο), έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πώς όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι», είπε η Χριστίνα Παππά.

Όσο για την επόμενη κίνησή της να κάνει μήνυση κατά του άγνωστου άνδρα, η Χριστίνα Παππά σημείωσε: «Ήρθε ο γιος μου κλαίγοντας έξω να τον λιντσάρει και του είπε “χίλια συγγνώμη, έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα”», με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να μην τον μηνύσει τελικά

Η Χριστίνα Παππά μίλησε και στο #HappyDay για τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε για μία θέση πάρκινγκ.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Να πω την αλήθεια επειδή την πρώτη ημέρα είχα τρομερό θυμό και νεύρα, δεν καταλάβαινα τον πόνο στο σώμα μου. Υπάρχει ένα ποσοστό ανδρών που νομίζουν πως αν μας βρίζουν θα φοβηθούμε. Εγώ, λοιπόν, με όλα αυτά τα περιστατικά βίας που ακούω τον τελευταίο καιρό είχα πολλή οργή και θυμό μέσα μου με αυτά που γίνονται κι έβαλα σε κίνδυνο τη ζωή μου γιατί αυτός ο άνθρωπος είχε πολλή οργή και θυμό.

Θα μπορούσε με ένα μαχαίρι ή όπλο να μου κάνει όντως κακό. Με πήρανε πολλές γυναίκες τηλέφωνο και μου είπανε πώς το έκανες αυτό; Εμείς θα είχαμε φύγει από εκεί. Εκτός του έχω το πρόβλημα στον αυχένα μου με κήλες, δεν έχω πάει στον γιατρό. Τώρα μου βγαίνει τρομερός πόνος σε όλο μου το σώμα» είπε η Χριστίνα Παππά περιγράφοντας στη συνέχεια το περιστατικό.

Και πρόσθεσε: «Ήρθε με φόρα και άρχισε να βρίζει, να λέει, να λέει και μου λέει τώρα θα περιμένεις εσύ να ψωνίσω εγώ και συνέχισε να βρίζει. Βγαίνω έξω βλέπω ότι με έχει κλείσει, μπαίνω στη θέση του οδηγού από τον συνοδηγό και έκανα όπισθεν να του κλείσω την έξοδο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπήκε μέσα με σκοπό να κάνει κάτι, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Πήγα να κάνω μήνυση στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να κάνω ό,τι μπορούσα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή έχουμε περάσει δύσκολα, όταν ακούω για παιδιά και μεγάλους ανθρώπους καταρρέω. Έχω κάνει τάμα… Εκεί και εγώ και ο γιος μου λυγίσαμε. Δεν ξέρω αν είναι σωστό. Αν δεν είχα κάνει το τάμα, θα προχωρούσα μέχρι το τέλος».

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»