Ηλίας Βρεττός: «Μου έσκασε δυο χαστούκια! Έγινε σύρραξη ακολουθησαν βανδαλισμοί! Το έπνιξα μέσα μου, ήταν λάθος!»

Το χαστούκι που δέχθηκε, ο λόγος που δεν έκανε καταγγελία και το παρελθόν του: «Είναι καλό να τα δει αυτά η γυναίκα μου; Δεν είμαι περήφανος για αυτό τώρα που είμαι παντρεμένος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο πλατό του #ΚαλύτεραΑργά βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός και μίλησε για το restart στη ζωή του αλλά και δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και πλέον μετανιώνει.

Με αφορμή την Αθηναΐδα Νέγκα που έφερε στην κουβέντα δύο τολμηρές δηλώσεις του από το παρελθόν ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να βάλει ορισμένα πράγματα στη θέση τους.

«Κάθε 3-4 μήνες βλέπω σαν καινούρια είδηση ότι ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει έρωτα με τρεις γυναίκες μέσα σε ένα 24ωρο. Αυτό συνέβη κάποτε σε ένα Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά. Έβγαλα μία αυθόρμητη στιγμή και έκανα μία δήλωση που δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανος τώρα που είμαι παντρεμένος» είπε αρχικά.

Η Αθηναΐς Νέγκα επεσήμανε ότι δεν είναι κακό κανείς να μιλάει ανοιχτά χωρίς να στρογγυλεύει γωνίες επαναλαμβάνοντας τα λόγια του με τον ίδιο να έρχεται σε άβολη θέση και να απαντά:

«Τώρα είναι καλό που τα βλέπει αυτά η γυναίκα μου αυτή τη στιγμή;».

«Μπορεί να κάνεις μία δήλωση σε μία στιγμή της ζωής σου, που είσαι μόνος σου. Τώρα όντας παντρεμένος όντας πολύ καλά με τη γυναίκα μου, το να βγαίνω και να συζητάω για αυτά τα πράγματα… και να ακούει αυτή τη στιγμή, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, ο πεθερός μου, η γυναίκα μου, έιναι λίγο άκομψο»

Ο Ηλίας Βρεττός μεταξύ άλλων μίλησε για ένα χαστούκι που δέχθηκε και δεν κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά το έπνιξε μέσα του.

«Αν το αυτό το έκανε στις μέρες μας θα γινόταν χαμός. Τελευταία μέρα στο σχολείο παίζαμε μπουγέλο. Ο λυκειάρχης μας τότε είχε νευριάσει πάρα πολύ με αυτό.»

Και πρόσθεσε: «Είχα μια σακούλα στα χέρια μου και πήγε να μου την αρπάξει και εγώ έβαλα αντίσταση. Για αυτό τον λόγο μου έσκασε δυο χαστούκια όπως τα βλέπεις στην ταινία «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο». Είχα φλερτάρει πάρα πολύ τότε με το σκεπτικό να του κάνω καταγγελία αλλά με κάποιο τρόπο το έπνιξα μέσα μου και νομίζω ότι ήταν λάθος.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Τότε έγινε χαμός! Έπεσαν όλοι οι συμμαθητές μου πάνω μου, ταμπουρώθηκε ο λυκειάρχης στο γραφείο του και έγιναν βανδαλισμοί στο σχολείο. Έγινε σύρραξη όταν έγινε αυτό το πράγμα. Αλλά όλο αυτό ξεκίνησε από μια πολύ λάθος χειρονομία ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα. Αυτό έχει γράψει αρνητικά μέσα μου και τώρα που το λέω μου δημιουργεί μια ένταση. Ίσως αν το είχα πει τότε να ήμουν πιο ήρεμος»

Δειτε Επισης

Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»
Σπύρος Δημητρίου: «Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε. Ταράχτηκα όταν το έμαθα, κατέθεσα ως μάρτυρας»
Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση: «Φώναζα, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω»