Η Μαρία Αντωνά μιλάει πρώτη φορά για την γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Είναι αυτό που βλέπετε»

Ο Γιώργος Λιάγκας για τις φωτογραφίες του με τη Μαρία Αντωνά: «Δεν ήταν δικό μου το σκάφος» - Ο αμήχανος διάλογος Γιώργου Λιανού και Μαρίας Αντωνά και το υπονοούμενο για τον Γιώργο Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αντωνά στο νέο τεύχος του ελληνικού περιοδικού #OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα σχεδόν ότι είναι μαζί.

Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;

Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη.

Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα «Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

Ποιος σας έφερε ξανά κοντά;

Ένα «γεια» το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές.

Πώς αντιμετωπίζεις αυτή την τελευταία εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή σου; Τρόμαξες;

Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγιση μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση. Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενη σχέση μου ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το reality. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό.

Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από κοντά σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα;

Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω.

Έχεις παραδεχτεί όμως ότι βγαίνετε, υπάρχουν και φωτογραφίες.

Είναι αυτό που βλέπετε.

Λέγεται έντονα ότι ετοιμάζεστε να μείνετε μαζί.

Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω.

Εκτός από τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και τη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός τους αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο Survivor. 

«Έχω μάθει να σέβομαι το παρελθόν μου, ό,τι κι αν έχει συμβεί. Είναι παρελθόν και δε μπορώ να το διαγράψω. Εξάλλου, ένας άνθρωπος που δε μαθαίνει από το παρελθόν του σίγουρα δε μπορεί να έχει και μέλλον. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην αναφέρω το όνομά του ή να κάνω ότι δεν υπάρχει στη ζωή μου. Ούτε θα βγάλω αρνητικά συναισθήματα, δεν τα έχω» εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Για το Survivor λοιπόν δεν μετάνιωσες, για αυτή τη σχέση όμως;

Δεν έχω μετανιώσει. Ήρθε αυτή η σχέση στη ζωή μου, κάτι μου έφερε, κάτι μου πήρε, όλες οι σχέσεις είναι ένα μάθημα. Για κάποιον λόγο ήρθε…

Κράτησε επτά χρόνια, δεν είναι μικρό διάστημα. Και η προηγούμενη σχέση σου είχε κρατήσει άλλα οκτώ

Μου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις,  δεν έχω προλάβει να μείνω μόνη μου για μεγάλο διάστημα. Είχα μια σχέση οκτώμισι χρόνια με έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

Θεωρείς ότι τα φώτα της δημοσιότητας έβλαψαν την σχέση σου με τον Άρη;

Δεν είμαι άνθρωπος που θα με θάμπωναν ή θα με επηρέαζαν τα φώτα στην προσωπική μου ζωή. Ο Άρης δεν άνηκε σε αυτό τον χώρο και ήθελα να μπει μέσα σε αυτόν. Δεν ξέρω αν τον επηρέασαν, πρέπει να ρωτήσεις εκείνον. Ούτε θα κρίνω εγώ αν το διαχειρίστηκε σωστά. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ ήρεμη. 

Γι’ αυτό σε ρώτησα πριν αν η δημοσιότητα σας έβλαψε με τον Άρη.

Βλάπτει όταν η σχέση δεν έχει ένα αίσιο τέλος και πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, να απολογηθείς. Υπάρχουν όμως φορές που δεν μπορείς να πεις το γιατί. Δεν θέλεις να το πεις. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι πάνω απ’ όλα εμένα και μετά τους δίπλα μου.

Αντιλαμβάνομαι γιατί με περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από το ραδιόφωνο και ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί με πολλά από αυτά τα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε μοιραστεί πράγματα. Ήταν επιλογή μου να περάσει αυτό αθόρυβα. Πλέον, έχω αποφασίσει  να κρατήσω μια διακριτική στάση σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου και να μη μιλήσω πολύ.

Ύστερα από δύο μακροχρόνιες σχέσεις ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σε ελκύει περισσότερο σε έναν άνδρα;

Το χιούμορ. Με ελκύει πολύ ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα.

Πώς θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου το επόμενο διάστημα;

Να είμαι υγιής, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, κάτι που συνειδητοποίησα και μέσα στο παιχνίδι, όπως και ότι πρέπει να είμαστε ολιγαρκείς. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι πολύ λίγα πράγματα στη ζωή σου, και κυρίως ανθρώπους που είναι δίπλα σου και θα σου δώσουν το χέρι τους όταν νιώσεις πως πέφτεις στον γκρεμό. Επίσης, να σκέφτεσαι θετικά για τους ανθρώπους γύρω σου γιατί τελικά, ό,τι σκέφτεσαι το ελκύεις. 

survivor-imiteliko-2-scaled

Ο διευθυντής του περιοδικού, αποκάλυψε στο #PrwinoSousou το παρασκήνιο της συζήτησής του με τη ραδιοφωνική παραγωγό.

«Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι σε σχέση, δεν είναι απλά φίλοι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, βγήκε πάρα πολύ γρήγορα», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18!», τόνισε για να καταλήξει:  «Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν».

Στις φωτογραφίες με τη Μαρία Αντωνά πάνω στο σκάφος αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα του #ToPrwino. Αφορμή τα σχόλια που έγιναν από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι το εν λόγω σκάφος δεν είναι ιδιοκτησίας του, αλλά ανήκει στον καλό του φίλο Σπύρο Λάζαρη, τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Ευαγγελίας Αραβανή.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κι επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση σε άλλες εκπομπές… Τι να κάνουμε τώρα… Παίζουμε και σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος, για το αν είναι δικό μου ή δεν είναι. Για το περιβόητο σκάφος που βγήκαν κάποιες φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι το σκάφος του φίλου μου του Σπύρου του Λάζαρη. Δεν πήγα βόλτα, απλώς επειδή το ξενοδοχείο του που πήγα για μία ημέρα, δεν είχε ξαπλώστρες και δεν βρήκα ξαπλώστρα να ξαπλώσω. Και επειδή εγώ πήγα σαν φίλος και όχι σαν πελάτης, πήγα και κάθισα στο σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο και δεμένο στην προβλήτα. Δεν είναι δηλαδή ότι πήγα με σκάφος και έφυγα με σκάφος. Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω, γιατί είχε 6 μποφόρ».

Στον ημιτελικό του Survivor 2024 βρέθηκε η Μαρία Αντωνά προκειμένου να στηρίξει από κοντά τους πρώην συμπαίκτες της οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική φάση του παιχνιδιού.

Λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός προσέγγισε τη Μαρία Αντωνά, αφήνοντας υπονοούμενα για τις δηλώσεις της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Αν σου πω τι ακούω αυτή τη στιγμή από το κοντρόλ δεν θες ακριβώς, πάντως είσαι πανέμορφη και δεν έχεις θέμα με τη δημοσιότητα όπως διαβάζω στην τελευταία σου συνέντευξη.  Τις διαβάζω όλες τις τελευταίες σου συνεντεύξεις, μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ η Μαρία Αντωνά απάντησε όλο νόημα με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Λιανού για τον Λιάγκα και τις τηλεθεάσεις: «Κι εγώ τις δικιές σου, πάρα πολύ ωραία τα λες».

«Μήπως πρέπει να δώσεις πολλά φιλιά;», της είπε ο Γιώργος Λιανός υπονοώντας προφανώς τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά.

«Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο όνομα. Προφανώς η Μαρία είχε τη συγκατάθεση του Γιώργου για αυτή τη συνέντευξη» σχολίασε η παρουσιάστρια στο #SuperΚατερίνα.

Στη συνέχεια, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στην «απολογία» του παρουσιαστή, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι στις φωτογραφίεςμε την Μαρία Αντωνά στον Πόρο δεν ήταν δικό του το σκάφος.

«Μπήκα στα sites στο διάλειμμα και είδα τον Λιάγκα να απολογείται και να λέει για το σκάφος που τους πέτυχαν με την Μαρία Αντωνά ότι δεν είναι δικό του. Για ποιον λόγο κοτζάμ Γιώργος Λιάγκας, είναι με την κοπέλα του, ελεύθερος άνδρας και καλά κάνει, ωραίο ζευγάρι, να κάτσει να απολογηθεί αν κάποιοι είπαν για το αν το σκάφος είναι δικό του. Δικαίωμα του, δεν δουλεύει τόσα χρόνια; Και δικό του να είναι ποιο είναι το πρόβλημα;» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο #ToPrwino το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου.

Στο τέλος της κουβέντας του με τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε μία αναφορά στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την αμηχανία του παρουσιαστή να μην κρύβεται.

«Για να το χαλαρώσουμε. Διάβασα μία συνέντευξη της συντρόφου σου. Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία μπράβο» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Θα παίξει και στα site. Όλοι στην πλάτη μου» απάντησε αμήχανα ο Γιώργος Λιάγκας και αποχαιρέτησε τον καλεσμένο του…

Δειτε Επισης

O Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε χέρι – χέρι στο θέατρο με εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιό
Νίκος Κοντορούσης για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του: «Όλα έγιναν πάνω σε έναν διαπληκτισμό»
Πέννυ Μπαλτατζή: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου φοβήθηκα πάρα πολύ, ένιωσα ότι με... χάνω»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν είμαι υπόλογος, Απολογείται ο ένοχος!»
Ματίνα Παγώνη: «Οι επιπλοκές του Δημήτρη Κόκκοτα υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, στην όραση & στα υπόλοιπα»
Όλγα Λαφαζάνη: «Μου ήρθε ένα μέιλ από το σχολείο που έλεγε: σήμερα η κόρη σας θα γυρίσει σπίτι κουρεμένη»
Στο γήπεδο η Αθηνά Οικονομάκου φορώντας τη φανέλα με το όνομα του συντρόφου της, Bruno Cerella
Ιουλία Καλλιμάνη: «Δεν ήξερα τι πάει να πει πατέρας, τι είναι αυτό το πρότυπο. Δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η Χριστίνα Παππά δέχεται άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα
Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο και ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν»