Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για άγριο ξυλοδαρμό στην δημοσιογράφο σύντροφό του: «Θα σε θάψω ζωντανή»

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ μετά την είδηση για τη σύλληψη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου δημοσιογράφος ο οποίος κρατείται στο Τμήμα της Ομόνοιας γιατί «έσπασε στο ξύλο» και έστειλε στο νοσοκομείο τη σύντροφο του, επίσης δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με «πηγές» του newsit.gr, ο λειτουργός του Τύπου, έφθασε στο ακραίο σημείο να σηκώσει το χέρι του, σε βάρος της συντρόφου του, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το συμβάν σημειώθηκε στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας. Ένας καβγάς, οδήγησε τον δημοσιογράφο στα άκρα με αποτέλεσμα η κοπέλα, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, άγρια χτυπημένη.

Χθες, πήγε για επανεξέταση στο νοσοκομείο και σήμερα το πρωί κατέθεσε μήνυση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, σε βάρος του δημοσιογράφου με το «μακρύ χέρι».

Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα (25/6/24) το μεσημέρι να συλληφθεί στην περιοχή του Πειραιά και να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Ομόνοιας. Ο κακοποιητής θα παραμείνει όλη τη νύχτα στο κελί των κρατητηρίων και αύριο νωρίς το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Λίγα λεπτά μετά την είδηση για τον εργαζόμενο δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, θέτει σε παύση τη σύμβαση του, με επίσημη ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη», ενημερώνει η κρατική τηλεόραση με τη σχετική ανακοίνωση.

Όπως μετέφερε στο #ToPrwino η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο δημοσιογράφος κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του, ενώ το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, απείλησε την σύζυγό του λέγοντας: «θα σε θάψω ζωντανή»

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφου του Πρωινού ανέφερε τα εξής: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. η φράση ήταν «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» και μίλησε για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

«Εγώ έπεσα από τα σύννεφα μόλις το άκουσα. Τον θεωρούσα έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να φτάσει εκεί», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Ο Ταξίαρχος ε.α. της ελληνικής αστυνομίας ανέφερε επίσης: «Πριν γίνει αυτεπάγγελτο δεν προλαβαίναμε να δεχόμαστε εγκλήσεις γυναικών για κακοποίηση. Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και παλιά αλλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν στο δικαστήριο. Δεν ξέρω αν λειτουργεί αποτρεπτικά η αυστηροποίηση της νομοθεσίας».

Δειτε Επισης

Ο Θάνος Μαρίνης νίκησε τον καρκίνο: «Δε θα πω f** cancer, δε θα πω love cancer! Oι ευχές σας έπιασαν τόπο»
Στην αγκαλιά του Νίνο η Josephine! Η σπάνια φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο τραγουδιστής
Η Izabel Goulart δεν σταματά να αναρτά σέξι φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο
Δώρισαν τα όργανά του Αίαντα Μανθόπουλου μετά τον θάνατό του – Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του
Ματίνα Παγώνη: «O Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο»
Μυρτώ Αλικάκη: «Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι»
Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχουμε πάρα πολλές απαράδεκτες απόψεις που λένε «ας τα βρούνε», είναι φρικτό»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος άνοιξε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο!
Η Britney Spears incognito στην Ελλάδα – Οι φωτογραφίες στην Πάρο
Γιώργος Γιαννιάς: «Η μαμά μου έκανε επέμβαση στη μέση, κόλλησε μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά»