Shannen Doherty: «Δεν έχω ιδέα πόσο καιρό ακόμη θα κάνω χημειοθεραπείες, ούτε οι γιατροί, είναι τρομακτικό»

Η Shannen Doherty μοιράστηκε λεπτομέρειες με τους θαυμαστές της αναφορικά με το διαζύγιο της και τη μάχη της με τον καρκίνο, στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 53χρονη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της «Let's Be Clear with Shannen Doherty», παραδεχόμενη ότι η χρονιά που πέρασε ήταν «πολύ δύσκολη».

Σχετικά με τον χωρισμό της από τον Kurt Iswarienko, η Shannen Doherty ανέφερε: «Προφανώς, το διαζύγιο δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν αγαπούσες πραγματικά κάποιον. Και αγαπούσα τον άντρα μου. Και όταν πληγώνεσαι τόσο από τις πράξεις του που απλώς αισθάνεσαι προδομένος και σαν κορόιδο, είναι πραγματικά δύσκολο».

Η Shannen Doherty αποκάλυψε επίσης ότι θα ξεκινούσε έναν νέο γύρο χημειοθεραπείας «πιθανότατα μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία αυτού του επεισοδίου».

Η superster του #BeverlyHills90210 δήλωσε: «Το να περπατάω στο άγνωστο - Απλώς νιώθω ότι η ζωή μου ήταν άγνωστη εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, μεταξύ διαζυγίου και καρκίνου».

Πέρυσι η Shannen Doherty ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Αυτή τη στιγμή, «περνάει πολλά θέματα υγείας» καθώς ξεκινά έναν νέο κύκλο χημειοθεραπείας.

«Γίνεται πολύ αληθινό με έναν απίστευτα διαφορετικό τρόπο, γιατί δεν έχω ιδέα πόσο καιρό θα κάνω χημειοθεραπεία», είπε για τη θεραπεία που απαιτείται για τον καρκίνο του μαστού του 4ου σταδίου, που αποκάλυψε πέρυσι ότι εξαπλώθηκε στα κόκκαλά της. «Δεν έχω ιδέα αν θα είναι 3 μήνες ή αν θα είναι 6 μήνες ή αν μετά από 3 μήνες, δεν λειτουργεί, αν θα αλλάξουμε ξανά».

«Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να προβλέψω. Δεν είναι κάτι που μπορούν να προβλέψουν οι γιατροί μου. Και είναι τρομακτικό», είπε.

Αναλογιζόμενη τον χωρισμό της από τον Kurt Iswarienko, η Shannen Doherty είπε ότι «δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα», καθώς παραδέχτηκε ότι μπορεί «ποτέ να μην είναι έτοιμη να συζητήσει τις πλήρεις λεπτομέρειες» του τέλους του γάμου τους.

«Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις που οι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν ποτέ», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι το βρίσκουν τόσο συναρπαστικό».

Η Shannen Doherty ζήτησε «ιδιωτικότητα» καθώς συνεχίζει να βιώνει τον χωρισμό και ξεκινά μια νέα φάση στη μάχη της με τον καρκίνο. «Περνάω διάφορα πράγματα. Και όταν θέλω να το μοιραστώ, θα το μοιραστώ».

Δειτε Επισης

O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Σπύρος Δημητρίου: «Ο Απόστολος Λύτρας με πάντρεψε. Ταράχτηκα όταν το έμαθα, κατέθεσα ως μάρτυρας»
Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση: «Φώναζα, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω»