Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργου Ηλιάδη

Το σπάνιο έγγραφο από το διαζύγιό τους - Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για όσα του είχε πει ο Γιώργος Ηλιάδης για την Αλίκη: «Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έφυγε την Δευτέρα 24 Ιουνίου από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Ανάρτηση για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη έκανε και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανεβάζοντας στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram μια κοινή φωτογραφία της μητέρας του με τον δημοσιογράφο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το εξής μήνυμα: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο "Σκορπιός" που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη.

Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη "φύγει". Στην φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια »

Ακόμη και η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη κατάφερε να αποτελέσει θέμα συζήτησης αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό της με τo σπάνιο διαζευκτήριο του δεύτερου γάμου της με τον Γιώργο Ηλιάδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή. 

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media ο Περιφερειάρχης Λευκωσίας , Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Stigmiotypo-o8onhs-2024-06-24-1.16.40-mm

To σπάνιο διαζευκτήριο του δεύτερου γάμου της με τον Γιώργο Ηλιάδη!

Ο μυστικός γάμος τους και η αγάπη που τους έδεσε, μέχρι το τέλος της ζωής της Ελληνίδας σταρ. «Σας την έσκασα», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη.

Είχε ήδη χωρίσει και μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης, έμαθαν ότι παντρεύτηκε κρυφά, ο γιος της, Γιάννης, η μητέρα της, Έμυ και τα αδέρφια της...

Σύμφωνα με το διαζευκτήριο που εξεδόθη στις 9 Δεκεμβρίου του 1983,και το οποίο λέει: «Σύμφωνα με τη 12848 απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών ,ο μεταξύ του Γεωργίου Ηλία Ηλιάδη ,κατοίκου Αθηνών ,και της συζύγου αυτού Αλίκης ,το γένος Ιωάννου Βουγιουκλάκη ,κατοίκου Αθηνών ,ο γάμος εκηρύχθει λελυμένος»

Ο γάμος έγινε στις 25 Ιανουαρίου του 1982 στο εκκλησάκι του αγίου Ελευθερίου δίπλα στη Μητρόπολη (κατά ομολογία της ίδιας το 1993 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώπιος ενωπίω) με άκρα μυστικότητα. Για τον λόγο αυτό, η άδεια γάμου εξεδόθη από την ενορία του αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών!

yaprxpqfwz50f3d4ec510cd

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους – «σταθμούς» στην καριέρα του ενώ με αφορμή την απώλεια του Γιώργου Ηλιάδη, έκανε μια αποκάλυψη.

Για τον Γιώργο Ηλιάδη αποκάλυψε πως:

«Ο Γιώργος Ηλιάδης, που άκουσα πως “έφυγε” σήμερα, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός. Έμαθα πολλά δίπλα του, τότε που κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης και υποδύθηκα τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που με βοήθησε πάρα πολύ, σπουδαία πράγματα όχι μόνο για το κομμάτι της σχέσης τους, αλλά αυτά που έμαθα και όσα μοιράστηκε μαζί μου. Αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ»

Δειτε Επισης

Η Νόρα Βαλσάμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου - Η αντίδραση της για τον χαμό του Γιώργου Ηλιάδη
Μυρτώ Αλικάκη: «Το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι πολύ δύσκολη κατάσταση»
Οι αγαπημένοι μας celebrities, ποζάρουν με τα κορίτσια τους! Ερωτευμένα αγόρια που δεν το κρύβουν!
Όλγα Λαφαζάνη: «Κούρεψαν την κόρη μου, στο σχολείο, πήραν το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν έπρεπε να της επιτρέψει να ανεβάσει φωτογραφία, μόλις είχαμε πάει για το διαζύγιο»
Ο Γιώργος Περρής για το coming out: «Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα, μετά της βγήκε ενοχή»
H Αθηνά Οικονομάκου το τερμάτισε! Γνώρισε την νέα της πεθερά και φωτογραφίζονται μαζί ως #TeamCerella
Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης στον δημοσιογράφο Νίκο Κοντορούση για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Κατερίνα Ζαρίφη: «Έφευγα από την Ελένη Μενεγάκη και πήγαινα στις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου»
Τάσος Χαλκιάς: «Πώς είναι δυνατόν εκδηλώνεις τέτοια μορφή βίας ενάντια στην γυναίκα σου; Δεν το δέχομαι!»