Oι celebrities βουλιαξαν τα νησιά και τις παραλίες - Που βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ελένη Φουρέιρα, Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου, Βίκυ Καγιά, Μαριέττα Χρουσαλά, Κατερίνα Καινούργιου, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Βίκυ Κάβουρα σε διακοπές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Μύκονο βρίσκεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την εκρηκτική live εμφάνισή της σε γνωστό καμπαρέ restaurant στο Νησί των Ανέμων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κατάφερε να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο κοσμοπολίτικο νησί με λίγες διακοπές. Η Ελένη Φουρέιρα, πριν αλλά και μετά τη συναυλία της, απόλαυσε δροσερές βουτιές στην ιδιωτική πισίνα του δωματίου της, κάνοντας παράλληλα την ηλιοθεραπεία της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε φωτογραφίες με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, βάζοντας «φωτιά» στα social media!

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκονται ο Αντρέας Γεωργίου και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου αφού αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός και η καλλονή make up artist μετρούν ήδη έξι χρόνια σχέσης και σε δύο μήνες περίπου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μέχρι τότε όμως, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποφάσισαν να επισκεφθούν τη Ρόδο.

Τόσο ο Αντρέας Γεωργίου όσο και η σύντροφός τους ανέβασαν φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί, την οποία φαίνεται πως απόλαυσαν στο έπακρο.

Οι δυο τους είχαν μεγάλη ανάγκη το διάλειμμα, καθώς ήταν ένας δύσκολος χειμώνας επαγγελματικά, ιδιαίτερα για τον ηθοποιό, ο οποίος ασχολήθηκε με πολλές σειρές ταυτόχρονα. 

Ο Αντρέας Γεωργίου, το απόγευμα της Κυριακής 23/6 δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του και το συνόδευσε γράφοντας: «Το καλοκαίρι μου».

geogriou-3-large

Η Βίκυ Καγιά, φέτος πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της, αλλά και στην οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια ως μητέρα δύο παιδιών, θέλησε να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με την Μπιάνκα και τον Κάρολο, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν.

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκτός Αθηνών μαζί με τα παιδιά της και την αποκάλυψε έκανε μέσω Instagram.

Η ίδια, το απόγευμα της Κυριακής 23/6 δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από ξέγνοαιστες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της, στην πισίνα αλλά και την παραλία, χωρίς όμως, να αποκαλύπτει τον προορισμό.

viki-4-large kagia-2-1-large kagia-22 biki-kagia-2-large biky-kagia-2 biki-l-large
viki-4-large kagia-2-1-large kagia-22 biki-kagia-2-large biky-kagia-2 biki-l-large

H Μαριέττα Χρουσαλά έκανε ένα ταξίδι στην Ιταλία και φωτογραφήθηκε για το Ιnstagram.

Η παρουσιάστρια συνηθίζει να μοιράζεται υλικό από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να παραλείψει το ταξίδι της. Στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσίευσε μια φωτογραφία της πάνω στο σκάφος.

Σε αυτή, ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Όταν είσαι στην Ιταλία, κάν'το με στυλ».

Η Κατερίνα Καινούργιου εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο και ήδη από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στην πανέμορφη Πάρο.

Η παρουσιάστρια του Alpha είχε ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα της Αθήνας και να χαλαρώσει δίπλα στη θάλασσα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα, καλό φαγητό και όμορφες συναντήσεις με τις φίλες της.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή Breakfast@Star και ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο και ένα μια μίνι απόδραση.

Οι δυο παρουσιαστές αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην κόρη τους, Μελίτα, η οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους. Θέλοντας να αλλάξουν παραστάσεις και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, η τραγουδίστρια και ο personal trainer βρέθηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, όπου εκεί είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα πάντα.

xatzidou-eleni--large eleni-xatzidou-55-large eleni-xatzidou--large eleni-xatz-large xatzidou-eleni-large xatzidou-1-large xatzidou-l--large xatzidou-2-large
xatzidou-eleni--large eleni-xatzidou-55-large eleni-xatzidou--large eleni-xatz-large xatzidou-eleni-large xatzidou-1-large xatzidou-l--large xatzidou-2-large

Η Μελίτα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το μέρος που επισκέφθηκαν, καθώς είχε πολλούς χώρους για παιδιά, νεροτσουλήθρες και πολλά άλλα.  Κατά την παραμονή τους στο νησί,  πήγαν να δουν από κοντά και το εντυπωσιακό ενυδρείο που βρίσκεται στο Ηράκλειο και μοιράστηκαν και σχετικά στιγμιότυπα.

Στη Σαντορίνη ταξίδεψαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον μονάκριβο γιο τους.

Οι τρυφεροί γονείς, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τη νέα τους καθημερινότητα, ενώ σε κάθε τους ευκαιρία φροντίζουν να ταξιδεύουν οικογενειακά είτε εκτός Ελλάδας είτε εντός.

Αυτή τη φορά, η γνωστή instagramer και ο παρουσιαστής βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με άλλους φίλους τους και μαζί απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στις παραλίες του νησιού, κάνοντας βόλτες με ιστιοπλοϊκό.

touni-3-3

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκαν πολλά βίντεο και φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί και όπως θα δεις, το ζευγάρι έμενε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με θέα την πανέμορφη Σαντορίνη.

touni-4-1

Ο γιος τους, Πάρης για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση μέσα από τις αναρτήσεις τους, αφού ο μικρός έχει ξεκινήσει να περπατάει και θέλει να εξερευνήσει κάθε μέρος που επισκέπτονται.

ioanna-touni-3-large

Η Ελευθερία Ελευθερίου περνάει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο.

Μαζί με την τραγουδίστρια βρίσκεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι δυο τους άλλωστε, συνδέονται με μια στενή φιλία, από όταν συμμετείχαν στο Survivor.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μοιράστηκε μάλιστα, μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μένει, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Σε μια από τις φωτογραφίες, φαίνεται να τραβάει selfie μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Ελλάδα🤍».

Στη Μύκονο επέλεξε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως και πολλοί άλλο διάσημοι.

Η γνωστή instagramer, επισκέπτεται αρκετά συχνά το νησί με την παρέα της, θέλοντας να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μακριά από την πρωτεύουσα.

Την ώρα που οι φήμες τη θέλουν να έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Στάθη Σχίζα, εκείνη απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των ανέμων και πολλές από αυτές τις μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Σε μια από τις βραδινές εξόδους της στη Μύκονο, η εντυπωσιακή influencer απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV  ενώ περπατούσε στα Ματογιάννια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως κάθε φορά, τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι πάνω της ενώ όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και χαμογελαστή.

Μητέρα για πρώτη φορά έχει πριν από μερικές εβδομάδες η Βίκυ Κάβουρα,  η οποία τις τελευταίες ημέρες μοιράζεται τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα και από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι της Κυριακής 23/6 η Βίκυ Κάβουρα μοιράστηκε μια διαφορετική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της σε γήπεδο Padel, σχεδόν ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η Βίκυ Κάβουρα, όπως θα δεις, είναι αψεγάδιαστη και το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως μετά τη γέννα, για αυτό και δέχτηκε αμέτρητα αποθεωτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

kavoura-5-large

Δειτε Επισης

Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιάννη Μόρτζου στο τελευταίο του «αντίο» - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία
Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε στη σκηνή τον γιο του και τη σύντροφο του και τους ζήτησε να... φιληθούν
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»