Light, Μαρία Μπακοδήμου & Κώστας Τσουρός κατά Ζήνας Κουτσελίνη: «Πονήρω, αλεπουδιάρα, χαζή, τούβλο»

«Μόνη της το γελοιοποίησε» - «Δε μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης, την επομένη πήγε στο τσίζμπεργκερ αντί να τοποθετηθεί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αλλά και τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή #GeiaSou.

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της για τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Star για τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον ξυλοδαρμό στη γυναίκα του.

«Η άβολη στιγμή να σχολιάσεις κάτι που έχει σχολιάσει όλη η ελληνική κοινωνία και τα social media. Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ. Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη. Όταν τέλειωσε η εκπομπή μας την περασμένη Κυριακή, κυκλοφόρησε η είδηση χωρίς να λέει το όνομα του ποινικολόγου. Μάθαμε ποιος ήταν, το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το να “καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”;

Χωρίς να το εννοείς… είναι το θυμικό σου που φουντώνει. Και λες πώς είναι δυνατό να έχεις πλακώσει, να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο» τόνισε κατηγορηματικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο παρουσιαστής του Mega είπε αρχικά: «Από την ουσία της υπόθεσης μεταφέρθηκε η συζήτηση στα χάμπουργκερ, στα τσίζμπεργκερ και στις μπομπότες, αυτό για μένα είναι τραγικό. Η εξήγηση της Ζήνας την επόμενη μέρα, από μόνη της γελοιοποίησε το θέμα με τα χάμπουργκερ και τα τσίζμπεργκερ και αντί να κοιτάμε την ενδοοικογενειακή βία και να δούμε σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνουμε, έφυγε η μπάλα από εκεί και πήγε στα χάμπουργκερ χωρίς να κοιτάμε το δάσος, αλλά το δέντρο».

«Βλέποντας το δέντρο, χάνουμε το δάσος. Το δάσος είναι η ενδοοικογενειακή βία και τα θύματα. Το θέμα δεν είναι να κρίνουμε τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Αντίνοο Αλμπάνη, αλλά το θέμα είναι όταν δίπλα μας γίνεται μια κακοποίηση, να είμαστε παρατηρητικοί και να μπορούμε να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε», πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Μετά τα όσα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη για τη στάση της αναφορικά με τον Απόστολο Λύτρα, ο Light επανέρχεται με νέες δηλώσεις. Ο γνωστός τράπερ χαρακτηρίζει «αλεπουδιάρα», «πονηρή» που είπε όλα αυτά που είπε υπέρ του ποινικολόγου με στόχο τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Light δήλωσε: «Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;» πρόσθεσε ο Light.

Δειτε Επισης

Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιάννη Μόρτζου στο τελευταίο του «αντίο» - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία
Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε στη σκηνή τον γιο του και τη σύντροφο του και τους ζήτησε να... φιληθούν
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου