Ξέσπασαν on air Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα

«Μη ξανακούσω για αγάπη. Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό, γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οργισμένη εμφανίστηκε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Απόστολο Λύτρα στο ξεκίνημα της εκπομπής της, το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια για θεραπεία ενώ σε έντονο ύφος επεσήμανε πως δε μπορεί σε καμία περίπτωση να τον λυπηθεί. «Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις της Μπέττυς Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μου θυμίζει τη διαφήμιση με το μότο «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Δεν μαζεύεται το πράγμα. Μη ξανακούσω για αγάπη. Μη συγχέουμε για αγάπη. Μην το ξανακούσω αυτό, γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη. Ούτε η συγγνώμη αλλάζει την κατάσταση και τη συνθήκη. Σα νομικός θα έπρεπε να ξέρει και να μιλάει πιο σωστά. Για ποια αγάπη μιλάμε;».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις κόρες του. Το ότι συνέβη πρώτη φορά δε μου λέει τίποτα, μπορεί να είναι και η τελευταία. Κακιά στιγμή εγώ θεωρώ να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά. Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο! Επειδή φαίνεται ένας άνθρωπος μορφωμένος, θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη και να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη αυτού του ανθρώπου… Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρή…

Δε μπορώ να το δικαιολογήσω για έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει αναζητήσει τη θεραπεία… Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας ενήλικας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό».

Και η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα και στην υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου στο ξεκίνημα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί του Σαββάτου 22/6.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι έχει πέσει από τα σύννεφα καθώς ο ποινικολόγος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει και έχουν συναναστραφεί.

«Το κεφάλαιο της ενδοοικογενειακής βίας έχει ανοίξει πολύ έντονα μέσα από την υπόθεση Λύτρα. Έχουν ανοίξει πολλές κουβέντες. Η κοινή γνώμη είναι παγωμένη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε όλα όσα συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει είναι αυτό που λέμε: πέφτεις από τα σύννεφα μία, πέφτεις από τα σύννεφα δύο, τελικά δε ξέρεις τι κρύβεται τι κρύβεται στον κάθε άνθρωπο. Είναι τρομακτικό όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις. Αυτή η υπόθεση έχει ανοίξει μία τεράστια κουβέντα και πότε τελικά πρέπει να επεμβαίνει η δικαιοσύνη, πόσο γρήγορα πριν επέλθει ένα μοιραίο γεγονός για να μας δείξει ότι κάναμε ένα μοιραίο λάθος, υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου και αντέδρασαν οι δικηγόροι απέναντι σε αυτό» είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δειτε Επισης

Ηλίας Βρεττός: «Μου έσκασε δυο χαστούκια! Έγινε σύρραξη ακολουθησαν βανδαλισμοί! Το έπνιξα μέσα μου, ήταν λάθος!»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Κακώς του ασκήθηκε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη»
Η Paris Hilton περιέγραψε την κακοποίησή της ως παιδί σε οικοτροφείο με ομιλία στο Καπιτώλιο
Στις Σπέτσες Kim Kardashian, Κendall Jenner και Κris Jenner με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Jeff Bezos
Ορίστηκε η δικάσιμος για κακούργημα της υπόθεσης revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του Δημήτρη Κόκοτα: «Θα βάλω τα κλάματα, περιμένω να γυρίσει…»
Γιώργος Μαζωνάκης για τη διαμάχη με την αδερφή του: «Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ξέρετε»
H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Βίκυ Καγιά: «Ήταν άδικο»
Viral στα διεθνή μέσα ο καβγάς του πατέρα της Lindsay Lohan με την πρώην γυναίκα του - «Σόι πάει το βασίλειο»
Σοκ για την Christina Applegate! Η 13χρονη κόρη της διαγνώστηκε με το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας