Νανά Παλαιτσάκη: «Πήγα στο τμήμα με το τσεκούρι στο κεφάλι! Αν δεν είσαι νεκρή, το δίκιο σου δεν το βρίσκεις»

Σοκάρει η Νανά Παλαιτσάκη για την κακοποίηση: «Είχα προχθές το τέταρτο δικαστήριο κι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά από εμένα κακοποίησε μία άλλη γυναίκα» «Έλεγε που θα βρεθεί το κεφάλι μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την κακοποίηση που βίωσε πριν από λίγα χρόνια από σύντροφό της περιέγραψε η Νανά Παλαιτσάκη καλεσμένη στη #SuperΚατερίνα. Η γνωστή δημοσιογράφος επισήμανε πως το νομικό πλαίσιο είναι ελλιπές και δεν προστατεύει επαρκώς τα θύματα και περιέγραψε τις δικές της μαρτυρικές στιγμές κακοποίησης στα χέρια πρώην συντρόφου της.

«Δεν είμαι τυχαία εδώ. Έχω υποστεί κακοποίηση. Είχα προχθές το τέταρτο δικαστήριο κι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό και μετά από εμένα κακοποίησε μία άλλη γυναίκα. Είναι κατά συρροή κι είναι έξω. Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας τον τρόμο και τον φόβο ενός ανθρώπου όταν απειλείται, εκβιάζεται και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να ξαναθυμηθεί τα γεγονότα που συνέβησαν και βρέθηκε σε εκείνη τη θέση. Υπέστη ενδοοικογενειακή βία και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε.» είπε η Νανά Παλαιτσάκη και περιέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό.

«Βρέθηκα να είμαι απειλούμενη, εκβιαζόμενη από σύντροφο και να φεύγω από το σπίτι μου ξυπόλητη και να πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα, όπου έπρεπε να περιμένω 1,5 ώρα μέσα στο κρύο να τελειώσει η ανάκριση» δήλωσε μεταξύ άλλων η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε: «Φοβήθηκα να πάω στο σπίτι μου, ζήτησα περιπολικό και δεν υπήρχε. Ευτυχώς οι αστυνομικοί μου είπανε ότι θα περιμένετε εδώ και δεν θα πάτε αν δεν σας συνοδέψουμε εμείς. Με πήγαν οι αστυνομικοί και μόλις είδε τον φάρο του περιπολικού έφυγε. Στείλαμε εξώδικο με τη δικηγόρο μου για να απομακρυνθεί από το σπίτι, το βρήκε, ήρθε στο κανάλι, μπήκε μέσα, με κλείδωσε στο γραφείο κι άρχισε να με απειλεί, με κλώτσησε και φώναξα την άμεση δράση. Αυτά έγιναν το 2020-2021.»

«Είναι δύσκολο γιατί είστε πρωινή εκπομπή. Πήρε βράδυ την ξαδέρφη μου που με έψαχνε και της είπε που θα βρει το κεφάλι μου. Η ξαδέρφη μου φοβόταν ότι δεν θα με βρει ζωντανή. Καταδικάστηκε στις 03/06 για την κακοποίηση της άλλης κοπέλας με ένα χρόνο φυλακή και πρέπει οπωσδήποτε να μπει μέσα για ένα μήνα. Είναι κατά συρροή κακοποιητής.»

«Εκτός αυτών που είχαν συμβεί, εγώ κλήθηκα να απολογούμαι όταν ο συγκεκριμένος έβγαινε κι έκανε δηλώσεις στα κανάλια κι έπρεπε εγώ να στείλω 75 εξώδικα γιατί η προδικασία ήταν απόρρητη. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, έπρεπε να έχω τη ψυχική ηρεμία να μιλώ με τη δικηγόρο μου γιατί η κατάσταση δεν ήταν έτσι όπως έβγαινε κι έλεγε ο συγκεκριμένος.» δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

palaitsakh

Kαι στην κάμερα του Πρωινού και τον Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη.

Συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη εξήγησε πως «στο περιστατικό το δικό μου, τα γεγονότα έγιναν το 2021. Αν δεν πήγαινα με το τσεκούρι στο κεφάλι ή αν δεν είσαι νεκρή, το δίκιο σου δεν το βρίσκεις εύκολα. Ο κακοποιητής ο δικός μου καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, καταδικάστηκε και από το εφετείο. Και ενώ ήταν η δική μου ιστορία σε εξέλιξη, κακοποίησε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση δεύτερη γυναίκα. Σε αυτή τη μήνυση δεν παρέστη ο κατηγορούμενος και καταδικάστηκε σε έναν μήνα φυλάκιση. Απ’ ότι ξέρω δεν έχει καταθέσει και έφεση».

«Παρά το γεγονός ότι έχω υποστεί όλο αυτό το οποίο έχω υποστεί, σήμερα δόθηκε αναβολή. Και αυτός ο άνθρωπος βγαίνει με ανακοινώσεις στα social media και υποστηρίζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Την πρώτη βραδιά, που έγινε το πρώτο συμβάν, έφτασα από το σπίτι μου με τα πόδια στο αστυνομικό τμήμα γιατί δραπέτευσα. Περίμενα μια ώρα απ’ έξω γιατί οι άνθρωποι είχαν μια ανάκριση».

«Άσε την ντροπή που νιώθεις, επειδή θα παρουσιαστείς μπροστά στους αστυνομικούς και θα πεις ότι είσαι θύμα. Αφού τελείωσα, τους είπα ότι φοβόμουν να γυρίσω πίσω και τους ζήτησα να με συνοδεύσουν. Δεν είχαν περιπολικό αλλά για καλή μου τύχη, μου είπαν «περιμένετε να ΄ρθει περιπολικό και θα σαν συνοδεύσουμε». Πηγαίνοντας στο σπίτι, είδε τον φάρο του αυτοκινήτου και έφυγε. Τι να πω τώρα, να είμαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να παρακαλάω να φτάσω ζωντανή και να βγω έξω;».

«Δεύτερη φορά ήρθε και με κλείδωσε μέσα στο γραφείο μου, όπου δούλευα, και με απείλησε. Έγινε και τρίτο περιστατικό όπου εκεί πήγα στο νοσοκομείο» εκμυστηρεύτηκε, εν συνεχεία, η Νανά Παλαιτσάκη στο μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

https://www.antenna.gr/embed/1779263

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια