Γιώργος Λιάγκας Vs. Αλέξης Κούγιας: «Όταν ζήτησε την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα;»

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Απόστολος Λύτρας να διαχειριστεί την ξεφτίλα του, αλλά μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τα δικαστήρια, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air στο #ToPrwino

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή ζούμε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων, κάποιοι θέλουν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζωής μας και να μάς κλείσουν το στόμα».

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είπε ο κύριος Κούγιας ότι προσπαθούν κάποιοι να του κλείσουν το στόμα. Και ρωτώ εγώ: όταν βγάζεις μία ανακοίνωση και καλείς έναν ιδιοκτήτη σταθμού να απολύσει εργαζόμενό του, επειδή διαφωνείς με τις απόψεις του εργαζόμενου, δεν προσπαθείς να κλείσεις το στόμα κάποιου; Ο κ. Κούγιας, όταν ζητά την απόλυση ενός δημοσιογράφου επειδή τον ενοχλούν τα λόγια και η κριτική του -όχι στον ίδιο αλλά στον κ. Κασσελάκη- εκεί δεν είναι κλείσιμο στόματος; Άρα πώς λέει ότι δεν πρέπει να μάς κλείνουν στο στόμα; Που ορθώς δεν πρέπει να μάς κλείνουν το στόμα… Ορθώς έχει άποψη, πρέπει να ακούγεται και πρέπει να κριτικάρεται όπως όλοι μας».

«Ρωτώ λοιπόν με ευγένεια και χωρίς χαρακτηρισμούς, πώς λέει ότι πάνε να του κλείσουν το στόμα, όταν ο ίδιος πάει να κλείσει τα στόματα άλλων ανθρώπων με τους οποίους διαφωνεί; Όταν ζήτησε δηλαδή την απόλυσή μου, δεν προσπάθησε να κλείσει το στόμα μου; Στη δημοκρατία, συμφωνούμε ή διαφωνούμε, οφείλουμε να ακούμε την άποψή μου του άλλου» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αλέξη Κούγια.

Στο #ToPrwino ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποια στιγμή μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που είναι απαράδεκτο, ντροπιαστικό. Ξεφτιλίστηκε με αυτό που έκανε κι δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την ξεφτίλα του. Αυτό που έκανε σε έναν  άνθρωπο, στη γυναίκα του, στη μάνα του παιδιού του -και δεν σήκωσε απλά χέρι, την σακάτεψε- είναι ντροπή, τεράστια ντροπή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είμαι δικηγόρος και δεν ξέρω αν δίκαια ή μη δίκαια βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βγαίνουν δικηγόροι και λένε ότι χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν το γνωρίζω και ελπίζω να μην ισχύει.

Ένας άνθρωπος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για κάτι αποτρόπαιο που έκανε κι επειδή δεν άκουσε την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τη γυναίκα αυτή. Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα».

«Δικαίως, απαράδεκτο, ντροπιαστικό, ξεφτίλα όλο αυτό που έκανε για τον ίδιο, για τη γυναίκα του, για την κοινωνία, τεράστια ξεφτίλα αυτό που έκανε, ντροπή! Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Περιμένω διακαστική απόφαση τον Οκτώβριο»
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της Carla Bruni και του Nicola Sarkozy από τις διακοπές στην Ελλάδα
Παντρεύονται Θανάσης Τσαλταμπάσης και Αγοραστή Αρβανίτη
Η Δέσποινα Βανδή θα κινηθεί νομικά μετά το επεισόδιο στην Τουρκία; Τι αναφέρει ο δικηγόρος της
Στράτος Τζώρτζογλου: «Οι γονείς μου είχαν πει: Μη γίνεις ηθοποιός, θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια. Ισχύει»
Αναστασία Γιούσεφ: «Μου έχουν ζητήσει περίεργα, ανώμαλα πράγματα. Να τους ουρήσω»
Ελεύθεροι με εγγύηση οι τράπερ Light και Thugslime για την υπόθεση Lamanif και τη διαρροή σεξουαλικού βίντεο
Κατερίνα Στανίση: «Δεν είναι ωραίο να μπλέκουν τη μουσική με αυτά. Να μην ζούμε με αυτά συνέχεια»
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος»
Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του #BingBangTheory, Bob Newhart στα 94 του χρόνια!