Τάσος Ιορδανίδης: «Η απώλειά του πατέρα μου δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ήταν γ@@τος τύπος. Τον θαύμαζα!»

«Δεν ξέρω αν η γκρίνια των γυναικών συγκρίνεται με την γκρίνια της Θάλειας... Είναι το σήμα κατατεθέν της Μετά τα παιδιά είναι ο κάπτεν Παρλαπίπας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στο #ΚαλύτεραΑργά και μίλησε για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, την πορεία του στην υποκριτική ενώ μίλησε με συγκίνηση για τον πατέρα του.

«Έχω πει ότι είχα αδικαιολόγητη έπαρση νεότερος. Αν μιλούσα στον νεότερο εαυτό μου δεν θα τον πλάκωνα στις μπουνιές γιατί δεν έχω στοιχεία βίας μέσα μου, θα τον έπιανα σε μια άκρη και θα του τα έχωνα χοντρά.

Μεγάλη ευλογία να φας κατραπακιά και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά» ανέφερε.

Μιλώντας για τη συγγραφική του ιδιότητα είπε: «Την περίοδο που γράφω χάνω κιλά χωρίς να κάνω τίποτα. Όταν γράφω δεν σηκώνομαι».

Αναφερόμενος στη Γη τη της ελιάς στην οποία συνεχίζει για τέταρτη χρονιά ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο εμπεριστατωμένα τηλεόραση και έχει και απήχηση».

Για τις ανάγκες της σειράς ταξιδεύει τακτικά στην Κύπρο. Είναι αυτός ένας τρόπος να γλιτώσει η σχέση του από την τριβή;

«Όταν έχεις παιδιά και είσαι σε μια συντροφική σχέση, το μόνο αγκαθάκι είναι το πήγαινε-έλα στην Κύπρο. Τώρα που έχω παύση γυρισμάτων είμαι πολύ καλά που δεν χάνω δευτερόλεπτο από την γκρίνια της Θάλειας, τη μουρμούρα της! Είναι το σήμα κατατεθέν της! Το παραδέχτηκε και η ίδια. Δεν ξέρω αν η γκρίνια των γυναικών συγκρίνεται με την γκρίνια της Θάλειας» είπε με χιούμορ.

«Είμαστε οικογένεια παρλαπίπες, ο κάπτεν Παρλαπίπας είναι η Θάλεια, μετά τα παιδιά και ο πιο στωικός είμαι εγώ. Αναλύουμε πολύ. Αυτό είναι ανδραγάθημα της Θάλειας» είπε ακόμα.

0Y8A2129

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ιορδανίδης διηγήθηκε μία ιστορία για πρώτη φορά. «Δίνω στη δραματική σχολή, με τη μητέρα μου να έχει φόβο. Εκείνο το βράδυ λοιπόν πήγα να κοιμηθώ και τους άκουγα στην κουζίνα να συζητούν, με τη μάνα μου να λέει τους προβληματισμούς της. Τότε ο πατέρας μου είπε: «Ρε συ κι αν έχει ταλέντο;». Είχε μία σοφία και μία διορατικότητα».

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε:

«Ο πατέρας μου ήταν ένας γαμάτος τύπος, έξω καρδιά, με το χιούμορ του, δεν ζήλεψε κανένα υλικό αγαθό. Να είναι καλά εκεί που είναι. Τον θαύμαζα τον μπαμπά μου. Είχε μια σοφία. Επίσης ευγνωμονώ τη μαμά μου για τον τεράστιο συναισθηματικό πλούτο» ανέφερε για τους γονείς του.

Ο Τάσος Ιορδανίδης στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν έχει τύχει να έχει φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» πατέρας που δεν ασχολείται πολύ με τα παιδιά του, ο Τάσος Ιορδανίδης απάντησε θετικά δίχως να αποκαλύψει το όνομα.

«Ναι (σ.σ. έχει έρθει), αλλά δεν θα σου πω ποιος. Είναι κακό (σ.σ. να μην ασχολείσαι τόσο με τα παιδιά σου). Όλα με μέτρο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι νεύρωση να ασχολείσαι με τα παιδιά σου. Είναι ίδιον του λαού μας ότι για να είναι το παιδί μας καλύτερο από του γείτονα, εγώ θα το πάω κολυμβητήριο. Το να ασχολείσαι με τα παιδιά σου μπορεί να είναι να κάθεσαι απλά και να τα βλέπεις και να τα βλέπεις ουσιαστικά στο σαλόνι του σπιτιού να κάνουν κάτι, τα οποία έχουν ενδεχομένως την ανάγκη εκείνη τη στιγμή το βλέμμα σου.» ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Νεύρωση για εμένα είναι αυτό το υπόλοιπο που ζούμε όλοι. Το να τρέχουμε για να επιτύχουμε και συγγνώμη για τη φράση, αλλά θα το πω έτσι και τι σκ…ά θα επιτύχουμε στην τελική.» σημείωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα