Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»

Ρούλα Ρέβη, Θέμης Γεωργαντάς, Δανάη Μπάρκα, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Άγγελος Βουράκης κατά της Αθηναΐδας Νέγκα - Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής σε απίστευτο καβγά on air

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και τη Μαρίνα Σάττι στα #MadVMA 2024 θέλησε να σχολιάσει η Ρούλα Ρέβη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι παρέλαβε το πρώτο της βραβείο στα #MadVMA 2024. Ωστόσο, η Αθηναΐδα Νέγκα, λίγο πριν της δώσει το βραβείο στην κατηγορία «Καλλιτέχνης POP» πέταξε ένα… «καρφί» για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη τύπου της Eurovision, όταν εκείνη χασμουρήθηκε.

Η Αθηναΐς Νέγκα προσπάθησε να πάρει την χαρά της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της βράβευση, μέσα από τα χέρια της. Η συνάντηση των δύο γυναικών ήταν ιδιαίτερα αμήχανη, όταν η δημοσιογράφος κάλεσε την τραγουδίστρια στη σκηνή… με μια χωρίς λόγο, μπηχτή, προφανώς για να... συζητηθεί;

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια απομακρύνθηκε από δίπλα της και οι δυο γυναίκες δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα.

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εκείνη αφού έμαθε και κέρδισε πολλά πράγματα, ενώ κάποια άλλα έχασε, εννοώντας τον χαμό του πατέρα της.

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Τα ονόματα «Σάττι» και «Νέγκα» βρέθηκαν στα trends του Twitter, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του #Action24 να προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει τη... θέση της εκεί. Αργότερα μίλησε για τον σάλο που δημιούργησε και στο #PrwinoSousou

Η Ρούλα Ρέβη, με μια ανάρτηση στο Instagram, κατέκρινε την «στάση» των δύο γυναικών, γράφοντας:

«Εγώ όταν βλέπω γυναίκες να δίνουν βραβεία σε γυναίκες και θέλουν να πουν δημόσια την άποψή τους για κάτι που κανείς δε ρώτησε και σε μία βραδιά που δεν είναι καθόλου η δική τους. Γενικά να αγαπιέστε. Ο εγκέφαλος μου όταν κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο… Τρομερό θάρρος και ενσυναίσθηση».

revi

vi-2

Ο Θέμης Γεωργαντάς, μια ημέρα μετά την παρουσίαση των #MadVMA 2024, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #Eleni για να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν στην λαμπερή βραδιά των βραβείων.

Μάλιστα, στην εκπομπή πρόβαλαν και μια δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος αναρωτήθηκε ότι δεν ξέρει… τι άλλο πρέπει να κάνει για να απονείμει και εκείνος ένα βραβείο στα Mad VMA.

Ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε χιουμοριστικά: «Δεν χτύπησε το κινητό μου από τον κύριο Βασάλο να μου πει ότι θέλει να παρουσιάσει κάτι στα βραβεία. Θα μπορούσαμε να τα βάλουμε κάτω να αφαιρέσω τη Αθηναΐδα Νέγκα… να βάλω τον Βασάλο… πλάκα κάνω».

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε ξανά για την αδικαιολόγητη αιχμή που άφησε στα #MadVMA για τη Μαρίνα Σάττι και το περίφημο χασμουρητό της στη Eurovision. Η ίδια αντί να ζητήσει συγγνώμη, μπήκε ξανά στην διαδικασία να δικαιολογήσει για άλλη μια φορά την... άποψή της.

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου. Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα «συγχαρητήρια, διαφωνώ» είπε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Δεν έβγαλα λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της, δημόσια δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια» συμπλήρωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Τις δηλώσεις και τη στάση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά το περιστατικό κατά τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα μουσικά βραβεία MAD σχολίασαν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Παρασκευής (21/6).

«Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε την αγαπάμε, μη σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το «ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα»… ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα ανοίγοντας το θέμα προς συζήτηση στο πάνελ.

«Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς», επισημαίνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εμένα αυτή η αρνητικότητα δεν μου αρέσει. Η ανάγκη ενός ανθρώπου να βάλει κάτι αρνητικό μέσα σε μία όμορφη στιγμή. Δεν θα το πάω πολιτικά το θέμα, αν και θα μπορούσα. Τι εξυπηρετεί αυτό σε μία βράβευση;», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Και άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου, για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μία γιορτή…», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Δηλαδή για δέκα χρόνια τώρα όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε; Να πεις τώρα αυτό το πράγμα σε βραβεία; Εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση», κατέληξε στο σχόλιό της η Δανάη Μπάρκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής ενεπλάκησαν σε πρωτοφανή καβγά την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των δηλώσεων της Αθηναΐδας Νέγκα για την Μαρίνα Σάττι. Όλα ξεκίνησαν από μία διακοπή που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Βαγγέλη Περρή, δευτερόλεπτα αφού είχε ξεκινήσει να λέει την γνωστή άποψή του για την κολλητή του φίλη. Ακολούθησε μια πολύ μεγάλη ένταση…

Β.Π. Τέλος! Κι εγώ διαφωνούσα σε αυτά που έλεγες, αλλά σε άφησα να πεις την γνώμη σου ολοκληρωμένα για να πω κι εγώ τη δική μου ολοκληρωμένα. Είπα μία πρόταση και σταμάτησα. Χαίρεται, ευχαριστώ πάρα πολύ. Συνεχίστε. Όπως ξέρεις, είμαι και σύντομος λόγω των συνθηκών και στην πρώτη κουβέντα με σταματάς… Τέλειωσε.

Γ.Λ. Έκανες κι εσύ το κομμάτι σου. Θα παίξεις κι εσύ στα site. Μπράβο! Έκανες κι εσύ την επανάστασή σου.

Β.Π. Τι έκανα; Σοβαρά τώρα; Άφησε με να πω μία ολοκληρωμένη σκέψη. Μία!

Γ.Λ. Κάνουμε διάλογο.

Β.Π. Κανένα διάλογο!

Γ.Λ. Αυτό που κάνεις δεν είναι ωραίο. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις.

Β.Π. Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που κάνω εγώ δεν είναι ωραίο;

Γ.Λ. Δεν θέλω ούτε να καταπιέζεστε, ούτε ότι δεν ωφελήστε από την παρουσία σας σε αυτήν εδώ την εκπομπή.

Την επίμαχη ατάκα της Αθηναΐδας Νέγκα κατά τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα φετινά βραβεία MAD σχολίασαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Λάμπρος Κωνσταντάρας και Άγγελος Βουράκης καυτηρίασαν τη στάση της γνωστής δημοσιογράφου και την επιλογή της να εκφράσει τη διαφωνία της με την τραγουδίστρια την ώρα που της παρέδιδε το βραβείο επί σκηνής.

«Αν δει σε δύο χρόνια τη Μαρίνα Σάττι, θα της πει για το χασμουρητό. Να τα αφήνουμε πίσω μας κάποια πράγματα. Κατηγορείς δηλαδή κάποιον και κάνεις το ίδιο πράγμα. Κρίθηκε η Μαρίνα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος timing. Και η Αθηναΐς λοιπόν έκανε κριτική σε ένα άσχετο σημείο. Γιατί πρέπει να το υπενθυμίζει;», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Πετάει το μπαλάκι στην κερκίδα και λέει ότι δεν θα ποινικοποιήσουμε την άλλη άποψη. Δεν λέμε αυτό», σχολίασε από την πλευρά του ο Άγγελος Βουράκης.

«Όταν έμαθε ότι θα βραβευτεί η Σάττι, είχε όλο τον χρόνο για να το αρνηθεί. Μέχρι και ο Γεωργαντάς έδειξε ότι ενοχλήθηκε. Δεν είπαμε να μην είναι ο χαρακτήρας της αλλά θα βαφτίσουμε τώρα την αγένεια ειλικρίνεια;», επισήμανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη συνέχεια.

«Ήταν αγενέστατη. Άκουσες, Φαίη, τι είπε mot-a-mot; Mot-a-mot είπε «διαφωνώ μαζί της αλλά την εκτιμώ ως τραγουδίστρια»… δηλαδή την ακυρώνω ως άνθρωπο άλλα και την εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Εγώ διαφώνησα 100% με τη Μαρίνα (στο θέμα της Eurovision) αλλά αυτή ήταν μία αγενέστατη συμπεριφορά από την Αθηναΐδα», συμπλήρωσε ο Άγγελος Βουράκης παίρνοντας τον λόγο.

«Όταν κάνεις ένα σχόλιο εκτός τόπου και χρόνου, συνιστά μεγάλη αγένεια. Ήταν ασέβεια», σημείωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κλείνοντας το θέμα.

Δειτε Επισης

Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Δημιουργούν πορνό με διάσημες Ελληνίδες μέσω ΑΙ - Ανθή Βούλγαρη: «Είμαι και εγώ σε αυτά τα πρόσωπα»
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας