Θέμης Αδαμαντίδης: «Άτυχη» στιγμή και υπερβολή του πάθους o ξυλοδαρμός από τον Απόστολο Λύτρα»

Άφωνη έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα: «Ντρέπομαι για αυτό που άκουσα» - «Τι να περιμένεις από τον Αδαμαντίδη;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε ως μία «άτυχη» στιγμή τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, με την παρουσιάστρια να μη ν μπορεί να το πιστέψει.

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είχε λίγη υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Απόστολος Λύτρας ήταν συνήγορος υπεράσπισης της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη στην καταγγελία για ξυλοδαρμό που είχε κάνει η ίδια στον Θέμη Αδαμαντίδη.

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου, πήρε τον λόγο μετά το απόσπασμα: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Δείτε το βίντεο στο 00:32' ΕΔΩ

Fullscreen-capture-20062024-112250

Δηλώσεις έκανε και στο #ΤοPrwino ο Θέμης Αδαμαντίδης σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, και όσα είπε προκαλούν αίσθηση.

O Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε τα εξής: «Ο κος Λύτρας, επειδή τον ξέρω, είναι ένας καλός άνθρωπος. Πιστεύω ότι έγινε κάτι που δεν το ήθελε πραγματικά. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη, έχουν και παιδί μαζί και ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να έχει συμβεί, οι δυο τους γνωρίζουν περισσότερο. Καμιά φορά το πάθος σε οδηγεί να βγεις εκτός ελέγχου. Είναι μια κακιά στιγμή. Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες. Ελπίζω να τελειώσει αίσια».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Αυτές οι καταστάσεις είναι στενάχωρες, αλλά και αυτές οι δηλώσεις είναι στενάχωρες. Εγώ θα σε συμβούλευα με αγάπη, άστο μη μιλάς γι’ αυτά τα θέματα. Δεν μπορούμε να δικαιολογούμε αυτές τις συμπεριφορές. Τι πάει να πει κακιά στιγμή»;

«Στο τέλος της ημέρας τι να περιμένεις από τον Αδαμαντίδη; Έχουμε δει εικόνες, έχουμε καταλάβει προς τα πού κινείται», ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Δειτε Επισης

Γιώργος Λιβάνης για Ανδρομάχη: «Αν με ρωτούσες πέρσι, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να συμβεί όλο αυτό»
Γεράσιμος Γεννατάς: «H λογική ηττάται πάντα μέσα μου κατά κράτος. Οι συνέπειες είναι πάντα καταστροφικές»
Το φιλί της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στον σύζυγό της για την επέτειό τους: «Μέχρι το τέλος του κόσμου αγάπη μου»
Άννα Σταθάκη για Δημήτρη Σταρόβα: «Θα επανέλθει να σας τα πει όλα. Πάνω από όλα η υγεία & η ηρεμία του»
Αθηνά Αφαλίδου: «Κάποια αστεία τα έγραφα μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά στα 90 σου; Συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια…;»
O Αντρέας Γεωργίου ποζάρει για πρώτη φορά δίπλα στην κούκλα πεθερά του
Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»