H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο

Προσπάθησε να πάρει την χαρά της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της βράβευση, μέσα από τα χέρια της, για να... συζητηθεί; «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω - Θα ήταν υποκρισία να ενθουσιαστώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αθηναΐς Νέγκα βράβευσε στα χθεσινά #MadVMA 2024 την Μαρίνα Σάττι, ωστόσο η συνάντηση των δύο γυναικών ήταν ιδιαίτερα αμήχανη, όταν η δημοσιογράφος κάλεσε την τραγουδίστρια στη σκηνή… με μια χωρίς λόγο, μπηχτή, προφανώς για να συζητηθεί.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια απομακρύνθηκε από δίπλα της και οι δυο γυναίκες δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα.

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για εκείνη αφού έμαθε και κέρδισε πολλά πράγματα, ενώ κάποια άλλα έχασε, εννοώντας τον χαμό του πατέρα της.

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε η Μαρίνα Σάττι.

H Ελένη Χατζίδου σχολίασε στο #StarBreakfast το άβολο σκηνικό στα Mad Vma 2024 με την σπόντα της Αθηναΐδας Νέγκα στο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι.

Η Ελένη Χατζίδου είπε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα Σάττι. Η αδιαφορία της ίσως ήταν καλύτερη. Πολύ άβολο κι αμήχανο. Δεν έκοψε λίγο τη φόρα του κόσμου αυτό που είπε η Αθηναΐς; Επαναφέρει ένα πράγμα που έχει αμαυρώσει όλο το θέμα της Eurovision. Σε καλούν να κάνεις κάτι, βλέπεις στα ονόματα τη Μαρίνα Σάττι, αλλά δεν ξέρει αν κερδίσει. Μπορείς να πεις παιδιά έχω εκφραστεί αντίθετα στις πεποιθήσεις της Μαρίνας κι επειδή είναι υποψήφια, δεν θα ήθελα να το δώσω. Σε ευχαριστώ πολύ με τιμάτε κι αν θέλετε να μου δώσετε μία άλλη κατηγορία και τέλος. Τι ήταν αυτό τώρα;».

Και πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου: «Εκείνη τη στιγμή παίρνεις το βραβείο σου. Όσοι έχουν διαφωνήσει έχουν διαφωνήσει κι όσοι έχουν συμφωνήσει το ίδιο. Είναι μια άλλη στιγμή.»

Τα όσα είπε η Αθηναΐδα Νέγκα, την ώρα που βράβευσε την Μαρίνα Σάττι σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Πέμπτης 20/6.

«Είθισται όταν κάποιος βραβεύει τον τραγουδιστή να τον αγκαλιάσει και να πει κι έναν καλό λόγο για τον άνθρωπο που δίνει το βραβείο. Εδώ μετά η Μαρίνα Σάττι δεν είπε τίποτα και μετά της γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Είναι η βραδιά της μουσικής. Δεν είμαστε εμείς οι απονεμητές το θέμα αλλά ο καλλιτέχνης που βραβεύεται. Δεν κατάλαβα γιατί το έκανε αυτό και την έκανε να έρθει σε δύσκολη θέση. Εγώ δεν το εξέλαβα σαν χιούμορ. Ξέρει πολύ καλά σε ποιον θα δώσει το βραβείο, ας πει ότι δεν το δίνει εκεί", σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. "Θα μπορούσε να αρνηθεί, ήταν λάθος».

Τα ονόματα «Σάττι» και «Νέγκα» βρίσκονται στα trends του Twitter, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του #Action24 να ξεκαθαρίζει τη... θέση της.

«Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα στο Χ.

«Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε για αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;» της έγραψε ένας follower με τη δημοσιογράφο να απαντάει:

«Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».

Η θέση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά τη χθεσινή δήλωσή της κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Μαρίνας Σάττι στα #MadVMA στο #PrwinoSousou

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν γνώριζε το νικητή του βραβείου εκ των προτέρων: «Την ίδια μέρα έμαθα ότι νικήτρια είναι η Μαρίνα Σάττι, την οποία εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Μάλιστα, κάποιες φορές που έχει ζητηθεί συμβουλευτικά η άποψή μου για τη διοργάνωση συναυλιών ή event, την έχω προτείνει».

Και συνέχισε: «Ανεξαρτήτως με αυτό, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της. Από τη φύση μου είμαι έτσι ως άνθρωπος. Οπότε σκέφτηκα, “θα της δώσω το βραβείο αλλά θα πω ότι διαφωνώ μαζί της”. Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έχει γίνει κανένας χαμός. Ο πλανήτης συνεχίζει να γυρίζει, υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα στην επικαιρότητα».

Δειτε Επισης

Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
H πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με πρωταγωνιστή τον κούκλο νέο της σύντροφο!
Ερωτευμένη με 35χρονο επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου;
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»
Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying και body shaming για τον σωματότυπο μου και τα κιλά μου»
Έλλη Κοκκίνου: «Έβαλε φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε δισκογραφική εταιρεία να με βάλει στο συρτάρι»
#SurvivorGR: To outsider του μεγάλου τελικού είναι ο άξιος νικητής! Ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε την δόξα & τις 100.000!
#FindMeFalling: Κυκλοφόρησε το trailer της πρώτης κυπριακής ταινίας του #Netflix
Η Μαρίνα Σάττι στη νέα κριτική επιτροπή του #TheVoiceGR - Λαλαλα λαλαλα!