Σταματίνα Τσιμτσιλή: «O Απόστολος Λύτρας δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης»

Η σύζυγος του δικηγόρου Θέμη Σοφού που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγόπουλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, τοποθετήθηκε δημόσια - Γιώργος Λιάγκας, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου κατά του Αποστόλου Λύτρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης, ο Απόστολος Λύτρας αναχώρησε από τα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα, για να οδηγηθεί στην Ευελπίδων και στον εισαγγελέα. Η Γιώτα Κηπουρού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή #HappyDay για να μεταδώσει όλες τις νέες εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε μάλιστα να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με τη στάση του Απόστολου Λύτρα, λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Εμένα μου κάνει εντύπωση στον κ. Λύτρα, ενώ αρχικά λέει ότι είναι μετανιωμένος και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη, λέει “εντάξει μη φτάσουμε και στην άλλη πλευρά”. Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τρία παιδιά, τα οποία πρέπει να σεβαστούμε και αυτά έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην επόμενη μέρα, να μη διαταραχτεί η ψυχολογία τους. Δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει το μέγεθος της κακοποίησης».

«Έχεις προβεί σε μια τέτοια πράξη, δεν πρέπει να δείχνεις μετανιωμένος και πιο ουσιαστικά;» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το θέμα του Απόστολου Λύτρα ξεκίνησε και σήμερα #ΤοPrwino ο Γιώργος Λιάγκας.

Αφού προβλήθηκαν τα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος, όταν πήγε να παραδοθεί στο Α.Τ Παλλήνης, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση, επισημαίνοντας ότι σε ανθρώπινο επίπεδο τον λυπάται.

«Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη, θα τιμωρηθεί και είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις. Κοιτάχτε πώς τα φέρνει η ζωή! Εκεί που βγαίνεις στα κανάλια και χρησιμοποιείς τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους… Πού οι εκπομπές έβαλαν κατά των τριών παιδιών του κ. Λύτρα και λέει ότι δεν τα προστατεύουμε;

Δε θα πω το απλό επιχείρημα, ότι αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά… Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Τι μπορούμε να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε; (…) Ό,τι μήνυμα και να είδε -γιατί από χθες κυκλοφορεί αυτό- δικαιολογεί τέτοια βίαιη κι απαράδεκτη συμπεριφορά; Ο Σοφός είπε χθες ότι τη χτύπησε 30 φορές. Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δε θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα τον αντίπαλό του».

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση, με αφορμή την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες, επεσήμανε ότι όλη η προσοχή του κόσμου πρέπει να δοθεί στο θύμα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ακουστεί η ψυχική ανθεκτικότητα της 37χρονης δικηγόρου.

Πιο συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στο Instagram: «Για ακόμα μια φορά εστιάζουμε στον θύτη. Τι είπε, πού πήγε, τι έκανε, εάν καταστρέφεται. Ενώ η προσοχή όλη θα έπρεπε να είναι στο θύμα (και στα λοιπά θύματα). Όχι όμως με πρόθεση εύπεπτου κουτσομπολιού, αλλά με ορμή την ενσυναίσθηση. Και να ακουστεί και λίγο η ψυχική ανθεκτικότητα της γυναίκας αυτής. 

Γιατί έχει δύναμη. Σαν αυτή που πρέπει να αποκτήσουν και άλλες, που ενώ είναι στη θέση της, συνεχίζουν να “πέφτουν” από τις σκάλες, γιατί δεν έχουν δύναμη να τις ανέβουν και δεν ξέρουν πώς και πού να την αποκτήσουν. Η ψυχική ανθεκτικότητα είναι το μεγαλύτερο όπλο ενάντια σε κάθε μορφή βίας». 

ELEONORA

Κατά του Απόστολου Λύτρα στράφηκε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα μηνύματα που αντάλλαξε ο γνωστός ποινικολόγος με συνεργάτες του για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και την αναφορά που έγινε για τηλεοπτικές εκπομπές. Η παρουσιάστρια ξέσπασε λέγοντας πως μέσα από τις εκπομπές αναδείχθηκε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Στέκομαι στα κανάλια κι ότι για όλα φταίνε τα κανάλια κι είναι τραγικό να το ακούς από… Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει κάνει καριέρα από τα κανάλια κι έφτασε στην κορυφή από τα κανάλια. Επίσης… σχολιάστε εσείς γιατί θα πω κάτι πολύ βαρύ. Θα πω κάτι πολύ βαρύ! Να πω πάντως ότι τη βρώμα αυτή τα κανάλια την έβγαλαν στον αέρα» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου για όσα έγραφε συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα.

kainourgiou-2

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»