#MadVMA 2024: Τα φαντασμαγορικά live act, οι ανατρεπτικές συνεργασίες, oι συγκινητικές βραβεύσεις & ο Mahmood!

#MadVMA 2024: Highlight τα δάκρυα της Ελένης Φουρέιρα, η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή και της Κατερίνας Λιόλιου στις κακοποιημένες γυναίκες! Συγκλόνισε ο ΖΑF για το bullying που βίωσε! Η αποθέωση της Μαρίνας Σάττι και η τιμητική διάκριση της Έλενας Παπαρίζου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυτό που περιμένει κανείς να δει στη σκηνή του μουσικού θεσμού που φέτος γίνεται για 21η φορά, είναι λάμψη και φυσικά πολλή μουσική, τραγούδι και χορός. Και έτσι ακριβώς έγινε και η έναρξη! 

Η ψυχή των Mad VMA, ο Θέμης Γεωργαντάς, όπως κάθε χρόνο, υποδέχτηκε το κοινό που έσπευσε να απολαύσει τη βραδιά και μάλιστα ήταν πολύ... λαμπερός αφού φορούσε χρυσό κοστούμι.

Όλα αυτά βέβαια για τις ανάγκες της πρώτης εμφάνισής του on stage που έγινε πολύ δυναμικά, με τον ίδιο να «τσαλακώνεται» όσο δεν πάει αφού φορούσε και μία περούκα... αφάνα!

Φυσικά προκάλεσε το γέλιο όλων, με τον ίδιο να καλωσορίζει πολύ θερμά τους θεατές σε αυτό το φαντασμαγορικό σόου.

To ανατρεπτικό intro των Mad VMA 24 με τον Θέμη, Silia, Lava, Ropex

Οι νικητές των Mad Video Music Awards 2024 απο τη ΔΕΗ

Αναλυτικά η βραδιά!

H Aναστασία κέρδισε το Καλύτερο Αlbum για το 2024!

Η Έβελιν Καζαντζόγλου στη συνέχεια παρέδωσε στην Αναστασία και το βραβείο για το καλύτερο χορευτικό ελληνικό τραγούδι.

To Live act της

Αμέσως μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στη σκηνή για την απονομή στην κατηγορία Best Performer

Αμέσως μετά, ανακοίνωσε τον νικητή που δεν ήταν άλλη από την απαστράπτουσα Ελένη Φουρέιρα:

Η pop Queen η οποία συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στα μουσικά βραβεία, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν κατά την βράβευσή της το κοινό ξεσήκωσε με τα χειροκροτήματά του το κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

«Απίστευτο, ε δεν θέλω να κλάψω και φέτος ρε παιδιά…» είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα κατά την βράβευσή της στα MAD VMA 2024.

Συνέχεια είχε η απονομή του καλύτερου ντουέτου, βραβείο που κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Apon.

Ένα υπέροχο διάλειμμα με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φουρέιρα εκτυλίχθηκε στη συνέχεια on stage

Η Μαρία Σολωμού πήρε τη σκυτάλη για να παραδώσει το βραβείου καλύτερου Urban καλλιτέχνη.

Το βραβείο κατέκτησε ο Rack!

H Kατερίνα Καινούργιου παρουσίασε το βραβείο για τον καλύτερο Λαϊκό καλλιτέχνη της χρονιάς.

Το βραβείο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος έδειξε να έχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο ενώ η όμορφη παρουσιάστρια έλαμπε στο μίνι φόρεμα που επέλεξε για τη περίσταση

Αφιερώνοντας το βραβείο του σε όλα τα παιδιά που κυνηγούν τα όνειρά τους ανέβηκε στη σκηνή για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος εκτός από το βραβείο καλύτερου λαϊκού καλλιτέχνη κέρδισε και αυτό του καλύτερου ποπ καλλιτέχνη.

Ακολούθησε ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες του

Η συνέχεια εξέπληξε πολλούς καθώς η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση on stage με μακριά... γοργονέ wet look μαλλιά. Η παρουσιάστρια απένειμε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού που πήρε στα χέρια του ο Γιώργος Σαμπάνης για το τραγούδι «Μόνο για σένα»

Το βραβείο για το καλύτερο dance κομμάτι πήγε στη Μαρίνα Σάττι η οποία αποθεώθηκε από το κοινό που τραγούδησε το Zari.

Την απονομή έκανε η Αθηναΐς Νέγκα. Λίγο πριν της δώσει το βραβείο στην κατηγορία «Καλλιτέχνης POP» πέταξε ένα… «καρφί» για τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη τύπου της Eurovision, όταν εκείνη χασμουρήθηκε.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η Αθηναϊς Νέγκα και κάλεσε στη σκηνή τη Μαρίνα Σάττι.

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι, μετά την κατάκτηση του βραβείου της ανέβηκε επί σκηνής και για performance ξεσηκώνοντας το πλήθος

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στην οποία απονεμήθηκε από τον Φωκά Ευαγγελινό, παρουσία του Θέμη Γεωργαντά τιμητικό βραβείο.

Μάλιστα, υπό τους ήχους του My Number One, η Έλενα ζήτησε από Φωκά και Θέμη να χορέψουν μαζί τη γνωστή χορογραφία του κομματιού που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στη Eurovision το 2005!

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε και λίγο αργότερα με άλλα ρούχα για ένα μοναδικό act on stage

Έλενα Παπαρίζου & Γιώργος Σαμπάνης ντουέτο

Το Live act της

H εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ακολούθησε η απονομή της Δέσποινας Βανδή ως καλύτερη καλλιτέχνη ποπ-λαϊκού ρεπερτορίου.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή των MAD VMA 2024 για να παραλάβει το βραβείο της και έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Η τραγουδίστρια τόνισε την απόφασή που πήραν με τον Αντώνη Ρέμο να κάνουν δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη σε δομές που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

«Καμία ανοχή στη βία. Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική, που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο, αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές που στηρίζουν κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά. Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά.

Με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο. Γιατί ισότητα φύλων δεν υπάρχει, όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ο ZAF λίγα λεπτά αφού παρέλαβε το βραβείο του για την «Καλύτερη μπαλάντα» και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, αποκάλυψε τις τραυματικές του εμπειρίες μιλώντας για το bullying που είχε δεχθεί και την δύσκολη παιδική του ηλικία.

Για τη σωματική και ψυχική βία που βίωσε διέξοδός του ήταν η μουσική

«Μεγάλωσα σε ένα νοικοκυριό που τα προβλήματα των γονέων και των ανθρώπων γύρω μας ήταν πολύ πιο σημαντικά από τα δικά μου, γι’ αυτό και αναγκάστηκα σαν παιδί να μην μοιράζομαι τα προβλήματα μου και τα άγχη μου.

Οπότε δεν έλεγα ποτέ, για ποιον λόγο γυρνούσα τα μεσημέρια από το σχολείο με δάκρυα στα μάτια και δεν έλεγα ποτέ για πιο λόγο συνέβαινε, ό,τι συνέβαινε, δεν είπα σε κανέναν για τον εκφοβισμό, για το bullying, για τη σωματική και ψυχική βία. Γυρνούσα σπίτι μου, έβαζα τα ακουστικά μου και χανόμουν σε έναν μαγικό κόσμο. Μόνος μου, με τη μουσική μου. Κι εκεί ένιωθα ασφαλής. Ένιωθα πανέμορφα σε έναν κόσμο φτιαγμένο από εμένα για μένα».

To performance του Zaf

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνέχεια παρέδωσε στην Κατερίνα Λιόλιου το βραβείο για το καλύτερο μοντέρνο λαϊκό τραγούδι

H Kατερίνα Λιόλιου αφιέρωσε το βραβείο της σε όλες τις γυναίκες ελπίζοντας σε ένα καλύτερο κόσμο!

Οπως είπε η ίδια, «τις γυναίκες δεν πρέπει να τις ξεχνάμε αλλά να τις αγαπάμε να τις σεβόμαστε και να τις φροντίζουμε ενώ κλείνοντας ευχήθηκε ο κόσμος μας να γίνει λίγο καλύτερος».

Kατερίνα Λιόλιου και Πέτρος Ιακωβίδης σε ανατρεπτικό ντουέττο

Το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη απένειμαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Έλενα Κώνστα. Νικητής της κατηγορίας ο Sicario.

Ίσως.. από τον Sicario

Amore mio.. από Διονύση Σχοινά και Kings

H εμφάνιση της Josephine και Ivan Greco

Στο stage o Stan και ο Fy

O Θάνος Κιούσης απένειμε το βραβείο για το καλύτερο dance video το οποίο παρέλαβε ο Tranos

Στο stage ανέβηκε στη συνέχεια η Ιλένια Ουίλιαμς η οποία απένειμε το βραβείο καλύτερου urban κομματιού το οποίο και παρέλαβε η Lila

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Αντώνης Δημητριάδης παρέδωσαν το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς digital το οποίο κέρδισαν η Lila με τον Rack για το τραγούδι De Ja Vu.

Η Μαρίνα Σπανού κέρδισε βραβείο στην κατηγορία viral κομμάτι. Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε το κοινό από γιγαντοθόνη σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρουσίασε τη νέα κατηγορία βραβείου «Viral hero» που κέρδισε ο Fipster.

Τελευταία απονομή αυτή για το βίντεο της χρονιάς που κέρδισαν οι Melisses. Την απονομή έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου όμως έλειπε ο frontman του συγκροτήματος, ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος έπρεπε να βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας που βασίζεται στη ζωή του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο Mahmood ανέβηκε στη σκηνή των Mad VMA 2024! Ο Ιταλός τραγουδιστής που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήταν ο super special guest της βραδιάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει από τον Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, εμφανίστηκε στο μουσικό σόου, που κλείνει φέτος 21 χρόνια.

Ο Mahmood είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του το 2019, με το τραγούδι «Soldi» το οποίο τραγούδησε και στη σκηνή των Mad VMA, μαζί με το κομμάτι Tuta Gold. Όπως ήταν αναμενόμενο, μάγεψε το κοινό με τη φωνή του!

Το φινάλε ήταν υπόθεση της Δέσποινας Βανδή που μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη ερμήνευσαν την «Πανσέληνο», ενθουσιάζοντας τους θεατές.

Δειτε Επισης

Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
Βραβεία Ίρις 2024: Οι μεγάλοι νικητές και οι παρουσίες στην τελετή απονομής στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
H πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με πρωταγωνιστή τον κούκλο νέο της σύντροφο!
Ερωτευμένη με 35χρονο επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου;
Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying και body shaming για τον σωματότυπο μου και τα κιλά μου»
Έλλη Κοκκίνου: «Έβαλε φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε δισκογραφική εταιρεία να με βάλει στο συρτάρι»
Η αποκάλυψη της Μαλού για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί: «Δε μπορείς να το ελέγξεις με αγωγή»
Αλέξης Κούγιας για Γιώργο Λιάγκα: «Tον αποκάλεσα σίχαμα και ζήτησα να απολυθεί.. Έχω μετανιώσει»
Δημήτρης Κόκοτας: «Είχε πάντα τις επιπλοκές του από την αρχή, τις πολέμησε σιγά-σιγά. Θα παραμείνει εκεί»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του