Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Έχω πάει στον Άρειο Πάγο, τελείωσα κι από εκεί και περιμένω την απόφαση»

«Από τη στιγμή που κέρδισα το δεύτερο δικαστήριο, ναι, γι' αυτό και δεν είχα κάποιες προτάσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στην ελληνική εφημερίδα #OnTime Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που συμμετείχε προκειμένου να λάβει τα συγγενικά δικαιώματα από την δημοφιλή σειρά του Νίκου Φώσκολου, #Λάμψη.

Είχες μεγάλη δημοσιότητα με τη «Λάμψη» και ήσουν από τους πρώτους που κινήθηκαν δικαστικά για να πάρουν τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Ναι. Αυτό το έκανα για τα δικά μου πιστεύω. Δεν θα με εμπόδιζε κάποιος να κάνω αυτό που εγώ έχω στο κεφάλι μου. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι σε αυτή την ιστορία έχω δίκιο. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο, κέρδισα πρωτόδικα δύο δικαστήρια. Έχω πάει στον Άρειο Πάγο, τελείωσα κι από εκεί και περιμένω την απόφαση. Δεν θα σταματήσω εκεί. Θα πάω και στο εξωτερικό, Το έχω πει ότι δεν σταματάω.

Είναι κάτι που είναι νόμος κι επειδή εγώ υπηρετώ τους νόμους του ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαιτώ να με σέβεται το κράτος. Στο εξωτερικό οι ηθοποιοί που έχουν παίξει σε σειρές όπως το «Τόλμη και Γοητεία» ζουν από τα συγγενικά δικαιώματα. Άρα, Στην Ελλάδα γιατί να μη γίνεται αυτό;

Με το που άρχισες να παλεύεις δικαστικά αυτό το θέμα, σαν να κόπηκε το… νήμα της καριέρας σου στην τηλεόραση. Πιστεύεις ότι κάποιοι σε κυνήγησαν στην τηλεόραση γι’ αυτά σου τα πιστεύω;

Νιώθω ότι από τη στιγμή που κέρδισα το δεύτερο δικαστήριο, ναι, γι’ αυτό και δεν είχα κάποιες προτάσεις. Ήμουν από τους λίγους ηθοποιούς της «Λάμψης» που έκανα δουλειές μέχρι το 2008, που κέρδισα το πρώτο δικαστήριο. Από κει και πέρα, σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο μου! Επομένως, δεν είναι κάτι άλλο, αυτό είναι.

Νομίζω ότι δεν συμφέρει κανέναν να κάτσει να πληρώσει τον κακομοίρη τον ηθοποιό. Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι, επειδή κατάλαβα πολύ γρήγορα κάποια πράγματα από πλευράς ηθοποιών και ότι δεν υποστηρίζουν την όλη ιστορία τους, κάνω κι άλλες δουλειές στη ζωή μου. Δεν κάθομαι στο σπίτι μου να κλαίω τη μοίρα μου και να λέω «ξέρεις κάτι, εγώ είμαι ηθοποιός και δεν ξέρω να κάνω ή δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο». Όχι, να δουλέψεις. Μάθε κάτι άλλο. Όπως έμαθε πολύς κόσμος.

gEo.PiT-19-797x1024

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη