Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανoύ μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο

«Έπεσαν κάποια τηλέφωνο με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο αφού το Survivor μπήκε στην τελική ευθεία και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα του #StarBreakfast

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live το αγώνισμα. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω».

Όσον αφορά τα σενάρια για την παρουσίαση του Exathlon, τα διέψευσε.

Και τόνισε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το My Man Can, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα»!

Και ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε: «Έπεσαν κάποια τηλέφωνο με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη».

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor, το Voice, αλλά και γενικά τη συνεργασία του με την Acun Medya, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον αέρα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, πάντα αιχμηρός στις δηλώσεις του, σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης και τόνισε πως αν ήταν ο ίδιος στη θέση του Acun Ilicali, θα άλλαζε τα πάντα στο Survivor, ακόμα και τον… παρουσιαστή!

«Είναι ένας άνθρωπος που του πιστώθηκε η επιτυχία του Survivor τα πρώτα χρόνια που το έκανε και δεν του πιστώνεται η αποτυχία του Survivor και αυτό είναι μεγάλη τύχη και προσόν για έναν παρουσιαστή. Αδιαμφισβήτητα είναι πολύ καλός παρουσιαστής για τέτοια προγράμματα ο Γιώργος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε τα Survivor του 40% και πλέον τα Survivor του 7%. Όταν κάνει 40% ένα πρόγραμμα είναι ο καλύτερος παρουσιαστής στην Ελλάδα ο Λιανός και όταν κάνει 7% να είναι ο χειρότερος; Είναι ο ίδιος, είναι ή καλός ή κακός; Αν λέμε ότι ήταν καλός στο 40%, να λέμε ότι ήταν κακός και στο 7%, είναι δίκαιο αυτό; Όχι!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα, και τον παρουσιαστή. Αν ήμουν Acun, θα έβαζα τον Λιανό  σε άλλο πρότζεκτ μου. Θα τον έβαζα στο Exathlon, να τον «ξεκουράσω». Στο πρόγραμμα που κάνει 7%, τα αλλάζεις όλα, δεν αφήνεις τίποτα ίδιο. Στο πρόγραμμα που κάνει 7% και σου φωνάζει «βαρέθηκα», τους αλλάζεις όλους. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ή ξεκουράζεις το ίδιο για κάνα δυο χρόνια».

Δειτε Επισης

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Παγκόσμια θλίψη... Έφυγε η σπουδαία ηθοποιός Maggie Smith
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social