Συνελήφθη o Justin Timberlake - Oι φωτογραφίες του στο Δικαστήριο με χειροπέδες

Αρνήθηκε τρεις φορές να κάνει αλκοτέστ πριν τη σύλληψή του - Ο superstar αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, με την επόμενη δίκη να ορίζεται για τις 26 Ιουλίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου ο Justin Timberlake καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα ο 43χρονος τραγουδιστής οδηγούσε μεθυσμένος στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης.

Ρεπορτάζ της #DailyMail αναφέρει ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε βγει για φαγητό με φίλους και τον σταμάτησε η τροχαία λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφού αποχώρησε από την παρέα.

«Ο Justin Timberlake είχε βγει για φαγητό με φίλους και έξω από το εστιατόριο υπήρχαν περιπολικά, όπως συμβαίνει τα περισσότερα βράδια. Ψάχνουν για άτομα που φεύγουν μετά τα μεσάνυχτα και μπορεί να έχουν πιει», ανέφερε πηγή στη #DailyMail

«Ο Justin Timberlake έφυγε στις 12:30 π.μ. και τον σταμάτησαν αμέσως μόλις αποχώρησε. Δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν υπήρξε ένταση στο σημείο», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο για την στιγμή που η αστυνομία σταμάτησε τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του #ABCNews, o superstar αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, με την επόμενη δίκη να ορίζεται για τις 26 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το #ΤΜΖ, ο Justin Timberlake είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο τραγουδιστής αγνόησε μια πινακίδα STOP. Όταν η αστυνομία τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε και στο σημείο μετέβησαν φίλοι του που παρακάλεσαν τις Αρχές να τον αφήσουν να φύγει. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ - Ισχυρίστηκε πως ήπιε ένα μόνο ποτό

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στην #PageSix, ο τραγουδιστής φαινόταν «από χιλιόμετρα» ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς τα μάτια του γυάλιζαν και η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ.

«Βεβαιώθηκα ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν, ενώ όταν μου μίλησε αναδύθηκε από την αναπνοή του μια μυρωδιά αλκοόλ. Η ομιλία του ήταν αργή, ασταθής και απέτυχε σε όλα τα αλκοτέστ», αναφέρει αστυνομικός.

Ο ίδιος ωστόσο, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ είπε ψέματα πως ήπιε μόνο «ένα ποτήρι Martini και ακολούθησε τους φίλους του στο σπίτι τους».

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφορούν δύο παραβάσεις. Αρχικά, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε σε πινακίδα STOP και επιπλέον, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, ο Justin Timberlake αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, τρεις φορές συνολικά. «Όχι δεν θα κάνω κανένα τεστ», φέρεται να είπε, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Ο 43χρονος έχει δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, ακολουθούμενες από εμφανίσεις στο Madison Square Garden στη Νέας Υόρκη τις επόμενες ημέρες.

Σε εμφάνισή του στο podcast «Oprah's Master Class» το 2023, ο Justin Timberlake είχε παραδεχτεί ότι κάποια στιγμή στη ζωή του βασιζόταν στο αλκοόλ ως τρόπο να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της φήμης και της επιτυχίας και έπινε υπερβολικά πολύ.

Αναγνωρίζοντας ότι χρειαζόταν βοήθεια, πήρε τη γενναία απόφαση όπως είχε πει τότε, να αναζητήσει θεραπεία και να βάλει τέλος στις καταστροφικές συνήθειές του. Ο Justin Timberlake είχε τονίσει τότε πως η σύζυγός του, Τζέσικα Μπίελ, τον είχε στηρίξει κατά τη διάρκεια της δύσκολης εκείνης περιόδου.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη