Άγριο ξέσπασμα κατά Ζήνας Κουτσελίνη - Παλιοσπύρου, Αρναούτη, Παυλίδου κ.α. δημόσια εναντίον της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είχε πει ότι πήγα στο δικαστήριο για να κάνω show» - Μίνα Αρναούτη: «Ήμουν ανήμπορη στο κρεβάτι και μου έχτιζε ένα κακό προφίλ, τη σιχαίνομαι» - Σοφία Παυλίδου: «Ήμουν με μελανιές και εκείνη έκανε αγιογραφία στον δικό μου θύτη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οργή στο διαδίκτυο για τη Ζήνα Κουτσελίνη μετά τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό κατά της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε πως «η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό», προκαλώντας το θυμό του δημοσιογράφου της εκπομπής της, Δημήτρη Μαρέδη.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;» ήταν η χαρακτηριστική ερώτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη προς το πάνελ, με τον Δημήτρη Μαρέδη να σημειώνει σε έντονο ύφος: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Ρούλα Κορομηλά, Light, Κατερίνα Καινούργιου, Φωτεινή Πετρογιάννη, Βαγγέλης Περρής, Σταματίνα Τσιμτσιλή & Γιώργος Λιάγκας τοποθετούνται δημόσια - Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε συγγνώμη, εκείνη όχι. Δείτε όσα είπαν ΕΔΩ

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις στην εκπομπή της, #ΑλήθειεςμετηΖήνα, για τον Απόστολο Λύτρα και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη μετά από αυτές, η παρουσιάστρια θέλησε σήμερα 18/6 να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της, θέλησε να πει δύο λόγια, καθώς το βίντεο με την ίδια να μιλά χθες για την υπόθεση Λύτρα, έχει γίνει viral και σίγουρα όχι για καλό λόγο.

«Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις.

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό δε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί... Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά. Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε:

«Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές στον πατέρα μου. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Μη μου χρεώνετε λοιπόν πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στην δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Ξεκινώντας η εκπομπή είπα αυτά. Δείτε σας παρακαλώ όλη την εκπομπή για μια ώρα και αν συνεχίσετε να με κατηγορείται εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα ζητήσω συγνώμη. Όμως ήμουν ξεκάθαρη σε όλα αυτά τα ζητήματα. Λυπάμαι πολύ αν νιώσατε ότι σας προσβάλλω. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά. Όταν πήγαμε σε διαφημίσεις χθες το είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτό θα παρεξηγηθεί. Το έχω δει και σε άλλους να αποκόβεται μια φράση. Στεναχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις ενώ δεν το έχουν δει όλο, ενώ άλλοι με ταγκάρουν και λένε διάφορα για την ζωή μου».

Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα που καταστρέφεται αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 18/6 στην εκπομπή #SuperΚατερίνα. 

Τότε, τον λόγο πήρε η καλεσμένη της εκπομπής της, Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία αποκάλυψε πως και στη δική της περίπτωση η Ζήνα Κουτσελίνη είχε κάνει ένα εξαιρετικά άστοχο σχόλιο.

«Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό και δεν ξέρω τους λόγους. Της το έχω μεταφέρει και γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές.»

Δείτε το βίντεο στο 00:50 ΕΔΩ

Untitled

Με αφορμή τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη «για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα που καταστρέφεται» και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε εις βάρος της.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη το 2016 αναφέρθηκε στον τρόπο που είχε διαχειριστεί η Ζήνα Κουτσελίνη την υπόθεση του δυστυχήματος, αλλά και τα ρεπορτάζ που έκανε για την ίδια, τη στιγμή που έδινε τη δική της μάχη στο νοσοκομείο.

Σου θυμίζουμε ότι ο Απόστολος Λύτρας είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι κ αυτήν και τον Γουμενίδη».

Στη συνέχεια, οι followers της την ενθάρρυναν να συνεχίσει κι εκείνη έγραψε:

«Και η Ρούλα Κουσκουρή… Αν σας εξηγούσα πόσο εκμεταλλεύτηκαν και δεν σεβάστηκαν την κατάστασή μου, θα βρίζατε χειρότερα! Ενώ ήξεραν την αλήθεια, έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Όμοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα…».

Untitled

Η ομάδα «Υπέροχες Γυναίκες» στα social media έκανε ανάρτηση με τη δήλωση της παρουσιάστριας του Star αλλά και τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Αλέξη Κούγια για τον Απόστολο Λύτρα.

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αναφέρθηκε στη δική της επίθεση ξυλοδαρμού μετά την καταγγελία της κατά του συναδέλφου της, Μάνου Παπαγιάννη.

«Η εν λόγω κυρία είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της και τον δικό μου θύτη τότε που με είχε χτυπήσει και του έκανε αγιογραφία…ενώ εγώ ήμουν σπίτι με τις μελανιές και τους πόνους που είχα αποκτήσει από την επίθεση του… Νόμιζα πως είχε μετακινηθεί …αλλά βλέπω πως πάλι είναι με το μέρος του θύτη…» έγραψε κάτω από την ανάρτηση η Σοφία Παυλίδου αναφερόμενη στη στάση που είχε κρατήσει η δημοσιογράφος του Star στη δική της υπόθεση.

Untitled

«Χείμαρρος» ήταν στον λόγο της και η Αναστασία Γιάμαλη το βράδυ της Τρίτης 18/6 μέσα από τον αέρα του Kontra Channel κατά του Αλέξη Κούγια και της Ζήνας Κουτσελίνη για τη στάση που έχουν κρατήσει στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και της δημόσιες τοποθετήσεις τους.

«Πίσω από κλειστές πόρτες, στις λιγότερο λαμπερές γειτονιές, γυναίκες της διπλανής πόρτας που δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με την οικογενειακή τους ευτυχία ή την επαγγελματική τους επιτυχία, κακοποιούνται και δεν πηγαίνουν ποτέ σε κάποια κλινική παρά μόνο όταν είναι αργά…» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Σε καμία περίπτωση αυτές οι κακοποιητικές, εγκληματικές συμπεριφορές που δε γνωρίζουν τάξη, εθνικότητα ή θρησκεία, δε μπορούν να χαρακτηρίζονται αντρίκιες αν τις παραδεχτούν οι δράστες, όπως ισχυρίστηκε σήμερα γνωστός ποινικολόγος. Στερεότυπα που θέλουν αυτή τη μάτσο συμπεριφορά ανδρών που δεν κλαίνε, των ανδρών που παραδέχονται το λάθος τους, και αφού το παραδέχτηκαν δε πρέπει να υπάρξουν συνέπειες γιατί έριξαν τα μούτρα τους. 

Των ανδρών που θα κάνουν το κέφι τους γιατί φέρνουν τα λεφτά στο σπίτι. Ήταν ασκούμενή του, είπε μάλιστα ο ίδιος. Και από την άλλη, των ανδρών που αν είναι γκέι δε δικαιούνται να μιλούν, όπως είπε για τον κύριο Κασσελάκη, είναι στερεότυπα για τις ελληνικές ταινίες του 60, όχι για σήμερα. Νιώθω πραγματικά ανακούφιση που η συγκεκριμένη γυναίκα επέζησε της ακραίας έμφυλης βίας που υπέστη γιατί πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και γιατί μετά, ως δικηγόρος εκφράστηκε με τρόπο άρτιο και στοιχειοθέτησε την ανάγκη προστασίας της.

Είναι άλλωστε συνήγορος στη στέγη κακοποιημένων γυναικών. Ήξερε να ζητήσει περιπολικό έξω από το σπίτι, ήξερε να ζητήσει Panic button, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες το χτύπησε για άλλο λόγο. Είναι τόσα περισσότερα εκείνα στα οποία δεν έχουν πρόσβαση άλλες πολλαπλά ευάλωτες  γυναίκες» είπε στη συνέχεια η Αναστασία Γιάμαλη.

«Και κάτι ακόμα, αρκετά με την εξωτικοποίησης της έμφυλης κακοποίησης που αναδεικνύει κάθε αιματηρή λεπτομέρεια σε μια χώρα που μετρά 34 καταγγελίες τη μέρα για ενδοοικογενειακή κακοποίηση σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.. Τίποτα το εξωτικό, τίποτα το ξένο δεν υπάρχει σε αυτή την υπόθεση. Ήταν υποχρέωση της πολιτείας να μας προσέχει και να μας στηρίζει όλες με τρόπο ισότιμο και ανάγκες σχεδιασμένες για τις περισσότερο ευάλωτες.

Τα λέω αυτά γιατί για πολλοστή φορά έχουμε μπερδευτεί στη δημόσια σφαίρα για το τι λέγεται και τι όχι και το ποια είναι η είδηση τελικά. Η είδηση δεν είναι οι καριέρες, η είδηση είναι οι ζωές και η κακοποίηση» κατέληξε.

Τη δική του άποψη στα όσα είπε χθες η Ζήνα Κουτσελίνη, σχετικά με την τοποθέτησή της για τον Απόστολο Λύτρα, εξέφρασε σήμερα δημόσια ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwno.

«Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Όταν γίνεται η στραβή, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι “έκανα λάθος”, δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι. Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Η επανόρθωσή σου, αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ που έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι. Σε παρέες χθες έλεγαν “να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 cheessburger” ούτε αυτό σου αξίζει. Δεν είναι κακό πράγμα η συγγνώμη και η συγχώρεση ακόμα μεγαλύτερο».

Ανάμεσα στις αντιδράσεις που ακολούθησαν στο διαδίκτυο και η ανάρτηση του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη:

«Ζήνα μου, τα χρόνια που εσύ σπούδαζες, δεν είχες να φας χάμπουργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα».

Ιδιαίτερα καυστική κριτική άσκησε το πρωινό της Τετάρτης (19/6) ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή το σχόλιο που έκανε εκείνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, αν και δεν ονομάτισε πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν σαφής μέσα από τον λόγο του πως αναφερόταν στην επίμαχη ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη, που κατακρίθηκε εντόνως, καθώς και στο σχόλιο περί «ανδρικής συμπεριφοράς» που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για το συγκεκριμένο περιστατικό βίας.

«Έχω ένα πρόβλημα. Αυτή τη σκάλα που έχουμε εδώ τη φοβάμαι. Μπορεί να είναι υπεύθυνη για μώλωπες, κατάγματα», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά στην αρχή του σατιρικού σκετς.

«Όλοι της έχουμε εμπιστοσύνη αυτής της σκάλας, είναι χρόνια εδώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν εσύ δεν χρησιμοποιείς σωστά τη σκάλα. Γιατί αν πάθεις κάτι σε αυτή τη σκάλα, εύκολα μπορεί να σου ζητήσει συγνώμη και όλα να τελειώσουν. Είναι μία αντρίκια συμπεριφορά εκ μέρους της σκάλας», απάντησε με νόημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θα πει συγνώμη και όλα θα τελειώσουν. Δεν μπορούμε τώρα να κατηγορούμε μία σκάλα που έχει κάνει καριέρα σκάλας. Έχει ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας και δεν έχει φτάσει πολύ ψηλά. Δεν μπορείς εσύ να την κατακρημνίσεις έτσι. Μία περίπτωση είναι αυτή, υπάρχει κι άλλη;», συνέχισε στο σχόλιό του ο παρουσιαστής.

«Τότε τι να κάνουμε; Να την κλείσουμε τη σκάλα; Ας κλείσει αυτή η είσοδος και η έξοδος, παρακαλώ. Μπορείς τώρα να φύγεις με ασφάλεια», κατέληξε στο σχόλιό του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, αν και δεν αναφέρθηκε ονομαστικά, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον τρόπο που χειρίστηκε η παρουσιάστρια το θέμα, όταν αναρωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής της εάν πλήττεται η καριέρα του κατηγορούμενου δικηγόρου.

«Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία που είναι άλλα αντ’ άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου ως παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει», τόνισε αιχμηρά ο παρουσιαστής.

«Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας το ελεύθερο στο κοινό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα υποστηρικτικά για το πρόσωπο ενός κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μπαίνει μετά μέσα και η πατριαρχία και τα αντρίκια και τα παντελονάτα. Μιλάμε για τι; Για το αυτονόητο;», επισήμανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ της εκπομπής του.

Την Τέτα Καμπουρέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou σε βραδινή της έξοδο. 

Εκεί, η Τέτα Καμπουρέλη ρωτήθηκε για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα με την ίδια να απαντά,  «Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ο κύριος Λύτρας».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να κάνει και ένα σχόλιο για την ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη, ότι η καριέρα του Απόστολου Λύτρα καταστρέφεται με αυτό που γίνεται. Η Τέτα Καμπουρέλη χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε,  «Ποσώς με ενδιαφέρει η καριέρα του καθενός. Το χέρι να είναι πιο κοντό άλλη φορά».

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»