#SurvivorGR: Κατερίνα Δαλάκα & Φάνης Μπολέτσης εξασφάλισαν από μία θέση στον Μεγάλο Τελικό

#SurvivorGR: Ντάνιελ Νούρκα, Δώρα Νικολή και Γιώργος Γκιουλέκα, θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στον ημιτελικό - Η Κατερίνα Δαλάκα ξεκαθαρίζει για τις τέσσερις συμμετοχές: «Συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην τελική ευθεία για το Γαλάτσι έχουν μπει οι παίκτες του φετινού Survivor.

Φάνης, Ντάνιελ, Δώρα, Γιώργος και Κατερίνα ρίχτηκαν στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν, διεκδικώντας μία ασφαλή θέση στον Ημιτελικό του reality show, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη 25/6.

Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ατομικής ασυλίας! Όποιος καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αυτόν θα είναι σαν να παίρνει το εισιτήριο για τα live της Αθήνας! Ένας αγώνας που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα… Ποιος ή ποια Survivor θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Ποιο θα είναι το όνομα του μονομάχου που θα βγει από την κάλπη στο τελευταίο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων;

O Φάνης Μπολέτσης μίλησε για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας που θα συμμετέχει στο Survivor και εξέφρασε τα συναισθήματά του για την εμπειρία του στο ριάλιτι.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δήλωσε αρχικά: «Είναι ασύλληπτο το γεγονός ότι είναι ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της χρονιάς. Έχουμε παίξει πάνω από 100 αγώνες ασυλίας, μπορεί να είναι και περισσότεροι, μπορεί να είναι και λιγότεροι. Αλλά, τα συναισθήματα είναι τα ίδια, μπαίνω με τον ίδιο ζήλο, με το ίδιο πάθος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι σαν roller coaster. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που τελειώνει ή να στενοχωρηθώ. Είμαι κάπου στη μέση. Από τη μία χαίρομαι γιατί τελειώνει όλο αυτό και θα επιστρέψω στην καθημερινότητά μου, τη ζωή μου».

Τέλος, είπε: «Είναι ένα ταξίδι, το οποίο έφτασε στο τέλος του. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα πότε πέρασε το εξάμηνο. Από την άλλη, νευρίαζα κι έλεγα ότι θέλω να γυρίσω πίσω. Από την άλλη, μέρα με τη μέρα, κυλούσε είτε όμορφα, είτε άσχημα, με δυσκολίες, με χαρές, με γέλια. Οπότε νομίζω ότι αυτός ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας για όλους. Ο τελευταίος αγώνας θέλω σε εμένα προσωπικά να μείνει αξέχαστος. Οπότε, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρω να πάρω την ασυλία για να πάω στα live της Αθήνας, αλλά θέλω από την άλλη να ευχαριστηθώ τον αγώνα, γιατί θα είναι ίσως από τους τελευταίους μου στο Survivor».

Λίγο νωρίτερα, η Κατερίνα Δαλάκα ξεκαθάρισε στην κάμερα πως το κεφάλαιο Survivor κλείνει οριστικά για εκείνη, μετά τις τέσσερις συνολικά παρουσίες της στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Φάνης Μπολέτσης. Έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, ο 27χρονος εξασφάλισε μία θέση στον Τελικό του φετινού Survivor, προσπερνώντας όλους τους σκοπέλους που μεσολαβούν μέχρι το Γαλάτσι.

Οι παίκτες οδηγήθηκαν στη συνέχεια στην κάλπη, μέσα από την οποία προέκυψε το όνομα του Ντάνιελ Νούρκα. Συνεπώς, μαζί με τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα είναι οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας που θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στον Ημιτελικό του φετινού Survivor, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε την πρόκριση στον Ημιτελικό.

«Να είμαι ειλικρινής το περίμενα το αποτέλεσμα, τα είχαμε βάλει κάτω και τα είχαμε μετρήσει. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα και περιμένω την ώρα που θα μονομαχήσουμε. Είμαι έτοιμος και θα πάω με την αφαιρετική μέθοδο, δεν ήθελα να έχω απέναντί μου τον Φάνη», δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Οι παίκτες εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για την τελευταία ασυλία!

Τα συναισθήματα των παικτών για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς

Ο Φάνης Μπολέτσης κατάφερε να κερδίσει και να εξασφαλίσει μία θέση στον Μεγάλο τελικό.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έκρυψε την συγκίνηση της και λύγισε μπροστά στην κάμερα. «Έχω ζήσει εδώ ενάμιση χρόνο - Ήταν ο τελευταίος αγώνας ασυλίας».

Οι υπόλοιποι παίκτες οδηγήθηκαν στην κάλπη, από την οποία προέκυψε το όνομα του Ντάνιελ Νούρκα. Μαζί με τη Δώρα Νικολή και τον Γιώργο Γκιουλέκα, είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα μονομαχήσουν για την πρόκριση στον ημιτελικό, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε την απευθείας πρόκριση.

«Να είμαι ειλικρινής το περίμενα το αποτέλεσμα, τα είχαμε βάλει κάτω και τα είχαμε μετρήσει. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα και περιμένω την ώρα που θα μονομαχήσουμε. Είμαι έτοιμος και θα πάω με την αφαιρετική μέθοδο, δεν ήθελα να έχω απέναντί μου τον Φάνη», δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Trailer | 19/06/2024

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Αγγελική Ηλιάδη για σεξουαλική παρενόχληση: «Φώναζα, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω»
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan
Η Νόρα Βαλσάμη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου - Η αντίδραση της για τον χαμό του Γιώργου Ηλιάδη
Μυρτώ Αλικάκη: «Το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι πολύ δύσκολη κατάσταση»
Όλγα Λαφαζάνη: «Κούρεψαν την κόρη μου, στο σχολείο, πήραν το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά»