Κλαίγοντας η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στα σχόλια για πλυντήριο της, στον Απόστολο Λύτρα

Ρούλα Κορομηλά, Light, Κατερίνα Καινούργιου, Φωτεινή Πετρογιάννη, Βαγγέλης Περρής, Σταματίνα Τσιμτσιλή & Γιώργος Λιάγκας τοποθετούνται δημόσια - Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε συγγνώμη, εκείνη όχι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα και θύμα την 37χρονη σύζυγό του, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας.

Ο σάλος που ξέσπασε όταν το περιστατικό ήρθε στο φως δεν έχει καταλαγιάσει, ενώ αντίθετα τροφοδοτήθηκε από την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερο, με περιοριστικούς όρους, τον γνωστό δικηγόρο, μια απόφαση που βρέθηκε στο στόχαστρο του Αρείου Πάγου.

Ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος παρά τον κακουργηματικό χαρακτήρα και τη βαρύτητα της πράξης που καθ’ ομολογία τέλεσε.

Lutras_846_2.width-800

Οργή στο διαδίκτυο για τη Ζήνα Κουτσελίνη μετά τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για άγριο ξυλοδαρμό κατά της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

antidraseis-1

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε πως «η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό», προκαλώντας το θυμό του δημοσιογράφου της εκπομπής της, Δημήτρη Μαρέδη.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;» ήταν η χαρακτηριστική ερώτηση που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη προς το πάνελ, με τον Δημήτρη Μαρέδη να σημειώνει σε έντονο ύφος: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε όλα τα social media και κάτω από αναρτήσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, οι followers της ξεσπούν εις βάρος της, κατηγορώντας την ουσιαστικά για ξέπλυμα του ποινικολόγου.

Σπόντες κατά της Ζήνας Κουτσελίνη φαίνεται πως έριξε και η Ρούλα Κορομηλά, μετά τη δήλωση που έκανε χθες για τον Απόστολο Λύτρα και την κακοποίηση της συζύγου του.

Η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε μέσω X για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο.

Η κορυφαία παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης, ενώ αναφέρθηκε έμμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μέσω της εκπομπής της, Αλήθειες με τη Ζήνα, χθες, αναφέρθηκε στον Απόστολο Λύτρα, λέγοντας πως «η καριέρα του πλήττεται από το περιστατικό».

«Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους ακακοποίητες τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο κ με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

1718685528496-953437192-roula

Ένα από τα στοιχεία που φαίνεται πως συντέλεσαν στην απόφαση αυτή, είναι και το γεγονός πως η σύζυγος του ποινικολόγου κατέθεσε πως ήταν η πρώτη φορά που ο Απόστολος Λύτρας άσκησε βία επάνω της.

«Επειδή έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος, είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, υπάρχουν οι γυναικοκτονίες και ένας άνθρωπος επειδή παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και λέει ότι θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία;

Δε πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους κακοποιητές;… Κι αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία. Δε το λέω για τα πρόσωπα… αλλά υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να σταματήσουμε την έμφυλη βία, τις γυναικοκτονίες, την κακοποίηση» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο #HappyDay.

Για τον σάλο που προκλήθηκε μετά την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του #HappyDay, τόνισε στην ομάδα της ότι προτιμά να μιλήσουν και να σχολιάσουν, αφότου η Ζήνα Κουτσελίνη πάρει θέση.

«Επειδή έχει γίνει μεγάλος σάλος με κάποια τοποθέτηση της Ζήνας στο κομμάτι του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ξέρω ότι θέλει η ίδια να πει κάποια πράγματα από την εκπομπή της γι αυτό και δεν θα το συζητήσουμε. Και η ίδια θέλει να εξηγήσει τι εννοούσε, τι σκεφτόταν με αυτό που είπε. Οπότε πριν μπούμε στη διαδικασία να τοποθετηθούμε, να δούμε τι θα πει κι εκείνη. Έχει αποδείξει ότι σέβεται τις γυναίκες και ότι είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να βοηθάει και να στηρίζει τις κακοποιημένες γυναίκες», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tsimtsili-koutselini-1

Κατερίνα Καινούργιου για Κουτσελίνη: «Άστοχο και απαράδεκτο αυτό που έγινε» – Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχει πει ότι πήγα στο δικαστήριο για σόου»

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, τόνισε πως κι η ίδια έχει δεχθεί στο παρελθόν από την παρουσιάστρια του Star περίεργα σχόλια.

«Να πω την άποψή μου για κάτι, ήταν τρομερά άστοχο αυτό που έγινε χθες. Λάθος κι απαράδεκτο αν με ρωτάτε. Από εκεί και πέρα είδα ένα απόσπασμα κι η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση. Έπαθα σοκ! Αγαπά πάρα πολύ τις γυναίκες κι είναι πάνα με το θύμα και με τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Ίσως θέλει σήμερα να κάνει μία άλλη τοποθέτηση. Ήθελε να πει κάτι άλλο κι εγώ το κατάλαβα λάθος; Έγινε κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτό που είδα πάντως δεν είναι η Ζήνα που ξέρω εγώ» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Έπειτα τον λόγο πήρε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δήλωσε ότι και στη δική της περίπτωση έχουν υπάρξει περίεργα σχόλια: «Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό και δεν ξέρω τους λόγους. Της το έχω μεταφέρει και γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές.»

Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας, ο έτερος εκ των γνωστών ποινικολόγων, για τη υπόθεση Λύτρα. Ο δικηγόρος χαρακτήρισε ως «αντρίκια» τη συγγνώμη του συναδέλφου του και ότι ήταν «κακή στιγμή» ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Μάλιστα είπε ότι τα χτυπήματα που δέχτηκε η σύζυγος Λύτρα δεν χαρακτηρίστηκαν ποτέ ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που ήταν στο πλατό της #SuperKατερίνας ανέφερε ότι δεν στέκουν τέτοιες δηλώσεις.

«Αντρικό από μέρος του θα ήταν να μην άγγιζε τη γυναίκα του κύριε Κούγια και όχι να παραδέχεται ότι την ξυλοκόπησε ενώ 24 ώρες πριν έλεγε ότι έπεσε από τις σκάλες» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η συζήτηση στην εκπομπή περιστράφηκε και γύρω από το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να δηλώνει ότι οι θετικές καταθέσεις υπέρ του έπαιξαν ρόλο.

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου εξήγησε ότι ο χαρακτηρισμός των τραυμάτων του θύματος καθορίζουν το νομικό πλαίσιο, με τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου εξήγησε ότι βαριά σκοπούμενη βλάβη σύμφωνα με τον νόμο δεν θεωρούνται τα τραύματα που έφερε το θύμα αλλά μια μόνιμη βλάβη όπως ακρωτηριασμός.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το πρωί της Τρίτης 18/6 μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα, αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μη της γίνει καμία σχετική ερώτηση.

«Να πω κάτι. Επειδή οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε από άλλο πλανήτη, εννοείται ότι τα παιδιά ήθελαν να τη ρωτήσουν για συγκεκριμένη τοποθέτηση που είχε χθες για την υπόθεση του κυρίου Λύτρα. Φαντάζομαι όλοι έχετε διαβάσει τις αντιδράσεις, οι οποίες είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Ζήτησε να μην ερωτηθεί τίποτα για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση… Δε μας ενδιαφέρει αν έχει σκοπό να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της… Εγώ πραγματικά, βλέποντάς το χθες στα site ανατρίχιασα, μου σηκώθηκε η τρίχα.

Από εκεί και έπειτα, επειδή κατηγορούμε κατά καιρούς τους δημοσιογράφους ότι καλύπτουν πράγματα, σε καμία περίπτωση δε θα έκαναν κάτι τέτοιο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

kainourgiou

Οι νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής του πως «γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2».

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε αρχικά για τις συζητήσεις με το Star: «Είχαμε δυο συγκεκριμένα ραντεβού με το Star. Στο πρώτο μου είπαν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά χωρίς τη βραδινή εκπομπή. Πήρα το χρόνο μου για να ξανασυζητήσω με το Star. Νομίζω ότι τώρα είμαστε σε καλό στάδιο χωρίς κενά στη σχέση μας».

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Δεν είναι τιμητικό για μένα να μου λες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αν με ρωτάς αν εγώ στριφογύριζα στα κανάλια, θα πω με βεβαιότητα ότι φέτος δεν πήγα σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό και δεν έκανα κανένα ραντεβού με κανένα στέλεχος.

Αν ο καθένας γνωρίζει κάτι, ας ανοίξει τα χαρτιά του. Εγώ, πάντως, αν βρεθεί φωτογραφία, αν βρεθεί άνθρωπος να πει ότι με είδε με το τάδε στέλεχος κλπ, τότε εγώ θα πω “Ζήνα είσαι μια ψεύτρα”. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι αν στριφογυρνούσα στα κανάλια, δεν είναι κακό, από αυτό ζούμε. Αν, λοιπόν, με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα τις πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και που σέβεται τη δουλειά του.

Με τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ξεκίνησε στο #ΤοPrwino ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν έχει κάνει ποτέ δημόσιες σχέσεις για να εξασφαλίσει συνεντεύξεις, ότι δεν πρόκειται να κάνει πλυντήριο σε κανέναν, ενώ έκανε αναφορά στη χθεσινή ατάκα της Ζήνας Κουτσελίνη για το «τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Υπάρχει πολλή παραφιλολογία, υπάρχουν πολλά σχόλια στα social media τα οποία διάβασα. Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να δώσουμε λόγο στη γυναίκα, στο θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού. Σας κάνει εντύπωση η λέξη άγριος; Βάσει των περιγραφών, ήταν άγριος. Επίσης, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, επειδή εμένα δεν μου αρέσει να κάνω δημόσιες σχέσεις και να εξασφαλίζω συνεντεύξεις. Όταν ένας άνθρωπος που δέρνει έναν άλλο άνθρωπο. Ό,τι κι αν του έχει κάνει ο άνθρωπος που εδάρθη, ακόμα και το δίκιο να είναι με το μέρος του ανθρώπου που έδειρε, ουδείς έχει το δικαίωμα να βιαιοπραγεί σε έναν άλλο άνθρωπο.

Τώρα, επειδή χειριζόμαστε και δύσκολες υποθέσεις… Όταν κάποιος σου έχει πειράξει το παιδί, εκεί υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες που ευσταθούν. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σχέση ενός ζευγαριού, δε δικαιολογείται! Δεν υπάρχουν άλλοθι! Δεν επιτρέπεται κανένας να σηκώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο. Δε μου αρέσει εμένα, είμαι καθαρός άνθρωπος, έχω κάνει λάθη και τα έχω πληρώσει, για να κάνω δημόσιες σχέσεις να κάνω πλυντήριο ανθρώπων… Δεν το έχω κάνει ποτέ! Ούτε θα το κάνω τώρα. Δεν έχω κάνει πλυντήριο στον ίδιο μου τον εαυτό, δε θα κάνω πλυντήριο για κανέναν! Δεν υπάρχουν άλλοθι, ούτε δικαιολογίες. Όταν ένας άνθρωπος δέρνεται βιαίως και το λένε ιατροδικαστές, δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

«Προφανώς ακούσαμε τη συγγνώμη. Η συγγνώμη από εμάς τους τρίτους είναι δεκτή, δεν σημαίνει ότι παραγράφεται η πράξη. Το μεγάλο συγγνώμη πρέπει να το ζητήσει ο κ. Λύτρας από τη γυναίκα και την κόρη του. Είπε ότι έχει ψυχική διαταραχή. Κατανοητό και αυτό. Επειδή ακούστηκε χθες σε εκπομπές «τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι», το θέμα είναι και τι θα συμβεί σήμερα σε ένα σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι, θα κληθούν να διαχειριστούν τη ψυχή ενός παιδιού» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης-αιχμής της Ρούλας Κορομηλά κατά της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Πριν από λίγο καιρό είχαμε έναν μπακάλη που βίαζε ένα παιδάκι. Βρέθηκε κανείς να πει ότι έχασε η μπακαλική; Γιατί το κάνουμε αυτό;» είπε.

«Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να μπω στα παπούτσια ενός ανθρώπου που πλήττεται από μία καταγγελία, πώς μπορεί να αισθάνονται οι άνθρωποι που είναι φίλοι και συνεργάτες του. Εδώ όμως δε μιλάμε για καταγγελία, μιλάμε για ομολογία, για μία ανατριχιαστική κατάθεση μίας γυναίκας που σαπακιάστηκε στο ξύλο και δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν είναι καταγγελία. Έχουμε ανατριχιάσει όλοι με την κατάθεση και δε μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από αυτή τη γυναίκα που μάτωνε και κατάπινε τα αίματά της. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ποιος χ@στηκε -και συγγνώμη που το κάνω, δεν το έχω κάνει τρία χρόνια- για το αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου. Αν καταστράφηκε η καριέρα αυτού του ανθρώπου, φταίει ένας άνθρωπος. Ο συγκεκριμένος. Δεν μας νοιάζει όμως, ας το σκεφτόταν. Και δεν μας νοιάζει αν κατέστρεψε την καριέρα του γιατί πιθανότατα κατέστρεψε την οικογένειά του» είπε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Τάσος Τεργιάκης πήρε τον λόγο και επεσήμανε ότι «ντρέπομαι με αυτό που άκουσα χθες. Τα λόγια που άκουσα με τον τόνο της φωνής, με το ύφος που προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον κ. Λύτρα. Ο καθένας από εμάς θα τον άγγιζε αν ήταν δικό του πρόβλημα και όχι θα είχε κάνει έκρηξη. Ακόμα και ο πατέρας και ο αδελφός μου να ήταν θα τους γύριζα την πλάτη για πάντα αν ερχόταν μία γυναίκα με αίματα και μου έλεγε ότι με χτύπησε ο άνθρωπός μου».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τα μεγάλα αυτά κοινωνικά θέματα που για εμένα είναι βαθιά πολιτικά. Όταν αναδεικνύεις τα κοινωνικά ξέρεις ότι κάποια στιγμή, μοιραία θα συμβεί, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον ίσκιο σου. Είναι μια φράση που μου αρέσει να την λέω γιατί είναι μια πραγματικότητα. Αναμετριέσαι κάποια στιγμή με τη σκιά σου κι εκεί δείχνεις αν είσαι ψηλότερος ή πιο κοντός από τη σκιά σου. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Αυτή η στάση της παρουσιάστριας προκάλεσε την οργή του κοινού, ενώ σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της παρουσιάστριας προχώρησε και ο Light.

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και…

αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πληντύριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι….» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Light στο κανάλι του στο Instagram.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις στην εκπομπή της, #ΑλήθειεςμετηΖήνα, για τον Απόστολο Λύτρα και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη μετά από αυτές, η παρουσιάστρια θέλησε σήμερα 18/6 να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της, θέλησε να πει δύο λόγια, καθώς το βίντεο με την ίδια να μιλά χθες για την υπόθεση Λύτρα, έχει γίνει viral και σίγουρα όχι για καλό λόγο.

«Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις.

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό δε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί... Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά. Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε:

«Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές στον πατέρα μου. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Μη μου χρεώνετε λοιπόν πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στην δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Ξεκινώντας η εκπομπή είπα αυτά. Δείτε σας παρακαλώ όλη την εκπομπή για μια ώρα και αν συνεχίσετε να με κατηγορείται εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα ζητήσω συγνώμη. Όμως ήμουν ξεκάθαρη σε όλα αυτά τα ζητήματα. Λυπάμαι πολύ αν νιώσατε ότι σας προσβάλλω. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά. Όταν πήγαμε σε διαφημίσεις χθες το είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτό θα παρεξηγηθεί. Το έχω δει και σε άλλους να αποκόβεται μια φράση. Στεναχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις ενώ δεν το έχουν δει όλο, ενώ άλλοι με ταγκάρουν και λένε διάφορα για την ζωή μου».

Δειτε Επισης

Νίκος Καρβέλας: «Το πρόβλημα είναι η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο»
Ο Θάνος Μαρίνης νίκησε τον καρκίνο: «Δε θα πω f** cancer, δε θα πω love cancer! Oι ευχές σας έπιασαν τόπο»
Στην αγκαλιά του Νίνο η Josephine! Η σπάνια φωτογραφία και το μήνυμα που δημοσίευσε ο τραγουδιστής
Η Izabel Goulart δεν σταματά να αναρτά σέξι φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Μύκονο
Δώρισαν τα όργανά του Αίαντα Μανθόπουλου μετά τον θάνατό του – Η αποκάλυψη της πρώην συζύγου του
Ματίνα Παγώνη: «O Δημήτρης Κόκοτας θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο»
Μυρτώ Αλικάκη: «Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι»
Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχουμε πάρα πολλές απαράδεκτες απόψεις που λένε «ας τα βρούνε», είναι φρικτό»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος άνοιξε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο!
Η Britney Spears incognito στην Ελλάδα – Οι φωτογραφίες στην Πάρο